Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese iyi günler canlar :KK68:

Eşim uyanana kadar mutfağı temizledim sonrada ailecek kahvaltımızı ettik ;) Sonrada Annemlere kahve içmeye gittik ;) Dün öğlende kızkardeşimin çocuklarını okuldan aldıktan sonra tam onları eve bırakırken Araba çarpmış Anneciğime :KK61: akşam kızkardeşim söyledi o_O Normalde Anneme kalsa bir şey anlatmazdı ama ikizler kardeşim kurstan döner dönmez anlatmışlar :KK57: Telefonda görüşmüştükde içim rahat etmedi birde ben göreyim dedim ;)
Şükür çok hızlı çarpmamış ( araba geçtikten sonra tam karşıya geçerken aynı araba geri vitese takmış :KK57: yanlış yola girdi diye tabi Annemi görmemiş o_O
Kadıncağız o haldeyken bile ay iyiki ikizler el ele benden önce fırladılar karşı yola yoksa onlara çarpabilirdi diyor :KK53:

Şükür bir yerinde bir şey yok sadece hafif bileği ağrıyormuş o an düşmeden hemen evvel arabanın bagajına vurduğu için :KK57:
Israr ettim ama inatla doktorluk durumum yok dedi ;)
Verilmiş sadakamız varmış Allah beterinden korusun ya başını yere çarpsaydı :nazar::nazar::nazar::nazar:

Menümü akşam toplu yazarım ama fazla kaçırmadım kahvaltıda ;) birazdanda öğlenlik yemeğimi yerim ;)

Misafirlerden sonra motivem düştü, düzenim bozuldu ama kendimi düzeltmem lazım
Misafirlerim gideli 2 gün oldu ama ne diyet ne spor var, dünde hastanedeydik akşama kadar saçma sapan beslendim
İnşallah bugün dikkat edebilirim ve Sporuma da başlarım
@oynakbasi34 dün 2 saat ev temizledim o spor olmaz mı:KK48:(banane ya 2 saat ev temizliği 500 kalori yakıyormuş ama:KK53:)
oynakbasi34 oynakbasi34

Canım genelde hepimizin misafirler gelince düzeni hafif şaşıyor ;) En azından bugün fazla stres yapma yarın sabahda erkenden sağlıklı bir kahvaltıyla güne başla ;) emin ol kahvaltıya güzel başlayınca insan çok daha iyi devam ediyor diyet ;)

Bugün kayinvalidemlere gidecez. Fırsat buldukça yine yazmaya calisirim.

Sıkıntı değil canım KVnin yanında kadının dikkatini çekme ;) ben kendi kvmden bilirim hatun bana geldiğinde kendi telefonu elinden düşmez facede gezinir ama ben es kaza elime alınca ay şimdiki gençlik elinden telefonu düşürmüyor der hemen :D bende heee valla yaaa aynı yerlerden beni nasılsa takip ediyorsun sen daha iyi bilirsin diyorum susuyor :D

Günaydın kızlar kahvaltı yaptım ev temizliğine basliycam

hadi sana kolay gelsin canım ;) Benimde ufak tefek işler var ama acelem yok yaparım nasılsa akşama kadar ;)

Eşim uyanana kadar mutfağı temizledim sonrada ailecek kahvaltımızı ettik :KK66: Sonrada Annemlere kahve içmeye gittik :KK66: Dün öğlende kızkardeşimin çocuklarını okuldan aldıktan sonra tam onları eve bırakırken Araba çarpmış Anneciğime :KK61: akşam kızkardeşim söyledi o_O Normalde Anneme kalsa bir şey anlatmazdı ama ikizler kardeşim kurstan döner dönmez anlatmışlar :KK57: Telefonda görüşmüştükde içim rahat etmedi birde ben göreyim dedim :KK66:
Şükür çok hızlı çarpmamış ( araba geçtikten sonra tam karşıya geçerken aynı araba geri vitese takmış :KK57: yanlış yola girdi diye tabi Annemi görmemiş o_O
Kadıncağız o haldeyken bile ay iyiki ikizler el ele benden önce fırladılar karşı yola yoksa onlara çarpabilirdi diyor :KK53:

Şükür bir yerinde bir şey yok sadece hafif bileği ağrıyormuş o an düşmeden hemen evvel arabanın bagajına vurduğu için :KK57:
Israr ettim ama inatla doktorluk durumum yok dedi :KK66:
Verilmiş sadakamız varmış Allah beterinden korusun ya başını yere çarpsaydı :nazar::nazar::nazar::nazar:

Menümü akşam toplu yazarım ama fazla kaçırmadım kahvaltıda :KK66: birazdanda öğlenlik yemeğimi yerim :KK66:

Canım genelde hepimizin misafirler gelince düzeni hafif şaşıyor :KK66: En azından bugün fazla stres yapma yarın sabahda erkenden sağlıklı bir kahvaltıyla güne başla :KK66: emin ol kahvaltıya güzel başlayınca insan çok daha iyi devam ediyor diyet :KK66:

Sıkıntı değil canım KVnin yanında kadının dikkatini çekme :KK66: ben kendi kvmden bilirim hatun bana geldiğinde kendi telefonu elinden düşmez facede gezinir ama ben es kaza elime alınca ay şimdiki gençlik elinden telefonu düşürmüyor der hemen :KK70: bende heee valla yaaa aynı yerlerden beni nasılsa takip ediyorsun sen daha iyi bilirsin diyorum susuyor :KK70:

hadi sana kolay gelsin canım :KK66: Benimde ufak tefek işler var ama acelem yok yaparım nasılsa akşama kadar :KK66:
Ve aleykum selam ;)
Gecmis olsun canim annecine verilmis sadakasi varmis yinede bir gorunseydi doktora ...

Eşim uyanana kadar mutfağı temizledim sonrada ailecek kahvaltımızı ettik :KK66: Sonrada Annemlere kahve içmeye gittik :KK66: Dün öğlende kızkardeşimin çocuklarını okuldan aldıktan sonra tam onları eve bırakırken Araba çarpmış Anneciğime :KK61: akşam kızkardeşim söyledi o_O Normalde Anneme kalsa bir şey anlatmazdı ama ikizler kardeşim kurstan döner dönmez anlatmışlar :KK57: Telefonda görüşmüştükde içim rahat etmedi birde ben göreyim dedim :KK66:

Menümü akşam toplu yazarım ama fazla kaçırmadım kahvaltıda :KK66: birazdanda öğlenlik yemeğimi yerim :KK66:
çok geçmiş olsun canım

Canım genelde hepimizin misafirler gelince düzeni hafif şaşıyor :KK66: En azından bugün fazla stres yapma yarın sabahda erkenden sağlıklı bir kahvaltıyla güne başla :KK66: emin ol kahvaltıya güzel başlayınca insan çok daha iyi devam ediyor diyet :KK66:

Sıkıntı değil canım KVnin yanında kadının dikkatini çekme :KK66: ben kendi kvmden bilirim hatun bana geldiğinde kendi telefonu elinden düşmez facede gezinir ama ben es kaza elime alınca ay şimdiki gençlik elinden telefonu düşürmüyor der hemen :KK70: bende heee valla yaaa aynı yerlerden beni nasılsa takip ediyorsun sen daha iyi bilirsin diyorum susuyor :KK70:

hadi sana kolay gelsin canım :KK66: Benimde ufak tefek işler var ama acelem yok yaparım nasılsa akşama kadar :KK66:
çok geçmiş olsun canım, üzüldüm yaa

kaptanım geçmiş olsun. Şükür ki annecigine birşey olmamış. Kadıncağız nasıl korkmuştur.
Benim kayınvalide değilde kayınpederin telefonla uğradıklarını pek sevmez. O yüzden yalniz kaldıkça yazarım.
Ben her ihtimale karşı şimdiye kadar yediklerini yazayım. Çok çok kotu ama daha önce söylemiştim çok oturmamız oluyor diye. Basta katildigim içinde devamını getirmek zorundayım.

