Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydınlar artık daha güzel besleniyorum sanki
Dünkü Menüm;
sabah 1,5 dilim tam bugday
3 zeytin
biraz peynir
1 h. yumurta
Öğlen
1 tabaktan az saç kavurma 1,5 dilim tam bugday
Ara bir elma
Akşam;
karnıbahar salatası,
1 tabak imam bayıldı
4 adet yaprak sarma

Günaydın
Sabah yine 4 bardak limonlu ılık su
Kahvaltı
Menemen (tereyağlı)
yarım avokado
Bir küçük havuç
Bir bardak kefir
1 dilim tb ekmeği

Günaydınlar artık daha güzel besleniyorum sanki
Dünkü Menüm;
sabah 1,5 dilim tam bugday
3 zeytin
biraz peynir
1 h. yumurta
Öğlen
1 tabaktan az saç kavurma 1,5 dilim tam bugday
Ara bir elma
Akşam;
karnıbahar salatası,
1 tabak imam bayıldı
4 adet yaprak sarma

Bencede menün gayet sağlıklı ;)
inşallah cumaya da karşılığını alıcaksın bol eksi olarak ;)

herkeze iyi günler diliyorum sabah kahvaltısına kayınvalidem görümcem ve eltilerim vardı yazamadım bişi biraz kaçırdım kahvaltıda kayınvalidem diyet nedir senin kilonmu var diye kızdı eski kadın kilolu seviyo
benimkinin siniri 15 gün geçmiyo nişanlılıktan bilirim, alttan aldıkça bana daha çok sinir olurdu ona mecburmuşum gibi, ama tabi sonunda kırılırdı inadı ama beni daha çok üzdüğü için barışınca tekrar intikam alma işlerine yavaş yavaş girerdim o bişey yapsa hemen bende karşılığını verirdim, son aylarda öyle değildim alıştım affediyorum derken kalktı sevmediğim yengemin yanında sende kafanı kullan öyle değil böyle gibi bi laf etti siyaset hakkında, ki bilir yengemler evlenmemizi istemiyoduda ben onlara karşı çıkmıştım eşim için, onlar gidince dedimki , yengemler haklıymış sen benim kıymetimi bilmeyip eziyorsun, herhalde bu laf onada dokundu ertesigün her zamanki gibi saatlerce uyudu akşama doğru kalktı bu huyundanda son zamanlarda iyice nefret eder oldum, evde muhabbet yok, kalkıncada tabi bi kumandayı istedim tersledi üstüme atıncada olay parladı, tartışırken en son yerdeyim o üstümde boğazımı sıkıyo yüzümü sıkıyo vuracak ama yapmıyo, sonra birden kalktı kayınvalide girdi o ara ayırdı, gerisini biliyosun, onlar gidince aynaya bi baktım boğazımı 5 tırnağıyla yırtmış sıcağı sıcağına anlamamıştım kan olmuş, bu olaydan sonra artık alttan aliyim yapamam, bilir onun için ne eziyetlere katlandığımı yapmayacaktı bunu bana, daha öncede olmuştu o zaman vurmuştu alttan aliyim dedim lanet olsun evlendik bi kere ondan sonra bu ilk büyük kavga, ama benimde bi gururum var, en başta insan gibi özür dileseydi inatlaşmasaydı böyle olmayacaktı, dün akşam işten geç gittim eve baktım oturma odasında bende yatak odasına gittim uyumuşum ayrı ayrıyız birbirimizi görmeden çıktık evden, yürüyerek gittim durağa ama mutluydum Allaha şükürler olsun kimseye muhtaç değilim, katlanıyosam anam babam üzülmesin, birde bana yapma evlenme diyenlere karşı gururum yıkılmasın diye duruyorum işte...
canım böyle durumlarda insan ne diyeceğimi bilemiyo ama evliliğin ilk yıllarında bu kadar şiddetli olmasada alışana kadar oluyo kavgalar burda en önemli şey senin ne istediğin zaten bide tecrübeyle sabit sen moralsiz durursan daha çok üstüne geliyolar ama sen neşeli hiç bişey yokmuş gibi mutlu davranırsan (onunla konuşmadan yine)ona göre davranıyolar bak bensizde olabiliyomuş diye küçük bi öneri naçizane yanlış anlamazsan

