- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
7
evet canım sınıf öğretmeniyim ama lise ye geçmek için türk dili edebiyatı okuyorum ama bitmeyecek bu sene maalesef.
Hayırlısı Olsnn cnm

5.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7
evet canım sınıf öğretmeniyim ama lise ye geçmek için türk dili edebiyatı okuyorum ama bitmeyecek bu sene maalesef.
7
Ben matofin içiyordum bayadır bırakmıştım ona yeniden başlıcam,insülin direnci yakamı bırakmıyor bir türlümonim ilaç kullandığını bilmiyordum. ne için içiyorsun. bende geçen sene 90kiloyken ins. direncim 15 di 3 ay ilaç kullandım karatay beslenmesi ile 14kg gidince direncim de 5 e dustu 4 aydır ilaç kullanmıyorum sanırım şimardım kiloda veremiyorum![]()
Kız çöyyy dövecem seniiii bir mesaj daha var kızlar da söylediya sanakaptanım okudum mesajını merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum cevabını,... ya listeye dahil olup yarışmak istiyorum lüttfeeen lüttfeenn :)
Ayyy bayılacağımmmmmya okudum ben moninin mesajını.. cevap bekliyorum sabırsızlıkla :):)
Kız çöyyy dövecem seniiii bir mesaj daha var kızlar da söylediya sana
Ayyy bayılacağımmmmm![]()
3
Bol su ic banucum belki vucudunda odem olmustur![]()
4
Aynen tatlim ya bugunden itibaren spora baslicam gecenhafta73.6yi gordum. Bugun74.6 vucudumuz bizle dalga geciyor sanki![]()
6
kızlar acayip moralim bozuldu yaa bu senede mezun olamaıyorum türk dilinden alacağım kredi45 olması gerekiyormuş benim ki 46 1 krediyle 1 dersi seneye almak zorunda kaldım offf ben bu sene mezun olup liseye geçecektimm yaa çok sinir oldum
![]()
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ev işlerifalanda bitti tekrar sizlerede bir bakayım dedim
Bir saat sonrada Allahın izniyle ikinci kez Leslimi yapacağım
Sabahtan beri hurma ve yoğurt harici birşey yememişken küçük kuzum makarna istedi benimde canım çok çekince ufak bir kase yedim ama hiç pişman değilim sonuçta kendimi kastıkca zaten kötü olmadımmınasılsa sporumu yaparak fazlasını bile yakarım
Bakalım bugün 2 mili ne kadar geçebileceğim ( makarnayı yiyince kendime öyle bir kural koydum 2 milden fazlasını yapacağım vicdanende rahat olayım)
6
kızlar acayip moralim bozuldu yaa bu senede mezun olamaıyorum türk dilinden alacağım kredi 45 olması gerekiyormuş benim ki 46 1 krediyle 1 dersi seneye almak zorunda kaldım offf ben bu sene mezun olup liseye geçecektimm yaa çok sinir oldum![]()
Geçmiş olsun canım ne oldu ki ayağına.Ben bugün moda giremedim, şu an sağ ayağıma basamıyorum bütün gün yattım ondan herhalde![]()
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ev işlerifalanda bitti tekrar sizlerede bir bakayım dedim
Bir saat sonrada Allahın izniyle ikinci kez Leslimi yapacağım
Sabahtan beri hurma ve yoğurt harici birşey yememişken küçük kuzum makarna istedi benimde canım çok çekince ufak bir kase yedim ama hiç pişman değilim sonuçta kendimi kastıkca zaten kötü olmadımmınasılsa sporumu yaparak fazlasını bile yakarım
Bakalım bugün 2 mili ne kadar geçebileceğim ( makarnayı yiyince kendime öyle bir kural koydum 2 milden fazlasını yapacağım vicdanende rahat olayım)
Esiminde hayaliymis turk d ili ve edebiyati ogretmeni olmak ama kazanamamis maalesef.tek ders sinavi olmuyormu acaba senin icin. Olmuyorsada canini sikma tatlim vardir bundada bir hayir
Mat calismak icin onerecegin kitap varmi canim.simdiden baslamak istorum kpss hazirligina
Ben matofin içiyordum bayadır bırakmıştım ona yeniden başlıcam,insülin direnci yakamı bırakmıyor bir türlü
Kız çöyyy dövecem seniiii bir mesaj daha var kızlar da söylediya sana
Ayyy bayılacağımmmmm![]()
sevgili monim ve turuncum. Ben ins dir3ncimi karatay sayesinde 5 indirip ilactan kurtuldum. Sizin beslenme tarzinizi bilmiyorum ama karatay saglikli besl3nme aliskanligiyla cok kisi tanidim ilavtan kurtulan hic okudunuzmu kitabi yoksa bengibi yillarca onyargilimi bakarsiniz ben ozellikle tum hastalarin karatayla sagligina kavusacagina kesin eminimKızlar ben bir türlü moda giremiyorum. İnsülin ilacımı sivilcelenme dolayısı ile bırakmıştım. Bugün geri başladım.
