Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Takım içi Spor listesi;

1. Işılduru.................................379 dakika :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
2. Largemini.............................343 dakika:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
3. saimeberen............................300 dakika:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
4. Huzurvemavi........................235 dakika:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
5. serenalar...............................210 dakika :KK71::KK71::KK71::KK71:
6. IRestible_..............................140 dakika :21::21::21::21:
7. afy2646..................................110 dakika :21::21::21:
8. oynakbaşı ............................ 95 dakika :KK68::KK68:
9. Esrasi....................................90 dakika :KK68::KK68:
10. eatmeat....................................60 dakika:KK68::KK68:
11. elifdnnz...................................40 dakika:KK68::KK68:
12. aurora08..................................30 dakika :KK68::KK68:
13. diademe................................30 dakika :KK68::KK68:

Kızlar spor yapanları sıraladım :KK66: inşallah eksik not ettiğim yoktur ama cidden bir kere daha baktım dün emin olmak için :KK66:
Hepinizi tekrar tekrar tebrik ediyorum cidden bu hafta çok güzel sporlar yapıldı ve eminim haftaya karşılığınıda alacaksınız :KK66:
Ben ayrıca yazmıştım yorumda. Günlük spor ve suyu yazmıyorum ama her gün oğlumu pusetine atıp Bi saat hızlı hızlı yürüyorum ve her gün en az 2-2,5 lt su içiyorum:) neyse sorun değil de ben artık sporumu da değiştircem. Evde karın göbek çalışmam daha iyi olacak :)

canım ben yokum ama sorun değil . Haftaya insallah

Ben ayrıca yazmıştım yorumda. Günlük spor ve suyu yazmıyorum ama her gün oğlumu pusetine atıp Bi saat hızlı hızlı yürüyorum ve her gün en az 2-2,5 lt su içiyorum:) neyse sorun değil de ben artık sporumu da değiştircem. Evde karın göbek çalışmam daha iyi olacak :)

Kızlar ne olur kusura bakmayın :oops: bu hafta malum kafam 1 milyondu o_O
Bugün itibaren çok daha dikkatli olurum ;)

Bize spor iyi gelmedi kaptan baksana nekaadr cok spor yapılmış ama sonuncu olduk :KK70:
Takım içi Spor listesi;

1. Işılduru.................................379 dakika :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
2. Largemini.............................343 dakika:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
3. saimeberen............................300 dakika:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
4. Huzurvemavi........................235 dakika:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
5. serenalar...............................210 dakika :KK71::KK71::KK71::KK71:
6. IRestible_..............................140 dakika :21::21::21::21:
7. afy2646..................................110 dakika :21::21::21:
8. oynakbaşı ............................ 95 dakika :KK68::KK68:
9. Esrasi....................................90 dakika :KK68::KK68:
10. eatmeat....................................60 dakika:KK68::KK68:
11. elifdnnz...................................40 dakika:KK68::KK68:
12. aurora08..................................30 dakika :KK68::KK68:
13. diademe................................30 dakika :KK68::KK68:

Kızlar spor yapanları sıraladım :KK66: inşallah eksik not ettiğim yoktur ama cidden bir kere daha baktım dün emin olmak için :KK66:
Hepinizi tekrar tekrar tebrik ediyorum cidden bu hafta çok güzel sporlar yapıldı ve eminim haftaya karşılığınıda alacaksınız :KK66:

Slm kızlar
Çok şükür kardeşim doğum yaptı geceden beri sancılar artmıştı
Valla cesaret işi normal doğum 4cm açılmadan sonra epidural iğne yaptılar akşam üzeri 17:40 da doğdu prenses

Anne kız iyiler çok şükür eve yeni geldik hemen özledim onları
Sohbetlere yarından itibaren daha yoğun katilirim

Kızlar benim biraz motivasyona ihtiyacım var

Kaptanim grupları kurda rakibim bana desin yazsın bu hafta senden daha fazla kilo vereceğim diye ;)

Kızlar ne olur kusura bakmayın :oops: bu hafta malum kafam 1 milyondu o_O
Bugün itibaren çok daha dikkatli olurum :KK66:
önemli değil kaptanım. Sorun yok inşallah listeye girdiğimde de bu şekilde kilo vermeye devam ederim.

Slm kızlar
Valla cesaret işi normal doğum 4cm açılmadan sonra epidural iğne yaptılar akşam üzeri 17:40 da doğdu prenses

Kaptanim grupları kurda rakibim bana desin yazsın bu hafta senden daha fazla kilo vereceğim diye :KK66:
gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Gurup olayı bence de mantıklı. Ne güzel olur.

Bugunku menumude paylasayim

Sabah
1 yumurta
Domates
2 dilim kepek ekmek

Ara
1 elma

Oglen
Kepek ekmek arasi peynir

Ara
1 elma

Aksam
1 tabak barbunya
1 kucuk dolma
1 kase yogurt

Ara
1 bardak sut

Su 2 lt

30 dk yuruyus.

Abimler geldi tatli getirmisler 1 lokma aldim. Adet donemindeyim. Dayanamadim. Okulda kasmistimda kendimi. :(

Slm kızlar

Kaptanim grupları kurda rakibim bana desin yazsın bu hafta senden daha fazla kilo vereceğim diye :KK66:

Gözünüz aydın canım :)

önemli değil kaptanım. Sorun yok inşallah listeye girdiğimde de bu şekilde kilo vermeye devam ederim.

gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Gurup olayı bence de mantıklı. Ne güzel olur.
Sağol canım tşk ederim
Grup olayı iyi aslında dişli rakiplerinde olursa tadından yenilmez :))

Back
X