Ay ne güzel canım inan ben bile senin adına heycanlandım nasıl olacak acaba diye :KK70:
Rabbim inşallah dualarını kabul ederde seninde meleğin sana en kısa zamanda gelir :KK66: Aminnnnn

Keşke hocaya sen deseydin direk yarında müsaitim yada atıyorum 2 günde bir geleyim diye :KK66: hem sevaptır hemde sanada belliki çok iyi gelmiş :KK66:
Gercekten de iyi geldi kaptancım :KK66:
Ben dedim gerci istediginiz zaman cagırın ben boşum diye

Bide başka bı kadın var o da yardıma gelmişti. :sopa:
Sinir ediyo beni hiç bi samimiyetim yok. Beni her gördügünde neden tüpbebek yaptırmıyosun Türkiye ye gidinsene diye ama 1-2 demedi bunu 15 kez falan demiştir beni her gördügünde
Ben geciştirmeye calıştıkca üstüme geliyo
Ben ona neyaptıgımı anlatmak zorundamıyım yani
:mad::mad:

Neyse obile umrumda degil keşke biran önce yine cagırsalar

canım yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum evliliklerde tartışmalar mutlaka oluyor ama iș şiddete gelirse yorum yapmak çok daha zor oluyor. Allah kolaylık versin inşallah.
Sağol canim Allah razı olsun sabrediyorum iyiyim ama alismisim uzulmeye

herkeze iyi günler diliyorum sabah kahvaltısına kayınvalidem görümcem ve eltilerim vardı yazamadım bişi biraz kaçırdım kahvaltıda kayınvalidem diyet nedir senin kilonmu var diye kızdı eski kadın kilolu seviyo

canım böyle durumlarda insan ne diyeceğimi bilemiyo ama evliliğin ilk yıllarında bu kadar şiddetli olmasada alışana kadar oluyo kavgalar burda en önemli şey senin ne istediğin zaten bide tecrübeyle sabit sen moralsiz durursan daha çok üstüne geliyolar ama sen neşeli hiç bişey yokmuş gibi mutlu davranırsan (onunla konuşmadan yine)ona göre davranıyolar bak bensizde olabiliyomuş diye küçük bi öneri naçizane yanlış anlamazsan
sagil canım teşekkür ederim ben zaten artık alisigim uzulmuyom eskisi gibi , tek üzüldugüm dsiddeti hak etmiyorum ama dediğin gibi davraniyorum çünkü doğru olan bu kendi kendime de mutlu olabilirim elişi orerim yururum vs zaman geçer

Cnm olay farkliymis bence konusmamakta haklısın benim esimde de ofke kontrolu var gecen hafta tartistik ben yemek yapiyodum ona sonra gitti yataga girdi bende alttan almak niyetine kaldirdim kalk yemek ye tabi bizimki nazlaniyo yemiyecem yemiyecm falan derken benim israrlarimdan sonra dedimki simdi bu sekil yapip sakın yarin yanima sirnasma dokunma bana dememe kalmadan adam zivanadan cikti

o hincla yataktan kalkar kalkmaz gardırop kapagina iki kere ayagiyla tekme vurdu aynaydi allahtan kirilmadi sonra koridordaki biblolari firlatti salona gecip buyuk saksi cicegimi kalin dalindan tutup yere vura vura kirdi vazosunu tabi bu seslerde kizim agladi korktu tabi bziimkinin o sinirle umurunda degil ben agladim özür diledim sirf kendine geldin toplasın kizim korkmasın die en cokta o esnada o cinnetle bicak alıp bisey yapar die korkmadim degil hani gerçekten bu ofke problemini ne yapacaz bilmiyorum

Normalde benim nazlanmalarimi hep alttan alir kavga etsek hep o özür diler arar kuslugu uzatmaz ama ayda yilda bi cinnet ani var onuda allah korusun birgun elinden bi kaza çıkar die korkuyorum

