80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Evet iki öğün atıştırmalık başka bişey yemiyorum senin nasıl gidiyor
Anladım canım. benim de iyi gidior. 75,8 e düştüm bende 78 ile başlamıştım. Bazen modum düşüyor ama sonraki gün toparlıyorum.
Bu 2 günde biraz çikolata yedim. Rmazanda kendimi tutmam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum. Motive olmam lazım (

Vallahi ben şeker ye ye sonu yok yaz geliyor moralim bozuk kalkıyorum her gün zayıflayanlarım hikayelerini dinliyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum, kendime bir söz verdim 65 e düştüm ü tatlı yicem diye, birde buzdolabına bir liste yaptım orda her gün yemediğim şeyleri işaretliyorum böylece eşimde göreceği için kendimi frenliyorum bu şeklide sende deneyebilirsin

Mantıklıymış aslında ya deneyeceğim. Ye ye gerçekten sonu yok. Bak mesela bugün kahvaltı da nutella yedim şuan pişmanım yani sanki tadını bilmediğim bir şey . Şimdi o nutellanın kalorisini çıkarmak için bugün daha fazla spor yapıcam

Ayyy yemeden aslında daha iyi olur, olsun bundan sonra yememeye çalışsan ne güzel 75leri gördük, listede tablo şeklinde yaptım tabloda şeker ekmek spor aburcubur yazıyor her gün tik atıyorum yaptım veya yapmadım diye,sende kendine ödül koyabilirsin iki ay sabretsek herşey güzel olucak her gece kiloları düşünmek yerine aburcubur ve tatlıya verdiğim paraları biriktirip kendime yazın güzel kıyafetler almada benim için ödülleri arasında

Bende gün içinde evdekilerin yediği ama benim yemediğim şeyleri yazıcam. Mesela kek mi yaptılar, yemeyip listeye yazıcam daha da dirençli olmak için. Gerçekten abur cuburlar az para değil haklısın. Umarım ramazan sonunda 72 leri görürüz ya çok istiyorum. Şuan bi motivasyon geldiii

Ayyy inşallah, güzel fikir. 72 leri görsek ne mutlu 80le başladık 75 e düştük 72 70 ayyy düşüncesi bile güzel temmuzda şöyle 65leri görsem ne mutlu olurum, bayramda şöyle eşim yanında güzel güzel gezmek istiyorum

Ramazan bayramında gezemeyeceğiz ama kurban bayramında bütün tanııdkları çatlatmak istiyorum hahhaha
Ben ip atlamaya da başlayacağımm . Çok faydalıymış.Kalçamda toplanıyor benim kilolarım onları eritiyormuş

bencede sonuçları arada yazarsan birbirimize motive etmeye devam ederiz, şu son 3 gündür diyet yapmamın sebebi senin 75 e düşmen oldu bende düştüm takipteyim

bencede sonuçları arada yazarsan birbirimize motive etmeye devam ederiz, şu son 3 gündür diyet yapmamın sebebi senin 75 e düşmen oldu bende düştüm takipteyim
Aaa birinin benim yazdığımı görüp motive olması çok mutlu etti beni canım çok sağol. Bende senden motive oldum bugün. Hadi hakalım

Merhabalar. Bugün 76.1 çıktım 300 gram fazla ama öyle 3-5 in hesabını yapmıycam dönem dönem artış oluyor
İftardan sonra türk kahvesi 1 gibi de yeşilçay içiyorum. Sahurda da yoğurt yiyorum 2 kase kadar. Bakalım ne zaman 75 altına inicem

Evet canım oruç turuyorsan 5 gibi tartılmanı tavsiye ederim çünkü sabahları daha şiş oluyorsun, bende 75.7 çıktım 74e ineceğim günü heyecanla bekliyorum
300 gram moralini sakın ha bozmasın, 5 kilo verdin bir 5 kilo daha vericeksin inşallah, ödem olmuştur yada yediklerine kaynaklıdır şeker ve ekmek yok kiloda yok, bende bugün kotumu denedim sanki hiç incelme işim gibi bir değişiklik göremedim 5 kilo gitmesine rağmen bollaşma yok şaşırdım ama aynada incelme fark ediyorum sanki bir 5 kilo daha gitse o zaman fark edilecek işte kilo verdiğimiz

Yok canım moral bozmak asla yok. Bazen +1 kilo bile görüyosun ertesi gün gitmiş oluyor. Vücudun oruca alışması lzım birde.
bende giremediğim kotumu denedim. Hafif bollanma var eskiden çok sıkardı beli şimdi o kadar değil. Daha vereceğimiz çok kilo var. Yola devam

Ben bir süre kilo veremeyip 74 te takılmıştım fakat son iki haftadır iyi gidiyor, 71,5 olmuşum bugün, bayrama 67-68 hedefliyorum inşallah =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…