Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Diğer kızlar zaten yapıyor o zaman ben bütün kızları alt alta bir sıralıyayım da her gün menü takibi ve spor takibi yaparız :KK66:
Haftada 2 günden fazla menü paylaşımı yapmayanada ekstra spor cezası veririz :KK66:
Bende o bahaneyle hem menülerimi düzgün paylaşırım hemde belki ufak ufakda olsa spor yaparım :KK66:
Yaparsin tabi kaptancim senin neyin eksik vericez bu kilolari sporsuz zor gitmiyor bizde yardimci oluruz listeler icin istersen ;)
Valla cnm bu hafta baya yoğunum pazartesi gununden beri buyuk kaynim aksam yemegine eve geliyo bende her aksam 3 cesit yemk salatasinda herseyine pur dikkat hazirlik yapiyom sonuçta bir hafta gelecek bari guzel konussun arkamizdan yemekleri hic iyi degildi hürmet etmedi demesin valla ozene bezene yemek yapiyom işlerimi bitirdim yemegimi hazırladım sporumu yaptim tv izliyom
Afiyet olsun canm haklisin kaynin olunca yada baska biri biraz daha ozenli yapman gerekiyor ...
Aygul kiz sen zipliyosun ya onlara dakkika tutarsin artik kac dak ziplosun bakalim ;)
Belinede dikkat et farkli seyler dene basenlerin icin ;)

Hos geldin canm ne yedin anlat rahatlarsin :KK66: yemeseydin tabi daha iyiydi ama
Açma yaptım annem gelmişti çok sever benim acmami içinde sıvı yağ var şeker fln katı yağ yok üç küçük açma yedim
Kayinvalideyi fln cagirayim çaya bitsin şu açmalar diye onlarda evde yokmuş
Dondurucuya atacağım artık gözüm görmesin

Basenler icin bi onerisi olan varsa hay hay valla canim yanlisim yoksa 3 ila 4 sk arasi 500 ziplama oluyohadi azindan hesaplasak 3 dk diyelim bugun 6 dk toplamda ziplamisim :spor:
Yaparsin tabi kaptancim senin neyin eksik vericez bu kilolari sporsuz zor gitmiyor bizde yardimci oluruz listeler icin istersen :KK66:

Afiyet olsun canm haklisin kaynin olunca yada baska biri biraz daha ozenli yapman gerekiyor ...
Aygul kiz sen zipliyosun ya onlara dakkika tutarsin artik kac dak ziplosun bakalim :KK66:
Belinede dikkat et farkli seyler dene basenlerin icin :KK66:

Su perisi86 Su perisi86 canim sıkma canini bence cunku arada kacamak yapmazsan diyet isini hemen pes ediyorsun yani ben oyleyim arada canimin istedigi seyleri yiyom biraz daha motive oluyom tabi yedikten yarim saat sonra pisman olugom ama yemesem kendimi kotu mutsiz hissediyorum gun boyu

Kizlar bugun yediklerkm
Saabh bir kase mercimek corbasi bir adet çavdar ekmeği biraz peynir

Ara bir elme ve yesilcay

Aksam firinda sebzeli kofte yaninda yogurt ve kucuk tursuluk aci biber lerden baya yedim canim cekti

Sabah belden aşağı 500 ziplama
Aksam belden aşağı 500 ziplama
Aksam 25 dk kalca bacak egzesizi

3 litre su

Menün gerçekten harika ;) sporunda bence toplam bir 45 dakika olmuştur ( zıplamalar aşağı yukarı bir 20 dakika sürmüştür diye düşünüyorum )

Benimde 42 beden ust 46 beden alt malesef

Ben ne güzel geçen sene 92 - 94 kglardayken 46 benden giyebiliyordum :kızgın:
Sanırım etim baya sıkı tabi birde pantolon baya dardı ama neticede oluyordu :KK48:
Valla bugün aldığım kot 50 beden :KK61:LCW bedeni
48 çok rahat oluyordu ama bugün baktım 50 diyor tabi kesimde önemlidir belki ama yinede insan sinir oluyor o rakamı görünce :( şu an 46 olsam valla göbek atarım ;) ama inşallah yaza kadar oda yine olacak ;)

Hoşbulduk banu abla ne guzel gezmissiniz valla ben iki aydir eve tikildim çıkmıyorum hem cok soguk hemde kizim kucuk hasta olir die korkuyom zaten ciksamda nereye cikim ki hem tek basimayim hemde yalniz gezilmiyo

