- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafirlerden sonra motivem düştü, düzenim bozuldu ama kendimi düzeltmem lazım
Misafirlerim gideli 2 gün oldu ama ne diyet ne spor var, dünde hastanedeydik akşama kadar saçma sapan beslendim
İnşallah bugün dikkat edebilirim ve Sporuma da başlarım
@oynakbasi34 dün 2 saat ev temizledim o spor olmaz mı(banane ya 2 saat ev temizliği 500 kalori yakıyormuş ama
)
oynakbasi34
Bugün kayinvalidemlere gidecez. Fırsat buldukça yine yazmaya calisirim.
Günaydın kızlar kahvaltı yaptım ev temizliğine basliycam
Ve aleykum selamSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese iyi günler canlar
Eşim uyanana kadar mutfağı temizledim sonrada ailecek kahvaltımızı ettikSonrada Annemlere kahve içmeye gittik
Dün öğlende kızkardeşimin çocuklarını okuldan aldıktan sonra tam onları eve bırakırken Araba çarpmış Anneciğime
akşam kızkardeşim söyledi
Normalde Anneme kalsa bir şey anlatmazdı ama ikizler kardeşim kurstan döner dönmez anlatmışlar
Telefonda görüşmüştükde içim rahat etmedi birde ben göreyim dedim
Şükür çok hızlı çarpmamış ( araba geçtikten sonra tam karşıya geçerken aynı araba geri vitese takmışyanlış yola girdi diye tabi Annemi görmemiş
Kadıncağız o haldeyken bile ay iyiki ikizler el ele benden önce fırladılar karşı yola yoksa onlara çarpabilirdi diyor
Şükür bir yerinde bir şey yok sadece hafif bileği ağrıyormuş o an düşmeden hemen evvel arabanın bagajına vurduğu için
Israr ettim ama inatla doktorluk durumum yok dedi
Verilmiş sadakamız varmış Allah beterinden korusun ya başını yere çarpsaydı
Menümü akşam toplu yazarım ama fazla kaçırmadım kahvaltıdabirazdanda öğlenlik yemeğimi yerim
Canım genelde hepimizin misafirler gelince düzeni hafif şaşıyorEn azından bugün fazla stres yapma yarın sabahda erkenden sağlıklı bir kahvaltıyla güne başla
emin ol kahvaltıya güzel başlayınca insan çok daha iyi devam ediyor diyet
Sıkıntı değil canım KVnin yanında kadının dikkatini çekmeben kendi kvmden bilirim hatun bana geldiğinde kendi telefonu elinden düşmez facede gezinir ama ben es kaza elime alınca ay şimdiki gençlik elinden telefonu düşürmüyor der hemen
bende heee valla yaaa aynı yerlerden beni nasılsa takip ediyorsun sen daha iyi bilirsin diyorum susuyor
hadi sana kolay gelsin canımBenimde ufak tefek işler var ama acelem yok yaparım nasılsa akşama kadar
![]()
çok geçmiş olsun canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Eşim uyanana kadar mutfağı temizledim sonrada ailecek kahvaltımızı ettikSonrada Annemlere kahve içmeye gittik
Dün öğlende kızkardeşimin çocuklarını okuldan aldıktan sonra tam onları eve bırakırken Araba çarpmış Anneciğime
Normalde Anneme kalsa bir şey anlatmazdı ama ikizler kardeşim kurstan döner dönmez anlatmışlar
Şükür çok hızlı çarpmamış ( araba geçtikten sonra tam karşıya geçerken aynı araba geri vitese takmışyanlış yola girdi diye tabi Annemi görmemiş
Kadıncağız o haldeyken bile ay iyiki ikizler el ele benden önce fırladılar karşı yola yoksa onlara çarpabilirdi diyor
Şükür bir yerinde bir şey yok sadece hafif bileği ağrıyormuş o an düşmeden hemen evvel arabanın bagajına vurduğu için
Menümü akşam toplu yazarım ama fazla kaçırmadım kahvaltıdabirazdanda öğlenlik yemeğimi yerim
![]()
çok geçmiş olsun canım, üzüldüm yaaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Canım genelde hepimizin misafirler gelince düzeni hafif şaşıyorEn azından bugün fazla stres yapma yarın sabahda erkenden sağlıklı bir kahvaltıyla güne başla
Sıkıntı değil canım KVnin yanında kadının dikkatini çekmeben kendi kvmden bilirim hatun bana geldiğinde kendi telefonu elinden düşmez facede gezinir ama ben es kaza elime alınca ay şimdiki gençlik elinden telefonu düşürmüyor der hemen
bende heee valla yaaa aynı yerlerden beni nasılsa takip ediyorsun sen daha iyi bilirsin diyorum susuyor
hadi sana kolay gelsin canımBenimde ufak tefek işler var ama acelem yok yaparım nasılsa akşama kadar
![]()
kaptanım geçmiş olsun. Şükür ki annecigine birşey olmamış. Kadıncağız nasıl korkmuştur.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
![]()
Ve aleykum selam
Gecmis olsun canim annecine verilmis sadakasi varmis yinede bir gorunseydi doktora ...
