- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
tamam canım bende siparişi verdim orda 15.50 ye geldi kargoyla fiyatıHepsiburada dan aldm canim 1 günde geldi![]()
yan yatıp bacak arasına koyup mu yapıyoruz oturarak mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım bende siparişi verdim orda 15.50 ye geldi kargoyla fiyatıHepsiburada dan aldm canim 1 günde geldi![]()
tamam canım bende siparişi verdim orda 15.50 ye geldi kargoyla fiyatı
yan yatıp bacak arasına koyup mu yapıyoruz oturarak mı
banum hurma detoksu kaç gün oldu bence 3-4 gün olduysa bugünü de yap bitir normal beslen...
Sporlarimida yaptim unutmadan yaziyimm
♥ Leslie 1 mil 15 dk ( bacakta 1er kiloluk ağırlıklarla )
♥ twist shape stepper 20 dk ( k kollarda 1 er kiloluk ağırlıklarla )
♥ 8 dklk karın videosu
♥ 50 üçgen
♥ 50 selülit savar haraketi
♥ 15 yarım şınav
♥50 mekik
♥30 sn plank
♥ 20şerden 40 sn yan plank
♥ 50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sağa sola dönme 2 kilo ağırlıkla
♥ 30 deatlift 10 kilo ağırlıkla ( yarisi sumo)
♥ 500 thing master aletiyle bacak çalışma
soğuma![]()
evet canım akşama hafif çorba salata yada sebze de olur yersen bir sorun olmaz senden bu hafta en az 500 eksi bekliyorumBugün 4.cü gün ama hurmam bittidün alacaktım pazarda gördüm ama güvenemedim iyikide almamışım eşim 10 liraya hurma mı olur o kesin bozuktur kurtludur dedi çünkü o 30 liraya kilosunu alıyormuş meğer
Bakalım şimdilik açıkma hissi yok acıkırsamda ayranla idare ederim akşam eşim gelirken alırım dedihe alamazsada artık akşamlık sırf çorba + salata yaparım sanırım en azından hafif bir seçenek olmuş olur diye
![]()
süper canım ölçülerini alıyo musun bu sporla kilo artık veremesende kesin sıkılaşıp bedenin incelir
anladım canım bende öyle yaparım inşallah faydası olur..Canim ben ceşit çeşit 500 tane yapiyorum
önce yan yatiyorum öyle sıkıyorum 50 sonra bacaği kirip öyle 50 sonra diğer tarafa yatip ayni sekilde 200 oluyo sonra sirt üstü yatip bacaklari kirip öyle 100 yapiyorum sonra yere oturup 100 yapiyorum sonrada kanepeye oturup 100 yapiyorum bitiriyorum :)
ben en son 15 şubatta aldımEvet canim aliyorum bugün tekrar aliyim burayada yazarim![]()
ben en son 15 şubatta aldım
98
86
106 ydı 15 martta tekrar alıcam bel ölçüsünün bayanda 80 i geçmemesi lazımmı benim kine bak![]()
![]()
![]()
anladım canım bende öyle yaparım inşallah faydası olur..
Regl bu hafta olmaz ama haftaya bekliyorum bol su iciyorum canimCanım regln yakın olabilirmi
Hani oda ödem yapmış olabilir diye dedim
Canım şu Binyo softun son serisi varya Banyo için olanı ( cif gibi beyaz ) ama adam özellikle Banyo için olanı almamı söyledi çünkü onun içindeki bir madde deriye zarar vermeden en zor lekeyi bile çıkarıyormuş
Bak bu
Eki Görüntüle 1432073
Banyo için olanı ama bak ben mutfakta almıştım o zaman ikili pakette onlada denedim hiç o lekeleri çıkarmadı ama banyo anında temizledi hatta daha dün eşime dedim alayım yinede ilk fırsatta şu sandalyelerimi bir sileyim diye![]()
canım şuan kiloyu hiç düşünme ben sonhaftalarda hafta 1 kilo alıyordum sen emin ol doğumdan çıkıp bir hafta sonra ödemini atınca 78 geleceksin şuraya yazıyorum gülşen dedi dersin doğuma 74 ile giittim 1 hafta sonra 64 tümBanum ya simdi geçmiş okudumda benim yüzünden izinli yazildin: ( keşke yazmasaydim ilk yazmamistim sonrada istemissin niye yazmadin dersin diye duzeltmistim
Bu arada kizlar ben 82,5 gördüm en son 78 kusurdum gerçi bu aralar acayip yiyorum desem yeri var harekette iyice sifirlandi nerdeyse son 48 gunumuz bakalım aramiza kaç kiloyla donucem ağustosa kadar vermem lazim kardeşimin nişanı var![]()