Canım kuzu hasta olacak diye sakınma ;) inan alışıyorlar
Ben büyük kızım doğduktan 5 gün sonra falandı alışverişe çıkmıştım :KK48: 5 - 6 saat sokaktaydık hatta kuzu ağladıkça bir kuytu köşede emzirmeye uğraşıyordum :KK48:
Ufak kuzuda da eşimin rahmetli Anannesi yatalak olduğu için son günlerimde ay acaba ne zaman görürüm torunumun çocuğunu, kim bilir ne zaman gelebilirsiniz falan diye kendi kendine üzülürken söz doğumdan sonra ilk sana geleceğim demiştim :KK48: İnanmayacaksınız ama ben sabaha karşı doğumumu yaptım aynı gün öğlen 2de hastaneden çıktım normal doğum olduğu için ve eve gitmeden direk eşimin Anannesine gittim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Beni görünce şok oldu ne işin var burada diye :KK70: dedim çaya geldim :KK70: İnanılmaz mutlu olmuştu Rahmetli :KK36: hiç kendinide cocuğuda sakınmadan geldin diye ve inan ölene kadarda hep söyledi çılgın gelinim sen cansın diye :KK70:

Karda yağsa mutlaka canımız sıkılıyorsa dışarı çıkarız çünkü cidden o soğuk hava bile mikropların kırılması için gerekli ;) Bak Almanlar yağmurda yağsa çocuklarıyla her gün yürüyüş yaparlar, karda yağsa çocuklarını her gün parka götürürler ;)
Benimkilerinde bağışıklık sistemleri gelişti sanırım hiç hasta olmuyorlar dışarı çıktıkları için ;)
Hee tabi onlarda grip oluyor arada ama o mikrobu genelde okulda havasız kaldıklarında kapıyorlar zaten ;)

Yanında gelecek birimi yok al kuzunu çık bir hava al hem kuzu eve gelince mayışır daha güzel uyur hemde sen spor yapmış biraz kafa dağıtmış olursun ;)
Benim büyük kuzu bugün okçuluğa giderken biraz erken çıkmış sahilde oturdum denizi seyrettim diyor bu soğukta :KK48: inanılmaz iyi geldi ama diyor :KK48:

Valla cnm bu hafta baya yoğunum pazartesi gununden beri buyuk kaynim aksam yemegine eve geliyo bende her aksam 3 cesit yemk salatasinda herseyine pur dikkat hazirlik yapiyom sonuçta bir hafta gelecek bari guzel konussun arkamizdan yemekleri hic iyi degildi hürmet etmedi demesin valla ozene bezene yemek yapiyom işlerimi bitirdim yemegimi hazırladım sporumu yaptim tv izliyom

Senin gibi gelin bulmuşlar öpüp başlarına koysunlar :KK60:
Eminim oda senin titizlendiğinin farkındadır ;) hem Allah görüyor karşı taraf görmesede olur be kuzum :KK39:

Slm kızlar kacamagim var ve cok mutsuzum

Aha ilk kaçamakçıyı yakaladık diyecektim ki spora koştu :D
Kuzum kızlarında dediği gibi insanız arada bizimde canımız çeker önemli olan senin gibi hemen telafiye gitmek ;)

Huzurvemavi Huzurvemavi oynakbasi34 oynakbasi34 bende 7.takima çok bakıyorum günlük herkes yazıyor çok motive edici sporları rakip oluyorlar birbirlerine imrendim valla

Dur Rakipleri de birazdan listeleyeceğim :KK48: Şu menü spor listesini bir paylaşayım ;)

Açma yaptım annem gelmişti çok sever benim acmami içinde sıvı yağ var şeker fln katı yağ yok üç küçük açma yedim

En güzeli at buzluğa biride gelirse hem hazır olur ;)

Neyse kızlar birazdan sporumu yaparım yazarım buraya

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

90+ da haftalik spor 1.2.3. su oluyor taç takılıyor ayrıca kilo bazindada aynısı oluyor çok güzel bence ben hep sporda ilk ucdeyim:KK39:

Tamamdır bundan sonra takım içinde de en çok kilo verenleride sıralıyoruz o zaman ;)
Maksat herkes motive olsun ;)

