80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Iyi akşamlar kızlar Bugün midem biraz rahatsız istesemde yiyemiyorum iyi oldu gerçi sanki 800kalori civarında aldım bugun

Kızlar iyi akşamlar. Bu aralar giremedim buraya özel hayatımda çalkalanmalar oldu. Ama diyet tam gaz devam.
ayrıca bildirim gelmiyor buradan bana. Bende kimse yazmıyor diye düşünüyorum. Bi girdim ki yazmışsınız

Kizlar bir kac gundur cok yemeye basladim nedendir bilemem

Gecen gun baya cikolatali ekmek felan yedim baya yarin icin korkmaya basladim insallah verdigim 2 kiloyuda geri almamisimdir

Tabiki katılabilirsin hoşgeldin
Hosbulduk canim. Bende bu hafta diyestiyen esliginde basliyorum insallah hizli bi sekilde veririm bebis daha 2 aylik bizim. 72.2 ile vira bismillah bugun kacamaksiz 4. Gunum. Kendimi aynada gordukce zaten kacamak bile yapamıyorum icimden gelmiyor.

Kizlar bir kac gundur cok yemeye basladim nedendir bilemem

Gecen gun baya cikolatali ekmek felan yedim baya yarin icin korkmaya basladim insallah verdigim 2 kiloyuda geri almamisimdir
Regl mi olacaksın canım ?
çikolatalı ekmek yediysen bi yarım saat yürüseydin canıö. En azından yediğimi yakarsın
Ben hep öyle yapıyorum

Hosbulduk canim. Bende bu hafta diyestiyen esliginde basliyorum insallah hizli bi sekilde veririm bebis daha 2 aylik bizim. 72.2 ile vira bismillah bugun kacamaksiz 4. Gunum. Kendimi aynada gordukce zaten kacamak bile yapamıyorum icimden gelmiyor.
Maşallahh. Allah analı babalı büyütsün inşallah Kaçamaksız hızlı bi şekilde kilolar gider merak etme

Regl mi olacaksın canım ?
çikolatalı ekmek yediysen bi yarım saat yürüseydin canıö. En azından yediğimi yakarsın
Ben hep öyle yapıyorum
Evet regl oldum ama bitti, cok uzuluyorum bir haftalik diyetim sanki bosa gitcak gibi geldi yarin 2.hafta olucak biraz haraket ettim ama malum cocukla zor oluyormus bu diyet isleri. Esimde hergun nerdeyse cikolata getirir sen seversin diye diyorum kilo aliyorum getirme dayamiyorum yiyorum diye getiryor, birde ayiptir soylemesi bir tam karamelli cikolata bir pakette normal cikolata yedim nasil olacak bu diyet isleri yemeyincede sana aldim niye yemiyosun diye üzülüyor ne yapcam ben

Aa eşinde hemen alınıyormuş canım. Deki 60 kiloya inince istediğin kadar yerim. Şuan getirme çikolata de
Haftada bir olur canım ama her gün de fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…