Kız plankı nasıl yapıyorsun p90x yapıyordum ben düğünden öncede o planklarda canım çıkıyordu :))sporlarının masallahi var doğumdan sonra benimde acilen sıkilasmam lazim inşallah normal doğum olurda sporuma hemen baslayabilirimSporlarimida yaptim unutmadan yaziyimm
♥ Leslie 1 mil 15 dk ( bacakta 1er kiloluk ağırlıklarla )
♥ twist shape stepper 20 dk ( k kollarda 1 er kiloluk ağırlıklarla )
♥ 8 dklk karın videosu
♥ 50 üçgen
♥ 50 selülit savar haraketi
♥ 15 yarım şınav
♥50 mekik
♥30 sn plank
♥ 20şerden 40 sn yan plank
♥ 50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sağa sola dönme 2 kilo ağırlıkla
♥ 30 deatlift 10 kilo ağırlıkla ( yarisi sumo)
♥ 500 thing master aletiyle bacak çalışma
soğuma![]()
Ay inşallah canım ya bakalım daha 6 hafta var doğuma daha ne kadar gelecek boğazım artik iyice açıldı bide son aylarda bebek kilo alıyor diye ona kilo saldıracak herşeyden yemeğe çalışınca bende alıyorum kilo ister istemez yarin doktora gidicem bakalım kaç kilo olmusuz en son 2250 gr 48 cm di ama bu sefer ultrasonlar farklı ama çoğunlukla bu doktora gittiğim için daha net bilgi verir diye düşünüyorum sende sıkma canini eminim sende hedefine bir an önce ulaşacaksın sağlam adımlarla giden kiloyu geri almakta zor oluyor o yüzden yavaş gidiyor diye uzulmecanım şuan kiloyu hiç düşünme ben sonhaftalarda hafta 1 kilo alıyordum sen emin ol doğumdan çıkıp bir hafta sonra ödemini atınca 78 geleceksin şuraya yazıyorum gülşen dedi dersin doğuma 74 ile giittim 1 hafta sonra 64 tüm![]()
ahhh aahhh öyle kalaydım
![]()
aminnnSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Sabah 6da uyandım uyanmasına ama tabiki her yerimin ağrısıyla
Büyük kızı okula yolladıktan sonrada bir baktım regl olmuşum
Şansıma tüküreyim duruyorum duruyorum regl olacağıma yakın detoks yapıyorumyinede geçen haftaya nazaran azda olsa eksi görüyorum şimdilik
inşallah dün sabah gördüğüm rakamı görürümde çok daha güzel bir sonuç aldığıma emin olurum
Ağrılarıma rağmen bugün yine sporumuda yapacağım inşallah
Ne demişler çivi çiviyi sökerhem regl de olsa biraz daha çabuk sökülürüm diye düşünüyorum
Bu arada sabahlık hurmalarımıda kalktığımda yedim ama sanırım bugün yine şekerim mi yükseldi yoksa yorgunluktanmıdır kendimi bir tuhaf hissediyorumevde hurmada kalmadı o yüzden acaba hurma detoksunu bitirip tekrar sağlıklı beslenmeye mı geçsem diye düşünüyorum
siz ne dersiniz
yoksa 2 - 3 günde Lapa mı yapsam
Merak etme ayşemmmm ben o azim böcüğünü kaybetmemek için elimden geleni yaparımYimem korkma
Valla bendeki bu unutkanlık deli edicek beni
kendim alacağım diyorum sallıyorum sonrada aynı alet olduğunuda unutuyorum
demekki onuda en kısa zamanda almam lazım ki en azından TV karşısında otururken bile aç kapa yaparımda şu iç bacaklarda erisin ( ancak erir okadar yağ
)
Canım suyunu bol içiyormusun, ödem yada reglde sebep olmuş olabilir üstelik her hafta 400 gr versen ayda 1.8 kg eder hadi 2 de yani sağlıklı gidiyorsa bu rakam çok normal ve azımsanamaz
Pes etmek yok bak bazen artı gördüğüm halde ben pes etmiyorum ki ben senin kilonda olsam inan sırf spor yapıp sıkılaşmaya bakarım sabit çıksam bile dert etmem
Ohhhh süper bir menü canımbol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhhh ....Aminnnnnnnnnnnnn
mervecim doğumda en az 6kilo gidecek zatenBanum ya simdi geçmiş okudumda benim yüzünden izinli yazildin: ( keşke yazmasaydim ilk yazmamistim sonrada istemissin niye yazmadin dersin diye duzeltmistim
Bu arada kizlar ben 82,5 gördüm en son 78 kusurdum gerçi bu aralar acayip yiyorum desem yeri var harekette iyice sifirlandi nerdeyse son 48 gunumuz bakalım aramiza kaç kiloyla donucem ağustosa kadar vermem lazim kardeşimin nişanı var![]()
Banum ya simdi geçmiş okudumda benim yüzünden izinli yazildin: ( keşke yazmasaydim ilk yazmamistim sonrada istemissin niye yazmadin dersin diye duzeltmistim