Bunlari niye anlattım hemen hemen butun evliliklerde sıkıntılar var inan bunca sey yasadim ilk defa buraya yazdim ailem uzulmesin die soylemedim
Çok sağol canım, Allah razı olsun inanın bi en yakın arkadaşıma bide size anlattım, anlatınca rahatlıyor insan, bende zamana bırakma taraftarıyım kendimi biliyom birden coşarsam çeker gidersem sonra üzülebilirim hemde çok çünkü çok duygusalım aslında, o yüzden beklemek sabretmek en iyisi, Allaha şükür çalışıyorumda evden çıkıp kafamı işle meşgul edebiliyorum... bide evliliğin ik zamanları demişsin ya işte ben ona çok üzülüyorum, evliliğin ilk zamanları diye bişey yaşamıyoruz, eve geliyo maç izliyo telle oynuyo gece bire kadar maç sonra geliyo bende erken kalkıyorum hadi kavga çıkmasın diye ona uyum sağladım ama dışarı top oynamaya çıkmaları başladı, nedir maç maç, yani o zaman benle niye evlendinki iki dk bişey konuşmuyorum, canım cicim sağlo , meyve getir eline sağlık bu kadar mı yani, insan alır karısınla bi yere gider yok, evdeyiz benle zaman geçir oda yok, bunlara çok sabrettim ama anlamadı, sevgiliyken daha iyiydi göstermiyodu bu kadar maçla oynadığını, dışardayız sonuçta konuşabiliyoduk, şimdi aynı evdeyiz ama benim sesim çıkmadığı sürece herşey güzel, ve o her istediğini yapmakta sınırsız özgür

Bugün hast gittim kizlar hem kizimi gostermeye hemde tsh degerlerime baktirmaya hazir ac gitmisken d vitamini eksikligi icinde bakin dedim birde tsh icin modül varmi die baktirdim onunda sırasına bekle derken eve gelince saat 1 olmustu acliktan bayilmak üzereydim bisey almadim disardi hepsi yagli ekmek arasi olunca eve geldim

2 yumurtali omlet 1 zeytin ceyrek lavas 2 ince silim kasar yesilcay ictim ama hala doymadım tabi tutucam kendimi

Herkese merhaba
Nasılsınız kızlar,diyetler nasıl gidiyor
Benim hala misafirlerim var diyet spor yok
Galiba yeni gelen arkadaşlar olmuş
Hoşgeldiniz:KK68:

Bugün hast gittim kizlar hem kizimi gostermeye hemde tsh degerlerime baktirmaya hazir ac gitmisken d vitamini eksikligi icinde bakin dedim birde tsh icin modül varmi die baktirdim onunda sırasına bekle derken eve gelince saat 1 olmustu acliktan bayilmak üzereydim bisey almadim disardi hepsi yagli ekmek arasi olunca eve geldim

2 yumurtali omlet 1 zeytin ceyrek lavas 2 ince silim kasar yesilcay ictim ama hala doymadım tabi tutucam kendimi
afiyet olsun canım. Ben çok açlık hissedersem günde 2 defa 1 cay bardağı leblebi yiyorum. Arkadaşıma diyetisyenin verdiği listede vardı. Gerçekten tok tutuyor.
Herkese merhaba
teşekkürler hosbuldum.
Kızlar yarım saat sporumuda yaptım çok şükür
maşallah. ben bugün yürüyemedim sabahlari oglum okulda iken yürüyordum bugün temizlikten dolayı çıkamadım. Evde spor yapamiyorum ama yürüyüşü seviyorum.

Gercekten de iyi geldi kaptancım :KK66:
Ben dedim gerci istediginiz zaman cagırın ben boşum diye

Bide başka bı kadın var o da yardıma gelmişti. :sopa:
Sinir ediyo beni hiç bi samimiyetim yok. Beni her gördügünde neden tüpbebek yaptırmıyosun Türkiye ye gidinsene diye ama 1-2 demedi bunu 15 kez falan demiştir beni her gördügünde
Ben geciştirmeye calıştıkca üstüme geliyo
Ben ona neyaptıgımı anlatmak zorundamıyım yani
:mad::mad:

Neyse obile umrumda degil keşke biran önce yine cagırsalar

Maalesef var öyle patavatsız insanlar :KK68:
Bence bir daha çağırlarsa ve yine o kadın o tür bir söz söylerse kesinlikle tepkini ver ;)
Kusura bakmayın ama herşey Allahtan en azından ben yuvamda huzurluyum ve özellimle ilgili kimseden akıl almaya ihtiyacım yok şükür benim aklım bana yetiyor de en azından :sinirli:
Öyleleri her şeye maydanoz olma hakkını görüyorlar kendilerinde ve sınır koymazsan yarın öbür gün af edersin yatak odanla ilgili bir soru sorar yada akıl verir o_O

