- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparsin tabi kaptancim senin neyin eksik vericez bu kilolari sporsuz zor gitmiyor bizde yardimci oluruz listeler icin istersenDiğer kızlar zaten yapıyor o zaman ben bütün kızları alt alta bir sıralıyayım da her gün menü takibi ve spor takibi yaparız
Haftada 2 günden fazla menü paylaşımı yapmayanada ekstra spor cezası veririz
Bende o bahaneyle hem menülerimi düzgün paylaşırım hemde belki ufak ufakda olsa spor yaparım![]()
Afiyet olsun canm haklisin kaynin olunca yada baska biri biraz daha ozenli yapman gerekiyor ...Valla cnm bu hafta baya yoğunum pazartesi gununden beri buyuk kaynim aksam yemegine eve geliyo bende her aksam 3 cesit yemk salatasinda herseyine pur dikkat hazirlik yapiyom sonuçta bir hafta gelecek bari guzel konussun arkamizdan yemekleri hic iyi degildi hürmet etmedi demesin valla ozene bezene yemek yapiyom işlerimi bitirdim yemegimi hazırladım sporumu yaptim tv izliyom
Hos geldin canm ne yedin anlat rahatlarsinSlm kızlar kacamagim var ve cok mutsuzum
Açma yaptım annem gelmişti çok sever benim acmami içinde sıvı yağ var şeker fln katı yağ yok üç küçük açma yedimHos geldin canm ne yedin anlat rahatlarsinyemeseydin tabi daha iyiydi ama
Yaparsin tabi kaptancim senin neyin eksik vericez bu kilolari sporsuz zor gitmiyor bizde yardimci oluruz listeler icin istersen
Afiyet olsun canm haklisin kaynin olunca yada baska biri biraz daha ozenli yapman gerekiyor ...
Aygul kiz sen zipliyosun ya onlara dakkika tutarsin artik kac dak ziplosun bakalim
Belinede dikkat et farkli seyler dene basenlerin icin![]()
Kizlar bugun yediklerkm
Saabh bir kase mercimek corbasi bir adet çavdar ekmeği biraz peynir
Ara bir elme ve yesilcay
Aksam firinda sebzeli kofte yaninda yogurt ve kucuk tursuluk aci biber lerden baya yedim canim cekti
Sabah belden aşağı 500 ziplama
Aksam belden aşağı 500 ziplama
Aksam 25 dk kalca bacak egzesizi
3 litre su
Benimde 42 beden ust 46 beden alt malesef
Hoşbulduk banu abla ne guzel gezmissiniz valla ben iki aydir eve tikildim çıkmıyorum hem cok soguk hemde kizim kucuk hasta olir die korkuyom zaten ciksamda nereye cikim ki hem tek basimayim hemde yalniz gezilmiyo
Valla cnm bu hafta baya yoğunum pazartesi gununden beri buyuk kaynim aksam yemegine eve geliyo bende her aksam 3 cesit yemk salatasinda herseyine pur dikkat hazirlik yapiyom sonuçta bir hafta gelecek bari guzel konussun arkamizdan yemekleri hic iyi degildi hürmet etmedi demesin valla ozene bezene yemek yapiyom işlerimi bitirdim yemegimi hazırladım sporumu yaptim tv izliyom
Slm kızlar kacamagim var ve cok mutsuzum
Huzurvemavi
oynakbasi34 bende 7.takima çok bakıyorum günlük herkes yazıyor çok motive edici sporları rakip oluyorlar birbirlerine imrendim valla
Açma yaptım annem gelmişti çok sever benim acmami içinde sıvı yağ var şeker fln katı yağ yok üç küçük açma yedim
Kayinvalideyi fln cagirayim çaya bitsin şu açmalar diye onlarda evde yokmuş
Dondurucuya atacağım artık gözüm görmesin
Neyse kızlar birazdan sporumu yaparım yazarım buraya
90+ da haftalik spor 1.2.3. su oluyor taç takılıyor ayrıca kilo bazindada aynısı oluyor çok güzel bence ben hep sporda ilk ucdeyim![]()
Afiyet olsun canm baska kacamak yapmazsan cumaya kadar telafi edersin bence sporunuda yapiyorsunAçma yaptım annem gelmişti çok sever benim acmami içinde sıvı yağ var şeker fln katı yağ yok üç küçük açma yedim
Kayinvalideyi fln cagirayim çaya bitsin şu açmalar diye onlarda evde yokmuş
Dondurucuya atacağım artık gözüm görmesin
Sagol canim ,yemege baslamadan hemen ictim sutu,cok iyi geldi.Ben acikinca oyle yapiyorum hem hafif hem bastiriyor acligimi![]()
Ohhh sihatler olsun.su telaselerimi bir atlatayim ilk is ben de kuafore atacagim kendimi.yazin cok kisa sac kullandim.simdi de uzatiyorum,sekli iyice bozuldu.bu yasima kadar hic boya yapmadim kizlar ben.ama bu kis beyazlarim baya cogaldi.daha ne kadar idare eder merak ediyorum.Selam kızlar kuafordeyiz büyük kızımla cici oluyoruz pembe saç istiyor Mavide olurmuş morda gulermisin aglarmisin takma saç alicaz artık minik bişey ,bende rofle yaptırıyorum akşama grsrz
Hos geldin rakibem ...90+ da haftalik spor 1.2.3. su oluyor taç takılıyor ayrıca kilo bazindada aynısı oluyor çok güzel bence ben hep sporda ilk ucdeyim![]()
Kaptancim eline saglik bitanesin ...8. Takım Haftalık Menü ve Spor Takip Listesi;
Üye.................... Paylaşılan menü & spor............................ eksik olan gün ..............................Toplam Spor
oynakbaşı
diademe
Işılduru
Titan
Esrasi
xyz_s
serenalar
Huzurvemavi
elifdnnz
alya39
deniz_74
zambak86
Urmiaa3
musmutlu8787
Afiyet olsun canimSagol canim ,yemege baslamadan hemen ictim sutu,cok iyi geldi
Allah kolaylik versin canim tez bitir islerini bekliyoruzİyi aksamlar kizlar. Nasilsiniz.
Kaptancim guzel bir gun gecirmissiniz ne guzel.cicilerinizide gule gule kullanin.
Bu hafta ben cok yogun olacagim.badana,resmi islemler, vs vs pazartesi ya da sali nakil devir isleriyle ugrasacagim.bir iki gun kv de kalacagiz.bu sebeple internet olmayacak.benim telim gecen hafta servise gitti.uc haftalik sure de olur demisler.gecici esimin telini kullaniyorum.onun ki de sorunlu nete girince kisa sure sonra kapaniyor.cuma gunu bildirim yapamayabilirim bu yuzden canLar.yazdiklariniz cok guzel,motive edici fikirler.uygulamak icin ben de can atacagim.![]()