• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kusura bakma ya canım bende sonradan fark ettim ben kilolarımı uzun sürede aldım yavaş yavaş spor olarak yürüyüş bandım var onda 80 dk yürüyorum her gün 400 le 500 klori yakıyorum adet dönemim olduğu icin olabilirmi deyilse cok dikkat ettim nerdeyse 5 kg verdim bir ay icinde haftaya inşallah bakalım ne olacak doktora gittim endokıronoloji tahlillerim temiz cıktı bay

hayırlı cumalar fıstıklar ..
lili abla resimlerime yarumların için teşekkürler canım ..
en kısa zamandada çorbanın ve kebabın tarıfini ekliycen linkini koyarım ablacım ....

fıstıklar resin koymuştum .. bakmak istersenız yaromlarınızıda beklerim ...

aeben evet hata var
pinarim kontrol etmişti ona güvenip kopyaladım sakınan göze çöp kaçarmış derler ya
öyle oldu sanırım
pınarım güzel yapardı hesabi sanırım yuvarlamayı gözden kaçırmışınız .. :1hug:

akrebim hastamı kıslar neyı var . onun bünye zayıfladı . çok kilo veriyo gene bunyede olumsuz etkileniyo ..

akrep cadısı yavaş ol haftalar kaçıyomu ha 1 ay sonra mezun ol ...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:(kıskanıyosam gözün çıksın) :1shok::jeyyar:naniknanikkaydirigubbakcemile3Şeniz

luboş son yazdığın kiloyu sonradan gördüm afferin kız Şenizkaydirigubbakcemile5
aeben kısa zamanda bekliyorum tarifi benim çorba canavarlarına yapıcam kaydirigubbakcemile3
ben kaçar kızlar
komşuma çaya gidiyorum kitap getirecem
okuyacak kitabım kalmadı ikimizinde evi kütüphane gibi
arada destek çıkıyoruz birbirimize a.s
yoksa bu kitap okuma ocağımıza incir ağacını dikecek valla :delphin:

selam kızlar ben bu kafamı nediyim :mymeka:
napolyon şapkaları dikmiştim ya
terslerini yüzü diye dikmişim kafamçokkarıştı
hepsi akşama geri gelecek ve ben tek tek
12 şapkayı söküp tekrar dikicem kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kaşe kumaşın tersini yüzünü karıştırmışım :bbo::bbo:

Back