Eve abur cuburda almıyorum ama içimdeki canavar hiç rahat vermiyor. Sürekli yiyecek bir şeyler arıyorum.
şeker hapı yine sivilce yaparsa doktora gideceğim değiştirmesi için..
Nasilsin gorusmeyeli canim
Hurma medine hurmasimi acep :)
8
Çok iyi canım önemliolan yemek ddeğil bunu Vicdanen sorun yapıp eritmek için ugrasmak Tebrikler valla zaten küçük bir kase yemussin ben herseyden azar azar 1000 kaloriyi gecmicem sende kendine bir sınır belirleyebilirsin
Menüm:
Sabah: 4 adet xlebçı. 2 yk kesmik-(lor peyniri). 1 yk bal. az peynir. 5 zeytin. salatalık. domates. 1 b çay.
Ara: 20 adet badem-ceviz-fındık-çam fıstığı karışık. 1 b çay.
Öğlen: 1 elma. 1 portakal. 6 yk yoğurt.
Ara: 20 adet badem-ceviz-fındık-çam fıstığı karışık.
Akşam: salata-(domates. salatalık. marul. dereotu. turp. baş soğan. zeytin yağı. elma sirkesi)
2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı. 1 lt su.
Kızlar ben dün oturub araştırdım kesmik sizde lor peyniriymiş bundan sonra lor peyniri yazıcam. Ama benim şu xlebçı ne olacak bilemiyorum. Acaba onu yesem de yazmasammı ve ya adını diet ekmek koyalımmı ne dersiniz. Lütfen bu konuda bana yardım edin.
Aynen canım ya ben de cumaya kadar böyle devam etmek istiyorum inşallah başarırız ömrüm. Bir de ben bir çok diyetisyenden duydum makarnayı az miktarda kullana biliriz. Ben de çok seviyorum makarnayı hele bir de üstüne sarımsaklı yoğurt olursa mmm gel keyfim gel.Evet canım medine hurması
Günde 3 öğün 7şer adet hurma + 4 yk yoğurt ( ama ben ayran tüketmeyi düşünüyorum bu akşamdan itibaren çünkü ayran beni daha uzun süre tok tutuyor)
İnan gün içinde hiç acıkma hissi olmadı üstelik hurma şekerlidir derler ama hiç şekerimin yükseldiğini hissetmedim üstelik gayette dinç hissediyorum şu anda kendimi
Okadarki bugün ikinci kez Leslie yaptım ( 2 Mİl bu kez)
Yok canım valla vicdan yapmadım hatta şimdi senin yazını görünce girip baktım 1 kase makarna ( sade ) 125 kcal diye geçiyor yani hiççç kendimize işkençe çektirdiğimize deymez
Hatta akşam yiyeceğim Hurmalarla yoğurduda hesaba katıp kalori hesabı yaptım ve gün içinde toplam 898 kcal almışım
Üstelik 2.5 litre suyumu içtim ve sabah akşam iki posta leslimide yaptım
Acıkırsamda sırf ayran tüketmeyi düşünüyorum hem bağırsakları çalıştıracağına eminim hemde detoksu bozmayacağına
İnşallah cumaya kadar bu şekilde gider süper bir sonuçta tartıda görürsem dünyalar benim olur
Canım içinden nasıl geliyorsa öyle yazçok merak eden zaten google Amcaya sorar xlebçi nedir nasıl yapılır diye
sen beslenmeye uygun diyorsan zaten sorun yok şekerim için rahat olsun
Bu arada kesmik kelimesi bizde de kullanılıyoronu değiştirmesende herkes anlar canım
Bu arada menün gayet güzel canımama istersen en azından akşamları şöyle sıcak bir çorba menüne dahil et hem bağırsakları çalıştırır hemde biraz daha uzun süre tok tutar
![]()