Sen mutlu ol gerisini boşver :KK60: Allahın izniyle o mucizede vakti zamanı gelince yola çıkar :KK68:

Cnm olay farkliymis bence konusmamakta haklısın benim esimde de ofke kontrolu var gecen hafta tartistik ben yemek yapiyodum ona sonra gitti yataga girdi bende alttan almak niyetine kaldirdim kalk yemek ye tabi bizimki nazlaniyo yemiyecem yemiyecm falan derken benim israrlarimdan sonra dedimki simdi bu sekil yapip sakın yarin yanima sirnasma dokunma bana dememe kalmadan adam zivanadan cikti

o hincla yataktan kalkar kalkmaz gardırop kapagina iki kere ayagiyla tekme vurdu aynaydi allahtan kirilmadi sonra koridordaki biblolari firlatti salona gecip buyuk saksi cicegimi kalin dalindan tutup yere vura vura kirdi vazosunu tabi bu seslerde kizim agladi korktu tabi bziimkinin o sinirle umurunda degil ben agladim özür diledim sirf kendine geldin toplasın kizim korkmasın die en cokta o esnada o cinnetle bicak alıp bisey yapar die korkmadim degil hani gerçekten bu ofke problemini ne yapacaz bilmiyorum

Normalde benim nazlanmalarimi hep alttan alir kavga etsek hep o özür diler arar kuslugu uzatmaz ama ayda yilda bi cinnet ani var onuda allah korusun birgun elinden bi kaza çıkar die korkuyorum

Bunlari niye anlattım hemen hemen butun evliliklerde sıkıntılar var inan bunca sey yasadim ilk defa buraya yazdim ailem uzulmesin die soylemedim

Rabbim cümlemizin yuvasında huzuru daim etsin ....Aminnnn
Umarım bütün eşler yaptıkları o sinir anında ( sevdiklerinde çok eminim ) saçma sapan şeyler konusunda akıl fikir verir onlarda ileride bu günleri hatırladıkça yaptıklarından pişman olup ona göre davranırlar :KK68:
Allah kimseyi şaşırtmasın ....Aminnnn

İyi olmuş canım en azından fırsat bulmuşken sende değerlerine baktırabildin ;) inşallah sonuçlarda güzel çıkar yada eksiklik varsada telafisi edilir ;)
Kuzuda iyidir inşallah :KK68:

Herkese merhaba

Allah yardımcın olsun canım ;) fazla kaçırmamaya çalış nasılsa misafirlerin gidince sporunuda yaparsın :KK60:

Kızlar yarım saat sporumuda yaptım çok şükür

Hemen ekledim canım :KK9::KK9::KK9::KK9: harikasın

Maalesef var öyle patavatsız insanlar :KK68:
Bence bir daha çağırlarsa ve yine o kadın o tür bir söz söylerse kesinlikle tepkini ver :KK66:
Kusura bakmayın ama herşey Allahtan en azından ben yuvamda huzurluyum ve özellimle ilgili kimseden akıl almaya ihtiyacım yok şükür benim aklım bana yetiyor de en azından :sinirli:
Öyleleri her şeye maydanoz olma hakkını görüyorlar kendilerinde ve sınır koymazsan yarın öbür gün af edersin yatak odanla ilgili bir soru sorar yada akıl verir o_O

Sen mutlu ol gerisini boşver :KK60: Allahın izniyle o mucizede vakti zamanı gelince yola çıkar :KK68:

Rabbim cümlemizin yuvasında huzuru daim etsin ....Aminnnn
Umarım bütün eşler yaptıkları o sinir anında ( sevdiklerinde çok eminim ) saçma sapan şeyler konusunda akıl fikir verir onlarda ileride bu günleri hatırladıkça yaptıklarından pişman olup ona göre davranırlar :KK68:
Allah kimseyi şaşırtmasın ....Aminnnn

İyi olmuş canım en azından fırsat bulmuşken sende değerlerine baktırabildin :KK66: inşallah sonuçlarda güzel çıkar yada eksiklik varsada telafisi edilir :KK66:
Kuzuda iyidir inşallah :KK68:

Allah yardımcın olsun canım :KK66: fazla kaçırmamaya çalış nasılsa misafirlerin gidince sporunuda yaparsın :KK60:

Hemen ekledim canım :KK9::KK9::KK9::KK9: harikasın
Aynen kaptanım artık beni iyice cileden cıkardı

Back
X