Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar pes sessizsiniz bugün
Canım ben temizlik yapıyorum şimdi bakabildim buraya
Yarım saatte spor yaptım
Üzerine bide ev temizliği bayaga yoruldum ve acıktım
Kızıma ve kendime öğlen yemeği hazırlayacağım
Öncesi wc ve banyoyuda yikamam lazım tam olsun temizlik

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler diliyorum :KK68:

Sabah erkenden yine yollara düştüm ;) Eşimin bir işi için bir yere uğradıktan sonra onu şirkete bırakıp doğru Girişimci İş adamları Derneğine gittim Uygulamalı Eğitim için başvurmak için :21::21:

Gittiğimde gözlerime inanamadım :KK57: Baya kalabalık vardı ( Yerin olduğu binaya bayıldımmmmm :KK68: hani işi boşver gel burada çalış deseler anında atlardım :KK70: tarihi bir yer üstelik inanılmaz huzur veren bir ortam ;) )
Neyse hemen bende sıraya girip formlarımı doldurdum ;) sonra da yüz yüze görüşme için bekledim ;)
Şansıma çok güler yüzlü biri deng geldi ve uzun uzun sohbet ettik ;)
İş fikrimi çok beğendi hatta dedi herkesin istediği bir şey değil bence kesinlikle güzel bir iş fikrin var hatta bunu mobil halede getirebilirsin dedi ;) ( çocukların gelişimi için oyuncak üretmek istediğimide anlattım ) Yani şu Kızılayın kan otobüsleri gibi bir şey daha sonra oluşturup tek tek okulları gezip çocuklara kendi oyuncaklarını kendileri üretebileceklerini göstermek gibi :KK68:

Başvuru sayısı baya çokmuş ama eğer bu önümüzdeki hafta yapılacak kursa seni dahil edemezsek kesinlikle bizimle iltibati kesme ki bir sonraki gruba kesin dahil edelim seni dedi :21::21::21::21::21:
Beni yönlendirecekler ve gereken herşeyi yerine getirirsem kesin KOSKEPden hibe kredini alırsın dedi :KK71:

İnanılmaz mutlu oldum ;) inşallah çok daha istekle devam ederim artık çalışmaya ;) Artık daha fazla araştırma yapmam şart çünkü o yetkilinin dediği gibi mobile de geçersem o zaman oyuncakların montajını çocukların yapabileceği şekilde üretmemiz gerekecek ;) Mesela ahşaptan araba yapıcaksak parçaları ayrı ayrı yapıp farklı renklerde yapıcağım ve çocuklar kendileri istedikleri renkte parçalarla arabalarını kendileri monte edecekler gibi :KK68:

Rabbim inşallah nasip ederde yapabilirim :super:

İyi geceler herkese. 3aylik bebisimden dolayi pek telefonu elime alamiyorum. Sohbete katilamiyorum.
Dun cok iyiydi ekmek yemedim,az yemek yedim, 30dak egzersiz yaptim.
67.2den 66.8e dustum ki ilk kez dogum sonrasi 66yi gordum.
Suan hedefim cumaya kadar 66yi sabitlemek.
Bu hafta benim '66' haftam yani :)
Az olsun, yavas olsun ama saglam olsun istiyorum :)
Herkese kolay gelsin :)

Allah yardımcın olsun canım ;) işin zor ama inşallah sende hedefine ulaşacaksın ;) azimle devam et ;)
daha sık gelebilirsen süper olur malum listeye dahil olmak isteyenlerin düzenli paylaşım yapması şart ;) he ben sizinle motive olayım ufak ufak veriyorum nasilsa dersen o zaman fırsat buldukça gel ;)
Ben seni yinede takım içindeki listelere dahil ediyorum ;)

çok güzel bi fikir olmuş tebrik ederimm, hatta kilo düştükçe diğer takıma yükselme yapalım arasında, 70den 60a geçince rengide değişsin

Güzel fikir canım ;) bakalım baya motive etti bu grup olayı ve inşallah hepimiz hep daha güzel rakamlar görürüz ;)

