Selamun Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı geceler
Sanırım bugün cidden fazla kasttım kendimi

Sıkıntıdan regl yetmiyormuş gibi birde 2 saattir felaket bir baş ağrısıyla cebelleşiyorum

İnşallah yarın sabaha hiç birşeyim kalmazda bende elimden geldiğince herşeyi olması gerektiği gibi yapacağım
Sari kart kirmizi kart ne ya ben bisey anlamadim
Aygül kız bizim takımı diskalifiye edeceklermis abowwww
Paniğe gerek yok kızlar el birliği ile herşeyi düzene koyacağız

Hem bizden daha kötü ortalamalar alanlarda oldu geçmişte

sonuçta hepimizin günlük hayatı bile bizim beslenmelerimizi etkiliyor ve ucunda ölüm yok

herşeyin telafisi var nasılsa
Birde bizim takım çok kalabalık onuda göz önüne alsalar bir zahmet bazı takımlar üç kişiden ibaret tabi takım ortalaması yüksek olur dört ay önce ben geldiğimde bizim takımda üç dört kişiydi birinci bile olmuştuk lütfen yani
Dediğin gibi ne kadar kabalık olursak ortalama ona göre bölünüyor ama öyle bir ayrım yapılmıyor

O yüzden elimizden geleni yapıp herkes bireysel olarak kendi ortalamasının yüksek olması için elinden geleni yapar olur biter

Tabiki arada artıda çıkıcağız hiç kimse bu konuda kendini suçlu hissetmesin sakın
Emegine saglik csanim.hedefim 50 kg olmak ama,55kg olarak baslasam daha sonra kilo verme durumuma gore asagiya cekebilirmiyiz canim.
Rica ederim canım ne demek

motive olmanıza yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

Listeye girdikten sonrada olsa ne zaman istersen hedef kilonu aşağı çekebilirsin
İyi aksamlar kizlar,
Bugunku tartidan sonra ,soyle bir silkelendim.hic bir ogunumu atlamadan,kasik olcusuyle yedim.suan gayet hafif hissediyorum,hatta karnimdan gurultular geliyor.birde yine odem yapmis vucudum.bu saatte sabaha gore bir kg az cikiyor kilom.dun bitki cayi yada maydanoz suyu icseydim cok iyi olacakmis,ama oyly siste hissetmedim pek ,o yuzden icmedim.bundan sonra persembeleri odem atmak icin muhakkak icecegim.
Aslında hepimiz Perşembe akşamları en azından ödem atıcı bir şey içebilirsek bence süper olur

Bir ara başka takımlarda da görmüştüm

bildirime bir iki gün kala ortak karar verdikleri bir detoks yada bitkisel çaylardan faydalanıyorlardı
Valla canlar ben elimden geleni yapıyorum yanlisim yoksa hiçbir hafta artı olmadi hep eksi yaptim her cuma bildirimlerinde tabi 2 kilo gitmiyo ama her hafta nerdeyse 700 gr gidiyo evet istisnai durumlar olabilr bazi haftalar ödem olur ozel gunler olur kadinsal hst.liklar olur bir iki hafta arti olabilir ama digee turlu iki uc hafta ve fazlasinda arti olmasi kişi kusurlarindan dir
Takim demek kendinden cok takim arkadaşlarını motive etmek takima faydasi olmak takimi asagiya indirmemek demek lutfen herkes biraz daha dikkat etmeli arkadaslar
Birde eksi goremeyen arkadaslar eger spor yapiyosaniz biraz dikkat edip seker ekmek tuz hamur isleri yemedikleri halde kilo veremiyosaniz bunun tek sebebi sofradan karniniz tok kalkmaniz eger hala acken karkarsaniz yarim saat gectikten sonra o tokluk olisacak ve yataga girdiginizde aclik hissini bariz yasamaniz lazimki kilo verebilesiniz
Lutfen bu yazdiklarimi kimse uzerine alinmasin ben genele söylüyorum ama kaptanim bu konuştuklarımin dışında çünkü onun saglik problemleri var onu giz önünde bulundurmaliyiz.
Maalesef farkında olmadan bazen ödem oluşturacak şeyler tüketebiliyoruz

Evet dediğin gibi açlık hissetmeden gitmiyor kilolar ( özellikle benim açlıktan bayılacak gibi olmam gerekiyor )
Burada herkes elinden geleni yapıyor ama eminim bundan sonra biraz daha dikkatli olacağız ( özelikle ben başta sağlığım için bunu yapmam gerekiyor )
Kızlarında seni asla kötü niyetle söylemediğini bildikleri için yanlış anlamamışlardır
oynakbasi34
bu gün çok kaçırdım ama yarın sabah tartılır güncel kilomu bildiririm yarından itibarende düzenli yediklerini yazarim
Yanı hazırım kaptanim
Hadi bakalım

bak listeye az kaldı girmene

artık yarınki sonuca göre cumada güzel bir eksi rakam görmek istiyorum senden