80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Hayırlı geceler kizlar
Akşam yemeğinde çiğ kofteyedim ilk başta korktum hatta ama o kadar da kalorili değilmiş marullaberaber yedim ve ayran 😊

Günaydın herkese
Bugün kahvaltıda meyve yedim sadece cumaya 2 gün kaldı inşallah herkes bol bil eksiler görür 😊

Merhabalar Herkese
Daha önce çok diyet yaptım çook ama hep sonrasında geri aldım. Tartıda 80 kiloyu görünce tehlikede olduğumu farkettim ve bişeyler yapmam gerekiyordu💪🏼😅
Ben öğrenci olduğumdan öğrenci evinde ne varsa onu yiyoruz. Çok fazla sebze ağırlıklı beslenemiyorum o yüzden.kahvaltı neredeyse hiç yapamıyorum. O yüzden zayıflama sürecim biraz yavaş ilerleyecek
Ben haftada 1 gün tartılmayı planlıyorum. Ve kalori hesabı yapıcam. Myfitnesspal uygulamasıını indirdim yediklerimi oraya kaydedicem. Günde 1400 kalorinin üzerine çıkmamam gerekli. Hafta içi her gün 45 dakika yürüyeceğim. 🙈🙈
Bu kiloyu 6 ayda versem çok iyi olacak. Erkek arkadaşım yurtdışından gelmeden ona süpriz yapmak istiyorum. Benimle bu yola başlamak isteyen var mı ? Çok mutlu olurum.Buraya bütün bilgileri yazacağım 😘😘😘

GRUBUMUZUN GÜNCEL KİLOLARI VE HEDEFLERİ
1- Gamze_nur08 Gamze_nur08 GÜNCEL KİLO:77.8. —>78.00
HEDEF KİLO:65
2- @Serina08 GÜNCEL KİLO:78.6 —>77.6
HEDEF KİLO:55
3- Lamaziaa Lamaziaa GÜNCEL KİLO:80.00 —>80.00
HEDEF KİLO:65
4- @mrymkrdg GÜNCEL KİLO:77.7 —>76.4
HEDEF KİLO:62
5- @Ondokuzdokuzondokuz GÜNCEL KİLO:77.6 —>77.6
HEDEF KİLO:68
6- A Aysemaysem2020 GÜNCEL KİLO:80.00
7- @Guvercinim GÜNCEL KİLO:76 HEDEF KİLO:65
Ben de varım a

Kızlar öğle yemeğinde buharda haşlanmış karnıbahar ve havuç yaptım yanına da yoğurt bu hafta hiç şu içemedim nedense ama bugün bol bol içiyorum cuma geldikçe stres oldum :olamaz:

Kızlar 1 mil leslie yürüyüşünü de yaptım aksqmadq tavuk suyu çorba ve 1 dilim ekmek yicem ara öğün için de yeşil elma

Merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız ? ben de şu anda 82 kiloyum :KK43: bende diyete ve yürüyüşe başladım .
Sabah 1 domates büyük bir parça peynir ve 7 8 tane siyah zeytin yedim .
Öğlen ıspanak yemeği yoğurt ve yanında 6 7 yaprak dereotu .
Şu anda ara öğün olarak da elma tüketiyorum .
Muhasebeciyim o yüzden gün içinde hareket edemiyorum .
Sabah işe gelmeden de yavaş tempoda 45 dakika yürüyüş yaptım .

Merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız ? ben de şu anda 82 kiloyum :KK43: bende diyete ve yürüyüşe başladım .
Sabah 1 domates büyük bir parça peynir ve 7 8 tane siyah zeytin yedim .
Hoşgeldin canım aramıza. Kiloları hep beraber vericez yeter ki istekli olalımm

Sabah 1 domates büyük bir parça peynir ve 7 8 tane siyah zeytin yedim .Hoppa
Hoşgeldin

Bende sanki tartıda hiç fark etmicek gibi hissediyorum, 1200 kalori yiyorum ama aksama gercekden karnim sis ve doymus oluyorum, cok oluyor galiba 1200 tartida fark etmezse kaloriyi dusurcem biraz daha 😍

X