Düşüncesi bile korkunççKizlar, siyah olmayan bir tayt veya dar bisey giyin ustunuzede beyaz body ile kendinizin arkadan onden ve yandan fotorafinizi cekin, sonuc cok kötü değil miher hafta duzenli olarak tartidan sonra ayni kiyafetlerle ayni sekilde poz verip karsilastiralim bu sekilde vucudumuzdaki degisiklikleri goruruz
Hoşgeldin canımm. Evet hep beraber vericez inşallahjMerhabalar bende diyet yapıyorum, 84 ile başladım, 3 ayda 74e düştüm, 53 kilo olmayı hedefliyorum 20 ağustos doğum günüme kadar =) öncelikle bayrama kadar 8 kilo daha vermeyi hedefliyorum. Grubun kilo ortalaması bana benzediği için katılmak istedim hepinize kolaylıklar =)
Hoşgeldin canım aramıza. Küçük küçük hedefler koymak önemli çok iyiHedef kilom şimdilik 80
Hoşbulduk hadi başlayalım o zamanHoşgeldin canım aramıza. Küçük küçük hedefler koymak önemli çok iyi
kalorı hesabını ınternetten yapıyorsunuz degıl mıSelâm kızlar
Kaç gündür menü bildirimi yapmıyorum birde birkaç gündür kalori hesabı yapıyorum ben baya baya 1500 kalori alıyormuşum meğerseşimdiye dek iyi gitti kilolar ama şuan iyice yavaşladı bundan sonra kalori hesabı yapicam günlük 1200 u gecmiyecek inşallah bu hafta tartı da bol eksi görmek istiyorum
Aynen canım birkaç uygulama denedim aslında ama tutmuyordu çoğu ürün o yüzden netten yapıyorumkalorı hesabını ınternetten yapıyorsunuz degıl mı