Bi menü verem
Kahvaltı 12.00
Tereyağında iki yumurta
Yarım tatlı tabağı zeytin salatası
Bi dilim peynir
3 4 çeri domates
17.30 1 biskrem
Akşam 19.30
Bi tatlı tabağı herise(keşkeğin bi değişiği)
Salata
Su 2 lt
20 dk yürüyüş
Yarın tam randımanlı spora başlıyorum
oynakbasi34
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorumSlm kizlar
Eminenin atesi hala oluyor. Doktora getirdim bugun. Yatis verdi bu zamana kadar dusmesi gerekirdi dedi. Damardan antibiyotik basladik. Serumu gidiyor. Bir kac gun buralardayiz.
Simdilik dustu cnmBir yıl izinli olacaksın
Nasıl ateşi düştümü kızın ?
Tesekkur ederim cnmÇok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum
Çok geçmiş olsun kuzuya.Slm kizlar
Eminenin atesi hala oluyor. Doktora getirdim bugun. Yatis verdi bu zamana kadar dusmesi gerekirdi dedi. Damardan antibiyotik basladik. Serumu gidiyor. Bir kac gun buralardayiz.
Pişmanlık olunca zevk vermiyorSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün de biraz daha dinç uyanabildimsıcak suyumla güne başladım
Dün beslenmem fena değildi ama aksam biraz cozuttum maalesef
Benim hayin köfte babasının dediğini yapıp tiramisu yaptı dayanamadım az yedim ama ilginctir yedikten sonra bu muydu yani dedimnormalde çok severim ama bu kez nedense hiç zevk vermedi ki evdekiler bayıldı
Tesekkur ederim cnm ❤Çok geçmiş olsun kuzuya.
Kıyamam kuzuya ya. Allah’ım şifa versin tez zamanda. Serumdan ve yatmadan dönmüştür başı. Teşhis ne Hasibe..Gunaydin kizlar
Aksamdan beri ilk defa ateslendi. Serum taktim simdi. Insallah ates araligi acilir. Sabah tansiyonu dustu herhalde wcden cikarken gozum gormuyo dedi (sanirim gozu karardi) yataga oturuncada ogurdu biraz. Sonra gecti. 15 dk sonra bakabildim anca tansiyonuna 100.5/70 geldi. Anlik dustu herhalde birden kalkinca.
Dun menu yazamadim bugun yazayim. Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum.
09.00 cay ve filtre kahve
12.30 domates salatalik yesil biber zeytin peynir 3 haslama yumurta ceviz ve cig findik (hemen yiyip gunubirlige indigim icin resim cekemedim)
18.30 cay
19.30 evden kabak yemegi ve yogurt getirttim esime esya getirirken. Hastanedede tavuk sote vardi eminede 1-2 catal aldi birakti. Patateslerini ayirip tavuklarini birlestirdim.
Eki Görüntüle 2306305
Bugun ogle kahvaltim icin evden domates salatalik peynir vs getirttim dun. Yumurta yok yani burda pisirme imkanim yok. Imsallah cok acikmam. Belki birazdan kahvaltida yumurta dagitirlarsa alip oglen yerim
Ates ve Tonsillitle yatti. Crp degeride biraz yuksek.Kıyamam kuzuya ya. Allah’ım şifa versin tez zamanda. Serumdan ve yatmadan dönmüştür başı. Teşhis ne Hasibe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?