Kahvaltıya gittim 11 gibi.
2 adet sigara böreği ama fırında pişirilmiş
2 adet mercimek köftesi
4 adet yaprak sarması
Çok mini tuzlu kurabiye

Aksama kadar yemeği düşünüyorum. Birazdan esim gelecek k.validemlere gideriz. Orada sadece salata yerim diye düşünüyorum.

Ve aleykum selam :KK66:
Gecmis olsun canim annecine verilmis sadakasi varmis yinede bir gorunseydi doktora ...

çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım, üzüldüm yaa

kaptanım geçmiş olsun. Şükür ki annecigine birşey olmamış. Kadıncağız nasıl korkmuştur.
Benim kayınvalide değilde kayınpederin telefonla uğradıklarını pek sevmez. O yüzden yalniz kaldıkça yazarım.
Ben her ihtimale karşı şimdiye kadar yediklerini yazayım. Çok çok kotu ama daha önce söylemiştim çok oturmamız oluyor diye. Basta katildigim içinde devamını getirmek zorundayım.

Kahvaltıya gittim 11 gibi.
2 adet sigara böreği ama fırında pişirilmiş
2 adet mercimek köftesi
4 adet yaprak sarması
Çok mini tuzlu kurabiye

Aksama kadar yemeği düşünüyorum. Birazdan esim gelecek k.validemlere gideriz. Orada sadece salata yerim diye düşünüyorum.

Çok sağ olun arkadaşlar ;) şükür hasarsız atlattı sayılır ama tabiki çok korkmuş hala diyor aklıma geldikçe bir tuhaf oluyorum diye :( İyiki çocuklar elimde değildi diyip duruyor hala kendini düşünmüyor ;)

Avsumay Avsumay Kahvaltı akşamdan kalanları bitirmek için böyle oldu sanırım ;) aslında fazla sayılmaz ekmek yerinde sigara böreği ;) sarmayıda iyi sınırlı tutabilmişsin ben olsam kesin daha fazla kaçardır ( genelde ben en büyük tenceremle sarma sararım 3 gün gelip geçip sarma yeriz :D ailecek bayılırız ama artık yaparsamda ufak tencereyle yaparım ;) olunca insan dayanamaz ;)

Nasılsa geç yemişsin kahvaltıyı öğlenle karışık sayılır ;) ama akşam sırf salata yeme canım iyice aç bırakırsan kendini kaçamak riskin çoğalır ;) En azından çorba iç yada yarım tabak kadar yemek ye ekmeksiz bol salata yada yoğurtla ;) hem KVnde söylenmez diyetmi olur yeme diye :D benimki gerçi demez çok istiyor zayıflamamı :D

oynakbasi34 oynakbasi34 canım annene çok çok geçmiş olsun, tesadüfen okudum buraya gelince yazdıklarını. Allahım kötüsünden korumuş şükürler olsun.

Çok çok teşekkür ederim ;) Şükür hasarsız atlattı sayılır ama benim bile hala aklımdan çıkmıyor :( Rabbim kimseye göstermesin.....Aminnnn

Kızlar bu arada öğle yemeğimi saat 13:00de yedim ;) şimdide şekersiz sütlü kahvemi içiyorum ;)

Akşamlıkda saat 18:00 gibi yerim diye düşünüyorum ;)

Bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hani koskepden girişimciler için hibe Krediye başvurmam için uygulamalı eğitim kursuna alma şartı vardı ya ;) onunla ilgili az evvel mesaj geldiiiiiiiiiiiii :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Uygulamalı Eğitime kabul edilmişim ve onu tamamladıktan sonra işimi kurmaya başlayabilirim ( yasal olarak ) sonrada hibe kredi için başvurup değerlendirmelerini bekleyeceğim ama orada çalışan eleman bana demişti fikrin çok hoş eminim bunu değerlendirirler diye :21::21::21::21::21::21:

Çok sevindimmmmmmmm cidden ;)
Kurs pazartesiden perşembeye kadar her gün ;) sabah 09:30da başlıyor ama ne kadar sürüyor bilmiyorum :KK48:
ARtık pazartesi belli olur o ;)

Sagolin kizlarcok zordu sinav birde trafige yakalandim az daha sinava yetisemiyodum yollari kapimislardi aksilikler yasadim ama cok sukur girdim
allah yardımcın olsun bildiklerini unutturmasın bildiğin yerlerden denk getirsin
annem böyle dua ederdi bize

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hafif ve güzel bir haftasonu diliyorum :KK68:

İki gecedir uykusuz kalınca en sonunda dün akşam bünye isyan bayrağını çekti :KK70:
Akşam saat 20:00de eşim çizimlerini yapmak için laptobu benden aldı 2 saatte işim biter veririm diye bende o ara koltuğa geçip az TV izliyeyim derken resmen oturduğum yerde sızmışım :KK70:
Eşim normaldır kaç gündür yoğunluktan yoruldun tabi diyor :KK48:
Saat 22:30 gibi bir ara uyandım ama nasıl hala uykum var baktım eşimin de bilgisayarda işi bitecek gibi değil ben yatıyorum dedim direk yatağa geçtim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ama nasıl iyi geldi anlatamam size :21: Valla kendime geldim :KK66:
Uyanır uyanmaz 4 bardak suyumuda içtim :KK66: birazdan kahvaltımı da yapacağım :KK66:
Tam tek başına keyip yaparım derken şimdi benim küçük kuzu çok varmış gibi uyandı iyimi :KK70: neyse beraber keyif yaparız artık :KK66:

Pes etmek yok canım :KK66: kas yaptıkça metabolizma da hızlanıyor :KK66:
Şansa çoğunun regl zamanına deng geldi :KK66: yoksa bu hafta ben ilk 3e bile gireriz diye düşünüyordum okadar spora :KK66:

Kız çaktırma sanırım ben geçen gün not ettiğim kızın kağıtları attı dediğim sporları iki kere girdim :KK70: :KK70: :KK70:
Anam Alzheimerli kaptan gibiyim :KK70:
Bu hafta kesinlikle daha dikkatli olacağım :KK66:

Hadi gözünüz aydın canım :KK66:
Rabbim analı babalı büyütsün kızınızı :KK68: Sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah :KK66:

Evet şu gruplandırmayı tekrar yapalım ama herkes kendi rakiplerini kendi seçsin bu sefer :KK66: 3 - 4 kişilik yaparız grupları olmazsa :KK66: yada önceki gruplarda iyidi derseniz yeni gelen kızlarıda her gruba birer kişi daha olarak ekleriz :KK66: nasıl isterseniz :KK66:

Sıkma canını canım hem katılsaydın yüzden bölüneceği için yine bir fark olmayacaktı maalesef :KK66: sabit kilona deng geldiğinde hemen dahil edelim ki yüzden etap sayısına göre bölününce zarar olmamış olur :KK66:

Rabbim inşallah çoooook çoook güzel bir sınav olarak atlatmayı nasip eder .....Aminnnnnnnnn
Dualarım seninle canım :KK60: Rabbim zihin açıklığı versin ....Aminnnn

Menün cidden harika :KK68:
Allah yardımcın olsun yatılı misafir zaten zor birde habersiz olunca dahada zor :KK66: Spor yapamasanda onları ağırlamak bile spor sayılır bencede :KK48:

Dunki menum Sabah 2 haslama yumurta ceyrek lavastan daha az ekmek 3 zeytin 2 ince dilim kaşar yesilcay

Oglen 3 kanat

Aksam birtane biber dolmasi 5 kasik etli sebze yemeği
80 dk yürüyüş
1.5 litre su

Back
X