Maşallah canım. Hevesliyiz değili mii ? O tartıda eksileri görünce öyle çok mutlu oluyorum ki. Hepimiz öyleyiz. Tam gaz devamBen bir süre kilo veremeyip 74 te takılmıştım fakat son iki haftadır iyi gidiyor, 71,5 olmuşum bugün, bayrama 67-68 hedefliyorum inşallah =)
Maşallah canım. Hevesliyiz değili mii ? O tartıda eksileri görünce öyle çok mutlu oluyorum ki. Hepimiz öyleyiz. Tam gaz devamBen bir süre kilo veremeyip 74 te takılmıştım fakat son iki haftadır iyi gidiyor, 71,5 olmuşum bugün, bayrama 67-68 hedefliyorum inşallah =)
Selam canım, nasıl gidiyorRamazan bayramında gezemeyeceğiz ama kurban bayramında bütün tanııdkları çatlatmak istiyorum hahhaha
Ben ip atlamaya da başlayacağımm . Çok faydalıymış.Kalçamda toplanıyor benim kilolarım onları eritiyormuş
Stabil canım bi değişiklik yok bende. Canım sıkılıyor o yüzden. Tarçınlı su yeşilçay sadece kahve falan içiyorum. Bakalım nolcak. Senin nasıl gidiyor ?Selam canım, nasıl gidiyor
İyi gidiyor devam benimde aylar sonunda 74 ü tartıda gördüm çok mutluyumStabil canım bi değişiklik yok bende. Canım sıkılıyor o yüzden. Tarçınlı su yeşilçay sadece kahve falan içiyorum. Bakalım nolcak. Senin nasıl gidiyor ?
Maşallah sana gerçekten. Devamı da su gibi gider inşallahhİyi gidiyor devam benimde aylar sonunda 74 ü tartıda gördüm çok mutluyum
İnşallah canımMaşallah sana gerçekten. Devamı da su gibi gider inşallahh
Bende 74 ü görünce haber vericem hemen onu bekliyorumİnşallah canım
Tabikii katılabirlirsin, biz lazminaa ile devam ediyoruzMerhaba arkadaşlar bende katılabilir miyim diyetinizeBiraz geç kaldım, yeni üyeyim :))) Boyum 1.67 kilom ise 84 yıllar önce 60'a inmiştim. Fakat sinir, stres, talihisizlikler, aldatılmalar felan hepsi bir araya gelince kendimi yemeye verdim. Eskisi gibi de gücüm kalmadı. Birbirimize destek olursak başarabilirim gibi hissediyorumm.
Tabiki hep beraber birbirimize destek olmak için burdayız. Bizde bazen düşüyoruz moralimiz bozuluyor ama birbirimizi motive edip tekrar devam ediyoruz. Sende kendine göre bir beslenme programı yap ve adına diyet deme sadece sağlıklı besleneceksin. Üstelik aç kalmana falan hiç gerek yok. Yanına spor ekledin mi tamamdır. Kilo vermeye başladığında güvenin yerine gelecek. İnanMerhaba arkadaşlar bende katılabilir miyim diyetinizeBiraz geç kaldım, yeni üyeyim :))) Boyum 1.67 kilom ise 84 yıllar önce 60'a inmiştim. Fakat sinir, stres, talihisizlikler, aldatılmalar felan hepsi bir araya gelince kendimi yemeye verdim. Eskisi gibi de gücüm kalmadı. Birbirimize destek olursak başarabilirim gibi hissediyorumm.
Aynen öyle. Yavaş yavaş gitsin ama bir daha geri gelmesinO zamaan gitsin kilolar☺ Teşekkür ederimm
Ne güzel canım. Hep beraber yapabilirizzSohbetlerinizi okuyarak ben de motive oluyorum..
Oh güzel. Ben spor yapınca karnım daha boş oluyor ya sahuru güzel yapıyorumKızlar bugün usenmedim gece gece spor yaptım
Şimdi sen böyle dedin bende çok yemek inşallahOh güzel. Ben spor yapınca karnım daha boş oluyor ya sahuru güzel yapıyorum
EveetŞimdi sen böyle dedin bende çok yemek inşallah
Bozulmasın bozulursa saliverirsin toparlan bu kadar yol kat ettik ,kaldı geriye kaç kiloda şunun şurasındaEveet
Bugünlerde bunalmışlık var üzerimde. Bu virüs benim psikolojimi bozdu