Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kızlar
Çok şükür kardeşim doğum yaptı geceden beri sancılar artmıştı
Valla cesaret işi normal doğum 4cm açılmadan sonra epidural iğne yaptılar akşam üzeri 17:40 da doğdu prenses

Anne kız iyiler çok şükür eve yeni geldik hemen özledim onları
Sohbetlere yarından itibaren daha yoğun katilirim

Kızlar benim biraz motivasyona ihtiyacım var

Kaptanim grupları kurda rakibim bana desin yazsın bu hafta senden daha fazla kilo vereceğim diye :KK66:
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
bugün habersiz yatılı misafirlerim geldi ancak herkez yattı şimdi fırsat buldum neler olmuş diye bakmaya
sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir
yeşil zeytin
yeşillik

ara
yeşil çay
1 lıght galeta
1 parça peynir

öğlen
yoğurtlu kereviz salatası
çay

akşam
yarım porsiyon patlıcan kebabı
salata
yoğurt

su 2.5 lt
sporum yok bugün ama hiç oturmadım bir fiil 5 yıldızlı otel hizmeti veriyorum olmazmı :)))
iyi geceler herkeze

Takım içi Spor listesi;

1. Işılduru.................................379 dakika :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
2. Largemini.............................343 dakika:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
3. saimeberen............................300 dakika:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
4. Huzurvemavi........................235 dakika:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
5. serenalar...............................210 dakika :KK71::KK71::KK71::KK71:
6. IRestible_..............................140 dakika :21::21::21::21:
7. afy2646..................................110 dakika :21::21::21:
8. oynakbaşı ............................ 95 dakika :KK68::KK68:
9. Esrasi....................................90 dakika :KK68::KK68:
10. eatmeat....................................60 dakika:KK68::KK68:
11. elifdnnz...................................40 dakika:KK68::KK68:
12. aurora08..................................30 dakika :KK68::KK68:
13. diademe................................30 dakika :KK68::KK68:

Kızlar spor yapanları sıraladım inşallah eksik not ettiğim yoktur ama cidden bir kere daha baktım dün emin olmak için :KK66:
Hepinizi tekrar tekrar tebrik ediyorum cidden bu hafta çok güzel sporlar yapıldı ve eminim haftaya karşılığınıda alacaksınız :KK66:
kaptan bu süper olmuş, bunu her hafta yapalım, kendi içimizde spor yarışıda yapmış oluruz :KK66:

Akşamki restoran işi olmayaydı daha iyi olurdu kesın cok gec yedik yemegi üstelik şekerli arap cayı içtim
kız şekerli arap çayı nasıl bişey

@serenalar gözünüzaydın canım tebrik ederim :) :KK46:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hafif ve güzel bir haftasonu diliyorum :KK68:

İki gecedir uykusuz kalınca en sonunda dün akşam bünye isyan bayrağını çekti :KK70:
Akşam saat 20:00de eşim çizimlerini yapmak için laptobu benden aldı 2 saatte işim biter veririm diye bende o ara koltuğa geçip az TV izliyeyim derken resmen oturduğum yerde sızmışım :KK70:
Eşim normaldır kaç gündür yoğunluktan yoruldun tabi diyor :KK48:
Saat 22:30 gibi bir ara uyandım ama nasıl hala uykum var baktım eşimin de bilgisayarda işi bitecek gibi değil ben yatıyorum dedim direk yatağa geçtim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ama nasıl iyi geldi anlatamam size :21: Valla kendime geldim ;)
Uyanır uyanmaz 4 bardak suyumuda içtim ;) birazdan kahvaltımı da yapacağım ;)
Tam tek başına keyip yaparım derken şimdi benim küçük kuzu çok varmış gibi uyandı iyimi :KK70: neyse beraber keyif yaparız artık ;)

Bize spor iyi gelmedi kaptan baksana nekaadr cok spor yapılmış ama sonuncu olduk :KK70:

Pes etmek yok canım ;) kas yaptıkça metabolizma da hızlanıyor ;)
Şansa çoğunun regl zamanına deng geldi ;) yoksa bu hafta ben ilk 3e bile gireriz diye düşünüyordum okadar spora ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 kız bu işte bir hata var benim sporum o kadar deil en fazla 260 dk dir oda geçen cumayida katarak

