Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah bir yandan kahvaltı edip bir yandan taze fasulye koydum ocağa ..
Sonrada hazırlanıp çıktım evden.
Dolmuşta aklıma gelince ufak çaplı bir çığlık atmışım akabinde kızımın bugün evden geç çıkacağını hatırladım

Şuurumla gurur duyuyorum

Hava çok güzel kapalı ,bulutlu tam evde kalıp yayilmalik..
Ayyyy Yenaaa hepimiz mahvolmusuz artılar havada uçusuyor tam evde kalıp kek yapmalık hava diyeceksin diye korkuyorum bir sonraki mesajda takım yerlerde toplamak lazım bizi çabuk fikir uretelim titretelim şuraları kızlarrr huu

Öperim çok

Bol katılım , istisare..
Menü paylaşımı ,yorumu sonuç verir kesinlikle ...

Büyük kızın okuluna gittim okul kıyafetlerini almaya. Dönüşte fırından sıcak köy ekmeği aldım. Kaç ay oldu ekmek yemeyeli canım çekti. İşin komiği sadece kabuğunu seviyorum. Bayağı bir kabuk yedim sabah sabah. İnsan özel gününde tatlı ister. Benim canım biber salçasından yapılan baharatlı cevizli sostan istedi. Yaptım yedim. Pişman değilim. Nefse eziyete de gerek yok değil mi.

Çarşamba- perşembe 2 gün yapın. Tam sonuç alırsınız. Bir spor ve 3 litre su olursa vay ki vay.
Yarın bir deneyeyim diyorum o yüzden öyle yazdım carsamba persembe yapip yapamayacagımı anlarım tek tür beslenme beni zorluyor deneyip kendimi goreyim diye dedim

Yarın bir deneyeyim diyorum o yüzden öyle yazdım carsamba persembe yapip yapamayacagımı anlarım tek tür beslenme beni zorluyor deneyip kendimi goreyim diye dedim
Anladım canım. Denemeyi perşembe yap o zaman. Tartıya yansısın direkt.

Harika görünüyor yemek.afiyet olsun..ama resim kahvalti ne oluyor.

Kahvaltiyi ve aksami resim olarak koydugum icin detayli yazmadim resim diye belirttim cnm

Tesekkur ederim cnm

Afiyet olsun canım.Pişman olucak bişey yok iyi yapmışsın canına değsin.Biz o sosa acuka deriz ben evde kendim yaparım çok güzel olur severim bende.Dozunda yediğin sürece hiçbirşey kilo yapmıyor zaten kilo yapan arada bizim pisboğazlık edişimiz oluyor

Bu arada gunaydin
Sabah eminenin atesi 37.4 tu bir sey vermedim dustu ama hafif atesi oldugu icin tahlilini yarin alalim dedik. Dislerini gosterdim dis druna taburcu olduktan sonra 5 gun daha antibiyotik surup kullan dedi kotu olmus dedi. Normalde 20lik disler bu sekilde olur dedi. Ilac bitince kontrole cagirdi.

Kilo bildirimimide yapayim
Gecen hafta 100.9
Bugun 99.2
Fark -1.7
oynakbasi34

Bu gidisle 3 hafta sonra girerim listeye ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…