Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

7. Takimin listesi hosuma gitti spor cetelesi yapmislar gunluk yapilan spor yaziliyor haftanin 1. Si seciliyor motive edici geldi kaptancim nasil olur bizde yapalimmi??

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Sağ olsun küçük kuzum dün dedesiyle ablası sinemaya gitti diye bütün gece beni yedi durdu :mad:
Neymiş efendim bu haksızlıkmış onunda hakkı varmış etkinliklere gitmeye, canı çok sıkılmış falan diye :KK48: en sonunda bende hadi yarın gideriz bizde dedim ve havalar uçup hemen yattı uyudu bir an önce sabah olsun diye ;)
Sabahta 08:00de hadi Sinemaya ne zaman gidiceğiz diye beni dürtüp durdu

Bütün gece başımın ağrısından zaten uyuyamamıştım sabahda ağrıyla uyanınca resmen 11e kadar put gibi oturdum kafamıda şalla iyice sıkarak :KK53: Tabi kuzu aynı istikrarla hadi ne zaman gidiyoruz demeye devam etti :KK70::KK70::KK70:
En sonunda lanet olsun belki temiz hava iyi gelir diye çıktık Ana kız günü ilan ettik kendimize ;)

Şükür hakikaten temiz havayı görünce başım geçti ;)
Küçük kuzuyla birlikte biraz Alışveriş yaptık ;
2 tane sağlam kotum vardı ( inatla almıyorum kilo vericeğim diye ) oda baktım 1 taneside yırtılmış açıkta kalmamak için kendime bir tane kot aldım siyah ;)
Küçük kuşumada 2 kot aldık ( onada çok uzun zamandır bir şey almıyordum )

Sonrada birlikte AVM içinde çocuklara yapılan Tatil otobüsü etkinliğine katıldık ;) Resim falan yaptılar birde otobüs gibi görünen bir simülasyona girdiler ;) Çıkışta birde Sinemaya girdik; Moana filmine gittik 3D ama cidden çok güzeldi ;)

Kuzum çok eğlendi ve Anne arada yine böyle Anne kız günü yapalım ama yine Ablam gelmesin dedi :KK70: Ablasının okçuluk dersi vardı yinede kuzuyu kızdırmak için bende geleceğim dedi :KK48: oda hayır sen dün dedemle gittin bugün gelmeyeceksin ohh diye nispet yapıp durdu biz çıkana kadar ;)

Tabi eve gelince hadi akşamlık yemek hazırla yok kuzuyu yıka falan derken ancak fırsatım oldu buraya girmeye ;)

Banucum sen kilo vermeyi bu aralar hiç düşünme sporuda boşver kendine sağlığına odaklan ilaçlar iğneler film derken hepsi bitince Allah'ın izniyle bomba gibi dönersin zaten

Nasılsa izne ayrıldım en azından bir kaç gün kendimi biraz kasmamaya çalışırım ( dün eşim bile dedi çok taktın bak başın ağrıyor birde sıkıntıdan tekrar regl oldun yapma bunu kendine diye söylenip durdu )
Tabiki bu agobun kazı gibi yiyeceğim anlamında değil ;) Tabiki yine abartmadan devam edeceğim ;) ufak ufak kendimi motive ederim spor yapmayada ;) birden kaptırınca daha çok stres oluyorum sanırım ;)

7. Takimin listesi hosuma gitti spor cetelesi yapmislar gunluk yapilan spor yaziliyor haftanin 1. Si seciliyor motive edici geldi kaptancim nasil olur bizde yapalimmi??

Aaaa nasılmış o girip bir bakayım ;) olmadı bende bir liste yaparım her gün menüler ve sporlar yapıldıkça sıralama yaparız ;) Haftanın en çok spor yapanını seçeriz ( toplam dakika olarak nekadar diye ben her gün takip edip listelerim )
Menülerinde kaçamak olmayanıda en sağlıklı besleneni seçeriz birde ;)
Önce bir girip bakayım ben onların sistemi nasılmış diye ;)

Bencede çok motive edebilir bu sistemde ;)

Ohh gezmelerede gidilmis iyi gelmistir canim kucuk fistiginda gonlu oldu :KK66:
Benim kizimda istiyor o moanna yi bu hafta gideriz belki bizde :KK66:
Banucum basin niye o kadar agridiki olurmu regli doneminde boyle
Benim oluyor bas agrisi ve bacak agrisi anliyorum olacagimi ...

Şimdi baktımda 7. Takımda herkes Leslie yapıyor ve puan sistemi yapmışlar ;)
Bizde herkes farklı sporlar yaptığı için bize pek uymuyor ama bizler günlük dakikaları toplayabiliriz ;) Perşembe akşamına kadar en çok toplam sporu yapanı birinci ilan ederiz ;)

Ne dersiniz?

