Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün biraz geç uyandım eşimide işe geçirir geçirmez kendimi buraya attım ;)
Gerçi yine fazla kalamıyacağım :KK48: Kızlar tatilde ya tutturdular ille son günlerimizde bari birşeyler yapalım diye ve dün onlara buz pateni sözü verdim ;) arkadaşla birlikte çocukları buz patenine götüreceğiz :KK68:

Aslında bende çok kaymak isterdim ( en son bekarken çok güzel kayıyordum hatta arka arkaya bile kaymayı öğrenmeye başlamıştım ) ama şimdi bu kiloyla mümkün değil cesaret edemem sonuçta 18 sene oldu kaymayalı ve mazalllah düşsem bir yerimi kırmaktan korkuyorum :KK53: Neyse artık kızlar biraz kaymayı denesinler de çeneleri kapansın :KK70:

Günaydınlar...
Bugün tavuk günümdeyim güne 1.5 but ile başladım. Bugün diyet daha iyi gider diye düşünüyorum.
Sabah tartıda 67.2kg çıktım. Bakalım devamı gelecek mi

Hadi bakalım canım cuma senin bildirimini merakla bekliyorum :21:
5 günde 5 kg dediğine takılma ancak çok sıkı tutup birde baya yoğun spor yapınca bir arkadaşım o diyetle 4.5 kg vermişti ama yinede çok güzel sonuç alabiliyor insan ;)
Bende en çok et ve yumurta gününü seviyordum bu diyette ;) çok güzel tok tutuyor ;)
Bol bol su içmeyi ihmal etme canım birde meyve gününde çok fazla şeker içeren meyveleri seçme ;) mesela ayva falan baya tıkıyor ;) elmada yiyeceksen ekşi olanlardan seç ;) greyfurtta güzel bir antioksidan hem zayıflamaya yardımcı diye biliniyor ;)

Bende kızları sinemaya götüreyim diyorum büyük gece kustu gerçi giyinmiyor usutuyor sıpa insallah iyilesir kuzum da

Çok geçmiş olsun canım kızına ;) belki bir şey dokunmuştur ;) Götür bencede hem biraz eğlenirler hemde temiz hava onada iyi gelir ;) şurda kaldı 4 günleri zaten bari onları güzel geçirsinler ;)
Hadi 15 tatil çabuk geçti ben şimdiden yaz tatilini düşünüyorum :KK70: büyük cadı daha 3cü gün başlar ben daraldım sıkıldım demeye, ufakta tutturur Anneciğim denize gitmiyormuyuz işte büyük halaların yanına yazlığa gidelim diye :KK70: neyse ki daha ona çok var :KK48:

Gunaydin kizlar
Cnm 6 saat temizlik mi olur ne yaptin sen

ya kızlar bu yazıyı renkli yazma işi var ya her seferinde ayarlamak mı lazım ben sıkılıyom öyle işlerle komple kalıcı ayarı yokmu bunun

Kizlar ya bise danisacam size en iyi dogum kontrol hapi hangisi doktora gitmek istemiyorum evli olan canlar ne kullaniyosunuz bi yardim edin yahu

Spiral istemiyorum eşin korunsun desen zaten uzun zamandir o korunuyodu ama bi sikinti basladi onda bizde farkli bi yontem aramaya basladik ama ne yapacagimida bilmiyirum oylece kaldi ya dedim bi bizim kizlara sorim yardimci olacak oneriler varmi die

Back
X