- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banucum sen kilo vermeyi bu aralar hiç düşünme sporuda boşver kendine sağlığına odaklan ilaçlar iğneler film derken hepsi bitince Allah'ın izniyle bomba gibi dönersin zaten
7. Takimin listesi hosuma gitti spor cetelesi yapmislar gunluk yapilan spor yaziliyor haftanin 1. Si seciliyor motive edici geldi kaptancim nasil olur bizde yapalimmi??
Alis veriste yapilmis ohh daha ne olsun hayirli olsun guzel gunlerde giyin insallahSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı geceler
Sağ olsun küçük kuzum dün dedesiyle ablası sinemaya gitti diye bütün gece beni yedi durdu
Neymiş efendim bu haksızlıkmış onunda hakkı varmış etkinliklere gitmeye, canı çok sıkılmış falan diyeen sonunda bende hadi yarın gideriz bizde dedim ve havalar uçup hemen yattı uyudu bir an önce sabah olsun diye
Sabahta 08:00de hadi Sinemaya ne zaman gidiceğiz diye beni dürtüp durdu
Bütün gece başımın ağrısından zaten uyuyamamıştım sabahda ağrıyla uyanınca resmen 11e kadar put gibi oturdum kafamıda şalla iyice sıkarakTabi kuzu aynı istikrarla hadi ne zaman gidiyoruz demeye devam etti
En sonunda lanet olsun belki temiz hava iyi gelir diye çıktık Ana kız günü ilan ettik kendimize
Şükür hakikaten temiz havayı görünce başım geçti
Küçük kuzuyla birlikte biraz Alışveriş yaptık ;
2 tane sağlam kotum vardı ( inatla almıyorum kilo vericeğim diye ) oda baktım 1 taneside yırtılmış açıkta kalmamak için kendime bir tane kot aldım siyah
Küçük kuşumada 2 kot aldık ( onada çok uzun zamandır bir şey almıyordum )
Sonrada birlikte AVM içinde çocuklara yapılan Tatil otobüsü etkinliğine katıldıkResim falan yaptılar birde otobüs gibi görünen bir simülasyona girdiler
Çıkışta birde Sinemaya girdik; Moana filmine gittik 3D ama cidden çok güzeldi
Kuzum çok eğlendi ve Anne arada yine böyle Anne kız günü yapalım ama yine Ablam gelmesin dediAblasının okçuluk dersi vardı yinede kuzuyu kızdırmak için bende geleceğim dedi
oda hayır sen dün dedemle gittin bugün gelmeyeceksin ohh diye nispet yapıp durdu biz çıkana kadar
Tabi eve gelince hadi akşamlık yemek hazırla yok kuzuyu yıka falan derken ancak fırsatım oldu buraya girmeye
Nasılsa izne ayrıldım en azından bir kaç gün kendimi biraz kasmamaya çalışırım ( dün eşim bile dedi çok taktın bak başın ağrıyor birde sıkıntıdan tekrar regl oldun yapma bunu kendine diye söylenip durdu )
Tabiki bu agobun kazı gibi yiyeceğim anlamında değilTabiki yine abartmadan devam edeceğim
ufak ufak kendimi motive ederim spor yapmayada
birden kaptırınca daha çok stres oluyorum sanırım
Aaaa nasılmış o girip bir bakayımolmadı bende bir liste yaparım her gün menüler ve sporlar yapıldıkça sıralama yaparız
Haftanın en çok spor yapanını seçeriz ( toplam dakika olarak nekadar diye ben her gün takip edip listelerim )
Menülerinde kaçamak olmayanıda en sağlıklı besleneni seçeriz birde
Önce bir girip bakayım ben onların sistemi nasılmış diye
Bencede çok motive edebilir bu sistemde![]()
Ohh gezmelerede gidilmis iyi gelmistir canim kucuk fistiginda gonlu oldu![]()
Benim kizimda istiyor o moanna yi bu hafta gideriz belki bizde![]()
Banucum basin niye o kadar agridiki olurmu regli doneminde boyle
Benim oluyor bas agrisi ve bacak agrisi anliyorum olacagimi ...
Bana uyar canim normalde pek sevmiyorum spor yapmayi bence tesvik edici olurŞimdi baktımda 7. Takımda herkes Leslie yapıyor ve puan sistemi yapmışlar
Bizde herkes farklı sporlar yaptığı için bize pek uymuyor ama bizler günlük dakikaları toplayabilirizPerşembe akşamına kadar en çok toplam sporu yapanı birinci ilan ederiz
Ne dersiniz?
Alis veriste yapilmis ohh daha ne olsun hayirli olsun guzel gunlerde giyin insallah![]()
Evet yillar onceydi bende kullandim dogum kontrol hapi 15 gun dayanabildim acaip bas agrisi ve basinc hissettim kafam kalkmiyordu ve biraktim 20 gunde 1 oluyorum ben duzensiz sayilmaz yillardir boyleDün sabah doktorun yazdığı doğum kontrol hapına başlamıştım hesapta ( tabi sıkıntıdan adet olunca bugün içmedim kanama hafifleyince başlarım belki daha fazla sıkıntı yapar diye )
Normalde hiç olmuyordu belki dün fazla kastığımdan olmuştur diye düşünüyorum ama kızkardeşim bazen Doğum kontrol hapınında baş ağrısı yapabildiğini söylediinşallah öyle bir şey yoktur da artık onuda kullanmaya tekrar başlayınca anlarız
Birde ben cinsim ağrı kesici içmeyi pek sevmiyorum ama mecbur kalırsam artık içerim çünkü cidden dayanılmayacak gibiydi![]()
Bana uyar canim normalde pek sevmiyorum spor yapmayi bence tesvik edici olur![]()
Aygulcum gecmis olsun belin neden agriyor daha cok gencsin canm ...
Haklisin bende oyleyim hep vereyim kilo oyle alirim diye bekletiyordum mont almam gerekiyor 2 yildr salliyordum bu yil baktim verdigim yok boyle ustume oturan bir mont aldim ki dar geldikce kilo vereyim ise yaradi suan gayet rahat fit duruyorSağ olasın canımKilo çok olunca alışverişte zevk vermiyor maalesef o yüzden sadece pantolon yırtılmaya yakın olunca alıyorum
Allahtan üst her zaman buluyorumda o pek sıkıntı olmuyor ama yinede çok sık almak istemiyorum
önce bir zayıflıyayım sonra bütün gardolabımı değiştireceğim
![]()
Evet yillar onceydi bende kullandim dogum kontrol hapi 15 gun dayanabildim acaip bas agrisi ve basinc hissettim kafam kalkmiyordu ve biraktim 20 gunde 1 oluyorum ben duzensiz sayilmaz yillardir boyle![]()
Bende geldim![]()
Hosgeldin canim nerelerdesiniz caylar oldu buzBende geldim![]()
Diğer kızlar zaten yapıyor o zaman ben bütün kızları alt alta bir sıralıyayım da her gün menü takibi ve spor takibi yaparız
Haftada 2 günden fazla menü paylaşımı yapmayanada ekstra spor cezası veririz
Bende o bahaneyle hem menülerimi düzgün paylaşırım hemde belki ufak ufakda olsa spor yaparım![]()
Hosgeldin canim nerelerdesiniz caylar oldu buz![]()