Bende biraz mutfağa girişip çamaşır yıkamam lazım ;) Cumartesi Bilecikteki Kuzene gidiceğiz eşim ve halalarıyla ;) kızlar evde tek kalacaklar ( ille evde kalalım büyüdük diye tutturdular :D Annemde sokağın başında nasılsa )
Bari cumaya kadar bütün işler, çamaşırlar ve ütüler bitsin ki kızlarda temiz temiz otursunlar ( kesin dağıtacaklar bari ipin ucu kaçmasın :D )

kızlar nasıl gidiyo

Evle boğuşuyorum bir yandan :KK53: Salondaki çekmece içlerini temizledim oturduğum yerde şimdide çamaşır atacağım makineye o arada mutfağı hallederim ;)

Esrasi Esrasi ben 5de 5 diyetindeyim tansiyn sorunu yaşıyorum ve şekerim çıktı
Öylesine iş arkadaşımınkini örçerken bende ölçeyim dedim 303 çıktı :oha:
Yanlış mı ölçtü alet bilemedim...

Yanlış ölçmüştür yoksa okadar şeker insanı hastanelik eder bence ;)
Benim 180e çıktığında bile kafamı kaldıramıyorum o_O

oynakbasi34 oynakbasi34 inşallah kazanacaksın bu işi.. Sende bu pozitif enerji olduğu sürece herşey gönlünce olur evelallah...

İnşallah Allahın izniyle olur canım :KK68:

kızlar nasıl gidiyo
Canım iyi gidiyor şimdilik
Haftasonu pek dikkat edemedim
Yarında misafirim gelebilir (yatılı)
İnşallah dikkat edebilirim, etmeye çalışırım en az 5gün kalacaklar gibi duruyor daha fazlada olabilir:KK43:
Bugün full ev temizliyecem böyle aralarda girer bakarım topiğe dinlenme molalarında
Of çok tedirginim kaynım ve eltim ve 2 çocuğu+kaynanam+kaynanamın annesi
Ve üstelik eşimin anneannesi altına kaçırıyor bazen, altını bağlamıyorlarda bazen büyük abdestini bile yapıyor altına çok huysuz da bir kadın o da gelecek diye çok tedirginim
İnşallah gelmezler:KK17:

Esrasi Esrasi ben 5de 5 diyetindeyim tansiyn sorunu yaşıyorum ve şekerim çıktı
Öylesine iş arkadaşımınkini örçerken bende ölçeyim dedim 303 çıktı :oha:
Yanlış mı ölçtü alet bilemedim...
yokk kız birden o kadar yükselirmi, meyve gününmü peki, oyleyse olabilir ama böyle diyetleri yapmayın ya, bırakınca daha fazla artıyo moralini bozmak gibi olmasın ama iyi değil
Canım iyi gidiyor şimdilik
Haftasonu pek dikkat edemedim
Yarında misafirim gelebilir (yatılı)
İnşallah dikkat edebilirim, etmeye çalışırım en az 5gün kalacaklar gibi duruyor daha fazlada olabilir:KK43:
Bugün full ev temizliyecem böyle aralarda girer bakarım topiğe dinlenme molalarında
Of çok tedirginim kaynım ve eltim ve 2 çocuğu+kaynanam+kaynanamın annesi
Ve üstelik eşimin anneannesi altına kaçırıyor bazen, altını bağlamıyorlarda bazen büyük abdestini bile yapıyor altına çok huysuz da bir kadın o da gelecek diye çok tedirginim
İnşallah gelmezler:KK17:

ay inşallah gelmezler, insan kendine zor bakıyo nasıl uğraşıcan

Kızlar ben perşembe ultrasonum var sanıyordum meğer ayın 8indeymiş :D
Cuma sabahına Endokrine boş yer bulunca hemen onada randevu aldım ;) bakalım o ne diyecek belki takviye olabilecek birşeyler verir ;)

Kizlar sabah kalktigimda 1kase yogurtun icine biraz kekik kimyon azcik da pul biber kattim 1dilim ekmekle yedim, acligimi bastirdi. Beni 2saat idare etti. Ben her sabah yapmayi dusunuyorum. Tavsiye ederim.

Bebekten dolayi kahvalti diye bi ogunum yok zaten en azindan bu yogurt cok iyi geldi bana.

Selam kizlar nasilsiniz ;)
Bende annemdeydim eve dondum biseyler yedik cay keyfi yapiyorum

Banucum hayirlisi olsun cok sevdim hersey gonlunce olsun ;)

Rakibem nerelerdesin cumaya az kaldi hersey yolundami ;)

Back
X