Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Biskremin yanına kahvede içeydin :)

Slm kizlar
Eminenin atesi hala oluyor. Doktora getirdim bugun. Yatis verdi bu zamana kadar dusmesi gerekirdi dedi. Damardan antibiyotik basladik. Serumu gidiyor. Bir kac gun buralardayiz.
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 6 adet yeşil zeytin, yeşillik, domates, salatalık
Öğlen 3 yk et sote, 3 yk pirinç pilavı, 1 bardak ayran, salata
Akşam çardak kebabı, salata, 3 yk yoğurt, 1 avuç kabak çekirdeği
2,2 litre su
Sabah 2 km akşam 3 km yürüyüş, 30 yarım mekik, 20 bacak kaldırma, 4 tane 35 saniyelik plunk

Pişmanlık olunca zevk vermiyor

İyi geceler Kızlar
Çok yoğun zamanlar geçiriyorum yine, okullar başladı, her gün büyük oğlan ile 1 saat ders 30 dakika kitap okuma saati, sonra kızım ile 1 saat oyun, ertesi günün yemeği vs vs derken işyerinde sistem değişikliği, denetimler vs vs
Üstüne bi de nişanlımın halası ani vefat haberi geldi. Böyle karmaşık durumdayım. Giremiyorum sizi de özledim, en kısa zamanda aranızda olacağım.

Günaydın kızlar. Dün bayağı yorulmuşum. Zor kalktım sabah. Misafir pazar market işleri bir güne sıkıştı. Enerjim yok şu an.
Hastaneye gideceğim birazdan. Tüm değerlerime baktırayım.regl öncesi şişliği var davul gibi oldum ya. Un da yemedim oysa. Revaniyi koklayıp bıraktım valla.

Gunaydin kizlar

Aksamdan beri ilk defa ateslendi. Serum taktim simdi. Insallah ates araligi acilir. Sabah tansiyonu dustu herhalde wcden cikarken gozum gormuyo dedi (sanirim gozu karardi) yataga oturuncada ogurdu biraz. Sonra gecti. 15 dk sonra bakabildim anca tansiyonuna 100.5/70 geldi. Anlik dustu herhalde birden kalkinca.

Dun menu yazamadim bugun yazayim. Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum.

09.00 cay ve filtre kahve
12.30 domates salatalik yesil biber zeytin peynir 3 haslama yumurta ceviz ve cig findik (hemen yiyip gunubirlige indigim icin resim cekemedim)
18.30 cay
19.30 evden kabak yemegi ve yogurt getirttim esime esya getirirken. Hastanedede tavuk sote vardi eminede 1-2 catal aldi birakti. Patateslerini ayirip tavuklarini birlestirdim.

Bugun ogle kahvaltim icin evden domates salatalik peynir vs getirttim dun. Yumurta yok yani burda pisirme imkanim yok. Imsallah cok acikmam. Belki birazdan kahvaltida yumurta dagitirlarsa alip oglen yerim

@DilaBg Allah rahmet eylesin halaya. Kalanlara sabır versin. Amin.
@malii ne güzel eşinle beraber zayıflayacaksınız.yalnız daha zor inan.
oynakbasi34 ne yaptın canım. Gittiniz mi teyzeyle.
A antiaging bu ara sporlar süper. Maşallah diyeyim. Hep böyle gitsin.

Kıyamam kuzuya ya. Allah’ım şifa versin tez zamanda. Serumdan ve yatmadan dönmüştür başı. Teşhis ne Hasibe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…