çok geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun canım, üzüldüm yaa
kaptanım geçmiş olsun. Şükür ki annecigine birşey olmamış. Kadıncağız nasıl korkmuştur.
Benim kayınvalide değilde kayınpederin telefonla uğradıklarını pek sevmez. O yüzden yalniz kaldıkça yazarım.
Ben her ihtimale karşı şimdiye kadar yediklerini yazayım. Çok çok kotu ama daha önce söylemiştim çok oturmamız oluyor diye. Basta katildigim içinde devamını getirmek zorundayım.
Kahvaltıya gittim 11 gibi.
2 adet sigara böreği ama fırında pişirilmiş
2 adet mercimek köftesi
4 adet yaprak sarması
Çok mini tuzlu kurabiye
Aksama kadar yemeği düşünüyorum. Birazdan esim gelecek k.validemlere gideriz. Orada sadece salata yerim diye düşünüyorum.
oynakbasi34 canım annene çok çok geçmiş olsun, tesadüfen okudum buraya gelince yazdıklarını. Allahım kötüsünden korumuş şükürler olsun.
oynakbasi34 kaptanim gecmis olsun.
oynakbasi34 çok geçmiş olsun canım Allah annecigini korumuş
allah yardımcın olsun bildiklerini unutturmasın bildiğin yerlerden denk getirsin
annem böyle dua ederdi bize
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hafif ve güzel bir haftasonu diliyorum
İki gecedir uykusuz kalınca en sonunda dün akşam bünye isyan bayrağını çekti
Akşam saat 20:00de eşim çizimlerini yapmak için laptobu benden aldı 2 saatte işim biter veririm diye bende o ara koltuğa geçip az TV izliyeyim derken resmen oturduğum yerde sızmışım
Eşim normaldır kaç gündür yoğunluktan yoruldun tabi diyor
Saat 22:30 gibi bir ara uyandım ama nasıl hala uykum var baktım eşimin de bilgisayarda işi bitecek gibi değil ben yatıyorum dedim direk yatağa geçtim
Ama nasıl iyi geldi anlatamam sizeValla kendime geldim
Uyanır uyanmaz 4 bardak suyumuda içtimbirazdan kahvaltımı da yapacağım
Tam tek başına keyip yaparım derken şimdi benim küçük kuzu çok varmış gibi uyandı iyimineyse beraber keyif yaparız artık
Pes etmek yok canımkas yaptıkça metabolizma da hızlanıyor
Şansa çoğunun regl zamanına deng geldiyoksa bu hafta ben ilk 3e bile gireriz diye düşünüyordum okadar spora
Kız çaktırma sanırım ben geçen gün not ettiğim kızın kağıtları attı dediğim sporları iki kere girdim![]()
![]()
Anam Alzheimerli kaptan gibiyim
Bu hafta kesinlikle daha dikkatli olacağım
Hadi gözünüz aydın canım
Rabbim analı babalı büyütsün kızınızıSağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah
Evet şu gruplandırmayı tekrar yapalım ama herkes kendi rakiplerini kendi seçsin bu sefer3 - 4 kişilik yaparız grupları olmazsa
yada önceki gruplarda iyidi derseniz yeni gelen kızlarıda her gruba birer kişi daha olarak ekleriz
nasıl isterseniz
Sıkma canını canım hem katılsaydın yüzden bölüneceği için yine bir fark olmayacaktı maalesefsabit kilona deng geldiğinde hemen dahil edelim ki yüzden etap sayısına göre bölününce zarar olmamış olur
Rabbim inşallah çoooook çoook güzel bir sınav olarak atlatmayı nasip eder .....Aminnnnnnnnn
Dualarım seninle canımRabbim zihin açıklığı versin ....Aminnnn
Menün cidden harika
Allah yardımcın olsun yatılı misafir zaten zor birde habersiz olunca dahada zorSpor yapamasanda onları ağırlamak bile spor sayılır bencede
![]()