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Sağ olsun küçük kuzum dün dedesiyle ablası sinemaya gitti diye bütün gece beni yedi durdu :mad:
Neymiş efendim bu haksızlıkmış onunda hakkı varmış etkinliklere gitmeye, canı çok sıkılmış falan diye :KK48: en sonunda bende hadi yarın gideriz bizde dedim ve havalar uçup hemen yattı uyudu bir an önce sabah olsun diye :KK66:
Sabahta 08:00de hadi Sinemaya ne zaman gidiceğiz diye beni dürtüp durdu

Bütün gece başımın ağrısından zaten uyuyamamıştım sabahda ağrıyla uyanınca resmen 11e kadar put gibi oturdum kafamıda şalla iyice sıkarak :KK53: Tabi kuzu aynı istikrarla hadi ne zaman gidiyoruz demeye devam etti :KK70::KK70::KK70:
En sonunda lanet olsun belki temiz hava iyi gelir diye çıktık Ana kız günü ilan ettik kendimize :KK66:

Şükür hakikaten temiz havayı görünce başım geçti :KK66:
Küçük kuzuyla birlikte biraz Alışveriş yaptık ;
2 tane sağlam kotum vardı ( inatla almıyorum kilo vericeğim diye ) oda baktım 1 taneside yırtılmış açıkta kalmamak için kendime bir tane kot aldım siyah :KK66:
Küçük kuşumada 2 kot aldık ( onada çok uzun zamandır bir şey almıyordum )

Sonrada birlikte AVM içinde çocuklara yapılan Tatil otobüsü etkinliğine katıldık :KK66: Resim falan yaptılar birde otobüs gibi görünen bir simülasyona girdiler :KK66: Çıkışta birde Sinemaya girdik; Moana filmine gittik 3D ama cidden çok güzeldi :KK66:

Kuzum çok eğlendi ve Anne arada yine böyle Anne kız günü yapalım ama yine Ablam gelmesin dedi :KK70: Ablasının okçuluk dersi vardı yinede kuzuyu kızdırmak için bende geleceğim dedi :KK48: oda hayır sen dün dedemle gittin bugün gelmeyeceksin ohh diye nispet yapıp durdu biz çıkana kadar :KK66:

Tabi eve gelince hadi akşamlık yemek hazırla yok kuzuyu yıka falan derken ancak fırsatım oldu buraya girmeye :KK66:

Nasılsa izne ayrıldım en azından bir kaç gün kendimi biraz kasmamaya çalışırım ( dün eşim bile dedi çok taktın bak başın ağrıyor birde sıkıntıdan tekrar regl oldun yapma bunu kendine diye söylenip durdu )
Tabiki bu agobun kazı gibi yiyeceğim anlamında değil :KK66: Tabiki yine abartmadan devam edeceğim :KK66: ufak ufak kendimi motive ederim spor yapmayada :KK66: birden kaptırınca daha çok stres oluyorum sanırım :KK66:

Aaaa nasılmış o girip bir bakayım :KK66: olmadı bende bir liste yaparım her gün menüler ve sporlar yapıldıkça sıralama yaparız :KK66: Haftanın en çok spor yapanını seçeriz ( toplam dakika olarak nekadar diye ben her gün takip edip listelerim )
Menülerinde kaçamak olmayanıda en sağlıklı besleneni seçeriz birde :KK66:
Önce bir girip bakayım ben onların sistemi nasılmış diye :KK66:

Bencede çok motive edebilir bu sistemde :KK66:
Alis veriste yapilmis ohh daha ne olsun hayirli olsun guzel gunlerde giyin insallah ;)

Ohh gezmelerede gidilmis iyi gelmistir canim kucuk fistiginda gonlu oldu :KK66:
Benim kizimda istiyor o moanna yi bu hafta gideriz belki bizde :KK66:
Banucum basin niye o kadar agridiki olurmu regli doneminde boyle
Benim oluyor bas agrisi ve bacak agrisi anliyorum olacagimi ...

Dün sabah doktorun yazdığı doğum kontrol hapına başlamıştım hesapta ( tabi sıkıntıdan adet olunca bugün içmedim kanama hafifleyince başlarım belki daha fazla sıkıntı yapar diye )
Normalde hiç olmuyordu belki dün fazla kastığımdan olmuştur diye düşünüyorum ama kızkardeşim bazen Doğum kontrol hapınında baş ağrısı yapabildiğini söyledi o_O inşallah öyle bir şey yoktur da artık onuda kullanmaya tekrar başlayınca anlarız ;)
Birde ben cinsim ağrı kesici içmeyi pek sevmiyorum ama mecbur kalırsam artık içerim çünkü cidden dayanılmayacak gibiydi :KK53:

Şimdi baktımda 7. Takımda herkes Leslie yapıyor ve puan sistemi yapmışlar :KK66:
Bizde herkes farklı sporlar yaptığı için bize pek uymuyor ama bizler günlük dakikaları toplayabiliriz :KK66: Perşembe akşamına kadar en çok toplam sporu yapanı birinci ilan ederiz :KK66:

Ne dersiniz?
Bana uyar canim normalde pek sevmiyorum spor yapmayi bence tesvik edici olur ;)

Alis veriste yapilmis ohh daha ne olsun hayirli olsun guzel gunlerde giyin insallah :KK66:

Sağ olasın canım ;) Kilo çok olunca alışverişte zevk vermiyor maalesef o yüzden sadece pantolon yırtılmaya yakın olunca alıyorum ;) Allahtan üst her zaman buluyorumda o pek sıkıntı olmuyor ama yinede çok sık almak istemiyorum ;) önce bir zayıflıyayım sonra bütün gardolabımı değiştireceğim ;)

Dün sabah doktorun yazdığı doğum kontrol hapına başlamıştım hesapta ( tabi sıkıntıdan adet olunca bugün içmedim kanama hafifleyince başlarım belki daha fazla sıkıntı yapar diye )
Normalde hiç olmuyordu belki dün fazla kastığımdan olmuştur diye düşünüyorum ama kızkardeşim bazen Doğum kontrol hapınında baş ağrısı yapabildiğini söyledi o_O inşallah öyle bir şey yoktur da artık onuda kullanmaya tekrar başlayınca anlarız :KK66:
Birde ben cinsim ağrı kesici içmeyi pek sevmiyorum ama mecbur kalırsam artık içerim çünkü cidden dayanılmayacak gibiydi :KK53:
Evet yillar onceydi bende kullandim dogum kontrol hapi 15 gun dayanabildim acaip bas agrisi ve basinc hissettim kafam kalkmiyordu ve biraktim 20 gunde 1 oluyorum ben duzensiz sayilmaz yillardir boyle ;)

Bana uyar canim normalde pek sevmiyorum spor yapmayi bence tesvik edici olur :KK66:

Diğer kızlar zaten yapıyor o zaman ben bütün kızları alt alta bir sıralıyayım da her gün menü takibi ve spor takibi yaparız ;)
Haftada 2 günden fazla menü paylaşımı yapmayanada ekstra spor cezası veririz ;)
Bende o bahaneyle hem menülerimi düzgün paylaşırım hemde belki ufak ufakda olsa spor yaparım ;)

Sağ olasın canım :KK66: Kilo çok olunca alışverişte zevk vermiyor maalesef o yüzden sadece pantolon yırtılmaya yakın olunca alıyorum :KK66: Allahtan üst her zaman buluyorumda o pek sıkıntı olmuyor ama yinede çok sık almak istemiyorum :KK66: önce bir zayıflıyayım sonra bütün gardolabımı değiştireceğim :KK66:
Haklisin bende oyleyim hep vereyim kilo oyle alirim diye bekletiyordum mont almam gerekiyor 2 yildr salliyordum bu yil baktim verdigim yok boyle ustume oturan bir mont aldim ki dar geldikce kilo vereyim ise yaradi suan gayet rahat fit duruyor ;)
46 beden ust 44 beden alt benim dengesiz biraz ;)

Kizlar bugun yediklerkm
Saabh bir kase mercimek corbasi bir adet çavdar ekmeği biraz peynir

Ara bir elme ve yesilcay

Aksam firinda sebzeli kofte yaninda yogurt ve kucuk tursuluk aci biber lerden baya yedim canim cekti

Sabah belden aşağı 500 ziplama
Aksam belden aşağı 500 ziplama
Aksam 25 dk kalca bacak egzesizi

3 litre su

Evet yillar onceydi bende kullandim dogum kontrol hapi 15 gun dayanabildim acaip bas agrisi ve basinc hissettim kafam kalkmiyordu ve biraktim 20 gunde 1 oluyorum ben duzensiz sayilmaz yillardir boyle :KK66:

Ay inşallah bende öyle olmaz ;) 10 gün olmuştu daha regl biteli tekrar oldum o_O
Üstelik doktor en az 6 ay kullanmak zorundasın dedi :KK57:

Hoş geldin canım :KK60:

Hoşbulduk banu abla ne guzel gezmissiniz valla ben iki aydir eve tikildim çıkmıyorum hem cok soguk hemde kizim kucuk hasta olir die korkuyom zaten ciksamda nereye cikim ki hem tek basimayim hemde yalniz gezilmiyo
Diğer kızlar zaten yapıyor o zaman ben bütün kızları alt alta bir sıralıyayım da her gün menü takibi ve spor takibi yaparız :KK66:
Haftada 2 günden fazla menü paylaşımı yapmayanada ekstra spor cezası veririz :KK66:
Bende o bahaneyle hem menülerimi düzgün paylaşırım hemde belki ufak ufakda olsa spor yaparım :KK66:

Valla cnm bu hafta baya yoğunum pazartesi gununden beri buyuk kaynim aksam yemegine eve geliyo bende her aksam 3 cesit yemk salatasinda herseyine pur dikkat hazirlik yapiyom sonuçta bir hafta gelecek bari guzel konussun arkamizdan yemekleri hic iyi degildi hürmet etmedi demesin valla ozene bezene yemek yapiyom işlerimi bitirdim yemegimi hazırladım sporumu yaptim tv izliyom
Hosgeldin canim nerelerdesiniz caylar oldu buz :KK66:

Back
X