Arkadaşım fitness tek çare. Ben de neredeyse her sporu yaptım. Ağırlık çalışmak gerek kas ve proporsiyon için. 6 ayda mükemmel sonuçlar alınıyor. Ama ben bayan eğitmen istediğimden yerimde sayıyorum.
Ciddenmi bende doğma büyüme BucalıyımTüm ömrüm orda geçti 3.5 sene önce Bahçelievlere taşındık Bozyaka Ssk ile Üçyol arasında biyerdeyim. Hala alışamadım ama bu mahalleye yol soruyolar fransız kalıyorum
Katılıyorum bende istagramda bi kızdan görüp denemiştim çok güzel oluyor fıstık ezmeli hurma. Birde hurma şöyle güzel tombul tatlı bir hurmaysa tatlı aratmıyor.Araogunde deneyecegim hemen
Birde yanında sert filtre kahve net iki saat tok tutuyorKatılıyorum bende istagramda bi kızdan görüp denemiştim çok güzel oluyor fıstık ezmeli hurma. Birde hurma şöyle güzel tombul tatlı bir hurmaysa tatlı aratmıyor.
Sağolun kızlar. Allah evlatlarımızı bize bizi onlara bağışlasın inşallah.
Leslie burn body fat 3 mil e bir bakın. Gerçekten diğerlerine göre etkili geldi bana.
Bu video bende vardı bi ara yapıyodum ama yarım kiloluk bilek ağırlığı kullanarak.Sen bunu 1.5 kg larlamı yapıyosunSağolun kızlar. Allah evlatlarımızı bize bizi onlara bağışlasın inşallah.
Leslie burn body fat 3 mil e bir bakın. Gerçekten diğerlerine göre etkili geldi bana.
Aynen. Hatta arttırmayı düşünüyorum. Zamanla hafif geliyor.Bu video bende vardı bi ara yapıyodum ama yarım kiloluk bilek ağırlığı kullanarak.Sen bunu 1.5 kg larlamı yapıyosun
Yazınca aynen çıkıyor YouTube da yena. El ağırlığı takıyor hatun.Amin
Linkini kopyalayabilirmisin
Yazınca aynen çıkıyor YouTube da yena. El ağırlığı takıyor hatun.
Tabi ki uğrarım güzel arkadaşım...hep aklimdasinizElhan üzüldüm gitmene ama haklısın. Lütfen arada uğra.
Kıskandım ya... müthiş gelesim geldi yenam ya...Evet ağırlık şart.. onu düzenli yapmadım işte .. bir de yaş ve beslenme şekli ile alakalı tabii bir de yıllarca obez yaşayan biri için zor bir gelişme ..
Artık vazgeçtim zaten sağlıklı ve hafif olayım da varsın yumuşak olayım diyorumkedi ciğer olayı
Hadi ya ne tesadüf
Öncesinde Bornova son 10 yıldır bucadayim. Zor alıştım bucaya ama seviyorum artık..
Yolun düşerse kahve arası yaparız
Canımın içi
Hayır diğerinden, klasik olan ...Yena performer pilates mi yapıyorsun.
Tabi ki uğrarım güzel arkadaşım...hep aklimdasiniz
Kıskandım ya... müthiş gelesim geldi yenam ya...
Canımın içi❤❤
Afiyet olsun kuzum
Ve Allah kabul etsin
Evet taze börülce salatası mevsimi geçmeden hevesimi alayım dedimdi severmisin börülceyi. Hayır hiç konuşmamıştık. İzmir'de yaşıyorum sen neredesin
Sağolun kızlar. Allah evlatlarımızı bize bizi onlara bağışlasın inşallah.
Ayy valla çok imrendim benim patates kollarım uzun süre telefon bile tutsam ağrıyor. Ama işleyen demir ışıldar demişler değilmi çalıştırdıkça güçlencekler ben ihmal ediyorum. Bende başlayayım bugün kollarım için dumbellaraAynen. Hatta arttırmayı düşünüyorum. Zamanla hafif geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?