Kız çaktırma sanırım ben geçen gün not ettiğim kızın kağıtları attı dediğim sporları iki kere girdim :D :D :D
Anam Alzheimerli kaptan gibiyim :D
Bu hafta kesinlikle daha dikkatli olacağım ;)

Slm kızlar
Çok şükür kardeşim doğum yaptı geceden beri sancılar artmıştı
Valla cesaret işi normal doğum 4cm açılmadan sonra epidural iğne yaptılar akşam üzeri 17:40 da doğdu prenses

Anne kız iyiler çok şükür eve yeni geldik hemen özledim onları
Sohbetlere yarından itibaren daha yoğun katilirim

Kızlar benim biraz motivasyona ihtiyacım var

Kaptanim grupları kurda rakibim bana desin yazsın bu hafta senden daha fazla kilo vereceğim diye :KK66:

Hadi gözünüz aydın canım ;)
Rabbim analı babalı büyütsün kızınızı :KK68: Sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah ;)

Evet şu gruplandırmayı tekrar yapalım ama herkes kendi rakiplerini kendi seçsin bu sefer ;) 3 - 4 kişilik yaparız grupları olmazsa ;) yada önceki gruplarda iyidi derseniz yeni gelen kızlarıda her gruba birer kişi daha olarak ekleriz ;) nasıl isterseniz ;)

Sonuncu olmamiza cok uzuldum ben ya :KK43: bende katilsamiydim acaba listeye?

Sıkma canını canım hem katılsaydın yüzden bölüneceği için yine bir fark olmayacaktı maalesef ;) sabit kilona deng geldiğinde hemen dahil edelim ki yüzden etap sayısına göre bölününce zarar olmamış olur ;)

Kizlar yarin ehliyet yazili sınavım var dua edin kolay gecsin herkese iyi geceler

Rabbim inşallah çoooook çoook güzel bir sınav olarak atlatmayı nasip eder .....Aminnnnnnnnn
Dualarım seninle canım :KK60: Rabbim zihin açıklığı versin ....Aminnnn

gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
bugün habersiz yatılı misafirlerim geldi ancak herkez yattı şimdi fırsat buldum neler olmuş diye bakmaya
sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir
yeşil zeytin
yeşillik

ara
yeşil çay
1 lıght galeta
1 parça peynir

öğlen
yoğurtlu kereviz salatası
çay

akşam
yarım porsiyon patlıcan kebabı
salata
yoğurt

su 2.5 lt
sporum yok bugün ama hiç oturmadım bir fiil 5 yıldızlı otel hizmeti veriyorum olmazmı :)))
iyi geceler herkeze

Menün cidden harika :KK68:
Allah yardımcın olsun yatılı misafir zaten zor birde habersiz olunca dahada zor ;) Spor yapamasanda onları ağırlamak bile spor sayılır bencede :KK48:

günaydınlar herkese :KK54::KK54:
dünkü menü
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, beyaz peynir, zeytin, kahvaltılık sos
ara: 1 elma
öğle: 1 kase çorba, tavuk gögsü haşlama, salata, 1 dilim kepek ekmek
akşam: 1 porsiyon patatesli tavuk yemeği, 1 tabak makarna,:KK72:salata
2 lt su

kaptan bu süper olmuş, bunu her hafta yapalım, kendi içimizde spor yarışıda yapmış oluruz :KK66:

kız şekerli arap çayı nasıl bişey

@serenalar gözünüzaydın canım tebrik ederim :) :KK46:

Aynen canım hem o bahaneyle az daha spor yapalım diye herkes motive oluyor ;)
Bu arada Tebrik ederim takım içinde kilo verme konusunda birincisin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Aynen canım hem o bahaneyle az daha spor yapalım diye herkes motive oluyor :KK66:
Bu arada Tebrik ederim takım içinde kilo verme konusunda birincisin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
teşekkürler canım, sanırım direnci kırıldı artık bünyenin :) valla bende çok mutlu oldum ne zamandır çok moralim bozuluyodu sonunda başardım

kızlar spor yapınca ödem yapıp kilo arıtyo ama sonra süpriz gibi oluyo valla bakın ben regl olmama rağmen iyi bir rakam gördüm bu hafta çok uzun zamandan beri şükür direnç kırıldı :KK68:
Tebrik ederim canım, bak sonunda başardın:sampiyon:
Bana yetişmedin değilmi, anam ben kaçayım bana yetişmeden:KK17::KK6:

aynen canım, napalım cteside çalışıyoruz
yok ya banane geçicem bile seni hedefime ulaşıcammm:sampiyon:
Misafirlerden sonra motivem düştü, düzenim bozuldu ama kendimi düzeltmem lazım
Misafirlerim gideli 2 gün oldu ama ne diyet ne spor var, dünde hastanedeydik akşama kadar saçma sapan beslendim
İnşallah bugün dikkat edebilirim ve Sporuma da başlarım
@oynakbasi34 dün 2 saat ev temizledim o spor olmaz mı:KK48:(banane ya 2 saat ev temizliği 500 kalori yakıyormuş ama:KK53:)
oynakbasi34 oynakbasi34

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hafif ve güzel bir haftasonu diliyorum :KK68:

İki gecedir uykusuz kalınca en sonunda dün akşam bünye isyan bayrağını çekti :KK70:
Akşam saat 20:00de eşim çizimlerini yapmak için laptobu benden aldı 2 saatte işim biter veririm diye bende o ara koltuğa geçip az TV izliyeyim derken resmen oturduğum yerde sızmışım :KK70:
Eşim normaldır kaç gündür yoğunluktan yoruldun tabi diyor :KK48:
Saat 22:30 gibi bir ara uyandım ama nasıl hala uykum var baktım eşimin de bilgisayarda işi bitecek gibi değil ben yatıyorum dedim direk yatağa geçtim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ama nasıl iyi geldi anlatamam size :21: Valla kendime geldim :KK66:
Uyanır uyanmaz 4 bardak suyumuda içtim :KK66: birazdan kahvaltımı da yapacağım :KK66:
Tam tek başına keyip yaparım derken şimdi benim küçük kuzu çok varmış gibi uyandı iyimi :KK70: neyse beraber keyif yaparız artık :KK66:

Pes etmek yok canım :KK66: kas yaptıkça metabolizma da hızlanıyor :KK66:
Şansa çoğunun regl zamanına deng geldi :KK66: yoksa bu hafta ben ilk 3e bile gireriz diye düşünüyordum okadar spora :KK66:

Kız çaktırma sanırım ben geçen gün not ettiğim kızın kağıtları attı dediğim sporları iki kere girdim :KK70: :KK70: :KK70:
Anam Alzheimerli kaptan gibiyim :KK70:
Bu hafta kesinlikle daha dikkatli olacağım :KK66:

Hadi gözünüz aydın canım :KK66:
Rabbim analı babalı büyütsün kızınızı :KK68: Sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah :KK66:

Evet şu gruplandırmayı tekrar yapalım ama herkes kendi rakiplerini kendi seçsin bu sefer :KK66: 3 - 4 kişilik yaparız grupları olmazsa :KK66: yada önceki gruplarda iyidi derseniz yeni gelen kızlarıda her gruba birer kişi daha olarak ekleriz :KK66: nasıl isterseniz :KK66:

Sıkma canını canım hem katılsaydın yüzden bölüneceği için yine bir fark olmayacaktı maalesef :KK66: sabit kilona deng geldiğinde hemen dahil edelim ki yüzden etap sayısına göre bölününce zarar olmamış olur :KK66:

Rabbim inşallah çoooook çoook güzel bir sınav olarak atlatmayı nasip eder .....Aminnnnnnnnn
Dualarım seninle canım :KK60: Rabbim zihin açıklığı versin ....Aminnnn

Menün cidden harika :KK68:
Allah yardımcın olsun yatılı misafir zaten zor birde habersiz olunca dahada zor :KK66: Spor yapamasanda onları ağırlamak bile spor sayılır bencede :KK48:

günaydınlar herkese :KK54::KK54:
dünkü menü
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, beyaz peynir, zeytin, kahvaltılık sos
ara: 1 elma
öğle: 1 kase çorba, tavuk gögsü haşlama, salata, 1 dilim kepek ekmek
akşam: 1 porsiyon patatesli tavuk yemeği, 1 tabak makarna,:KK72:salata
2 lt su

Günaydın kızlar erkenden kalkanlar isemi gittiniz

günaydın herkeze
günaydın arkadaslar

Back
X