• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

mevzu ilkokul mat. Çözme değil olayı anlamama.
yoksa ilkokul mat cozemicek kdr gerizekalı değilim. Neyse takımdan ayrılmak istiyorum ben, böyle hakaret hoş değil çünkü.
daha farklı bi lisanla yardımcı olsaydın bende minnettarlik duyardim.
ay dun gelemedim yoğunluktan. neler olmuş .sanırım yanlış anlaşıldım. sadece kolay olduğunu dillendirmek istemiştim. lütfen en son istediğim şey dargınlık olabilir. sürçü lisan ettimse affedin. gerçekten hiç kaba bi insan değilim kabalığı sevmem gerçekten yanlış anladınız benim yuzumden de gitmeyin ben zaten misafirim 14 martta gidiyorum. kalın lutfen nolur yaaa.

Günaydın canım nasılsın ? :KK54:

Günaydın :KK19:

Kızlaaaar cumartesi gününüz çok güzel geçsin, bol bol sporlu geçsin, bugün biraz daha incelelim haadeeee

:KK49::KK49::KK49::KK49:
Yeni katıldın aramıza değil mi :) Merhaba, hoş geldin Ben Merve izinliydim ve izinden kilo alarak dönmüş bulunmaktayim :KK53: hedef kilom 56 :KK45:
:KK15:

Yeni katıldın aramıza değil mi :) Merhaba, hoş geldin Ben Merve izinliydim ve izinden kilo alarak dönmüş bulunmaktayim :KK53: hedef kilom 56 :KK45:
:KK15:

Evet canım bu pazartesi Moni sayesinde dahil oldum takıma ve çok sevdim burayı. Gel yaa dönüş yap uzak kalma :KK19: Kaç kilosun şu an. ben 97.7 ile başladım :KK22: 2 kilo verdim buraya gelir gelmez kızlar baya etkili :KK73::KK73:

sağol tatlım işlerim yoğun kafam karışık toparlanmaya çalışıyorum
Kendini çok yorma canım ya, sende benim gibi cumartesileri çalışıyorsun herhalde di mi ?

:KK70::KK70:ben de eski ofiste musait oldukça lesli nin hareketlerini yapardım 10dk gunde 3 kez şimdi olmuyor iş değiştirdim ofis küçük

çektim 50 mekik hızlı hızlı :KK73::KK73: ben kilo verdikçe saldırcam spora şimdi zorlamıyorum çok kendimi , İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır çok çok mutlu oluruz :KK19::KK68::KK68:

:KK70::KK70:ben de eski ofiste musait oldukça lesli nin hareketlerini yapardım 10dk gunde 3 kez şimdi olmuyor iş değiştirdim ofis küçük

Kız ofiste en zoru ne biliyor musun, devamlı su içtiğimiz için 15 dk da bir wc e gitmek :-)
Sifonu o kadar çok kullandım ki muhasebeci su parasını ister diye korkuyorum :-)

Evet canım bu pazartesi Moni sayesinde dahil oldum takıma ve çok sevdim burayı. Gel yaa dönüş yap uzak kalma :KK19: Kaç kilosun şu an. ben 97.7 ile başladım :KK22: 2 kilo verdim buraya gelir gelmez kızlar baya etkili :KK73::KK73:

Kendini çok yorma canım ya, sende benim gibi cumartesileri çalışıyorsun herhalde di mi ?

çektim 50 mekik hızlı hızlı :KK73::KK73: ben kilo verdikçe saldırcam spora şimdi zorlamıyorum çok kendimi , İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır çok çok mutlu oluruz :KK19::KK68::KK68:
baslangıç olarak 2 kilo güzel Allah arttırsin inşallah :KK36: ben şuanda 72 küsür bir kilodayim :oops:

ayyy şu an benim hayal bile edemeyeceğim bi kilodasın canım:KK28: , kıymetini bil:KK60: uzak kalma tamam mı , hedefimize ulaşıp mezun olalım , 38 bedenler hatta 36 bedenler giyelim :KK6::KK6::KK6:
Teşekkürler :KK19: neden hayal edemeyeceğin bir kilo olsun ki :) her verdiğin kiloyla hedefine biraz daha yaklaşacaksın, hedef kilon kaçtı? Boyun 168 sanırım o zaman 60 kilo gayet güzel olacaktır senin için vermen gereken 37 kilon var :KK45: ilk 5-6 kiloyu verdikten sonra kendini daha iyi hissedersin, mutlu olursun motivasyonun artar ve gerisi çorap söküğü gibi gelir :KK19:

Back
X