8. Takım Haftalık Menü ve Spor Takip Listesi;
Üye.................... Paylaşılan menü & spor............................ eksik olan gün ..............................Toplam Spor

oynakbaşı

diademe

Işılduru

Titan

Esrasi

xyz_s

serenalar

Huzurvemavi

elifdnnz

alya39

deniz_74

zambak86

Urmiaa3

musmutlu8787

Afiyet olsun canm baska kacamak yapmazsan cumaya kadar telafi edersin bence sporunuda yapiyorsun ;)
Kac dak yaptigini yaz canm artik bizimde spor listemiz olucak bende yapayim bugunden tezi yok her firsatta tepinip spor yapicam ;)

Evettttttttt kızlar bundan sonra bu listenin aynısı benim bilgisayarımda kayıtlı ;) Her gün menüleri ve sporları not ediyorum ve cuma günü bildirimlerimizden sonrada haftanın en çok spor yapanı, en az kaçamak yapanların Sıralamamızıda yapıyoruz ;) Ne dersiniz :21::21::21:

Şimdi birde kilolara göre grupları oluşturayım ;) Herkes kendi grubu içinde de rakiplerini devamlı olarak motive ediyor ona göre ;)
Cuma günleri bildirim faslı bittincede takım içindeki derece listemizi yaparız ( adaylarda direk o listeye giriyorlar ona göre )

Ben acikinca oyle yapiyorum hem hafif hem bastiriyor acligimi :KK66:
Sagol canim ,yemege baslamadan hemen ictim sutu,cok iyi geldi.

Selam kızlar kuafordeyiz büyük kızımla cici oluyoruz pembe saç istiyor Mavide olurmuş morda gulermisin aglarmisin takma saç alicaz artık minik bişey ,bende rofle yaptırıyorum akşama grsrz
Ohhh sihatler olsun.su telaselerimi bir atlatayim ilk is ben de kuafore atacagim kendimi.yazin cok kisa sac kullandim.simdi de uzatiyorum,sekli iyice bozuldu.bu yasima kadar hic boya yapmadim kizlar ben.ama bu kis beyazlarim baya cogaldi.daha ne kadar idare eder merak ediyorum.

90+ da haftalik spor 1.2.3. su oluyor taç takılıyor ayrıca kilo bazindada aynısı oluyor çok güzel bence ben hep sporda ilk ucdeyim:KK39:
Hos geldin rakibem ...
Bakalim burdaki listede kacinci olucaksin ;)
Allah kabul etsin canim ;)

8. Takım Haftalık Menü ve Spor Takip Listesi;
Üye.................... Paylaşılan menü & spor............................ eksik olan gün ..............................Toplam Spor

oynakbaşı

diademe

Işılduru

Titan

Esrasi

xyz_s

serenalar

Huzurvemavi

elifdnnz

alya39

deniz_74

zambak86

Urmiaa3

musmutlu8787
Kaptancim eline saglik bitanesin ...
Daha guzel sonuclar aliriz insallah hayirli ugurlu olsun 8. Takimin guzellerine ;)

İyi aksamlar kizlar. Nasilsiniz.
Kaptancim guzel bir gun gecirmissiniz ne guzel.cicilerinizide gule gule kullanin.
Bu hafta ben cok yogun olacagim.badana,resmi islemler, vs vs pazartesi ya da sali nakil devir isleriyle ugrasacagim.bir iki gun kv de kalacagiz.bu sebeple internet olmayacak.benim telim gecen hafta servise gitti.uc haftalik sure de olur demisler.gecici esimin telini kullaniyorum.onun ki de sorunlu nete girince kisa sure sonra kapaniyor.cuma gunu bildirim yapamayabilirim bu yuzden canLar.yazdiklariniz cok guzel,motive edici fikirler.uygulamak icin ben de can atacagim.:KK68:

İyi aksamlar kizlar. Nasilsiniz.
Kaptancim guzel bir gun gecirmissiniz ne guzel.cicilerinizide gule gule kullanin.
Bu hafta ben cok yogun olacagim.badana,resmi islemler, vs vs pazartesi ya da sali nakil devir isleriyle ugrasacagim.bir iki gun kv de kalacagiz.bu sebeple internet olmayacak.benim telim gecen hafta servise gitti.uc haftalik sure de olur demisler.gecici esimin telini kullaniyorum.onun ki de sorunlu nete girince kisa sure sonra kapaniyor.cuma gunu bildirim yapamayabilirim bu yuzden canLar.yazdiklariniz cok guzel,motive edici fikirler.uygulamak icin ben de can atacagim.:KK68:
Allah kolaylik versin canim tez bitir islerini bekliyoruz ;)

Back
X