8 yıl sonra ailemize gelen bir misafirimiz var kızım ise çok mutlu

benimde 8 yaşında bir kızım var oda çok istiyor kardeş ama bir senedir denememize rağmen olmadı kızımda hiç bu kadar uğraşmamıştık inşallah bu ay hamileyimdirde güzel bir sürpriz olur

maaşallah. Allah analı babalı büyütsün inşaallah. bu sıralar bu tür konulardan çıkamıyorum. Sanırım artık gerçekten ben de anne olmak istiyorum.

arkadaşlar girip bakammaıştım yazılanlara şu an okudum ve her birinize tek tek teşekkür ediyorum en güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkürler sizlere
bebek bekleyenlere ise en kısa zamanda allah da sizlere inşallah hayırlısı ile bir evlat veriri arkadaşlarım inşallah evinizin huzuru ve bebeğiniz çoçuğunuz eksik olmasın gerisi de gelir arkadan arkadaşlar:))))))))

öpüyorum hepinizi

a.s.aynı şekilde benimde 7 yaşında bir kızım var.bende 8 haftalık hamileyim.evde herkez çok mutlu.hayırlısıyla hepimizi kurtarsın allah.

hayırlısı olsun....bebeğinize sağlıkla kavuşun.....
yıllar önceki bizim hikayemiz gibi.....bizim de 8 yaşındaydı kızımız çok fazla kardeş istediğinde....şimdi üzerinden uzun uzun yıllar geldi geçti....ama yıllardır da,kızım kardeşini her kucaklayıp sarıldığında ıyi ki Seni istemişim Benim Canım gibi Sevdiğim bir kardeşim, kızımın da, bir DAYIMCIM ı var diyor.....Ben de EVET iyi ki ıstemişin diyerek her ikisine birden sarılıyorum......Çok güzel bir şeymiş ....Allah her istiyene tattırsın.....:ecrin_bebek:

canım ne kadar güzel hayırlı olsun, tam zamanında yapmışsınız valla kızın bebeğini büyütmnede eminim sana çok yardımcı olucak çok şanslısın tekrar tebrikler hayırlısıyla kucağına al inşallah..

süperrrrrrrrrr.en çokda kızın adına çok sevindim. kardeş gibisi yok kaydirigubbakcemile5
bende çok kaydıraktan kaydım. bizim bebekler biraz fırlama olcak sanırsam

3 gün önce gitti doktora şu an 13 haftalık maşallah hiç yerinde durmuyor hep el sallıyor ama hala göstermedi çinsiyetini görülme var ama sölemeyeyim dedi doktor yanılma %50 dedi 7 ekime kaldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…