Biz henüz aile ziyaretlerine başlamadık bizde bugün kurban kesimi vardı o yüzden tatlı kaçamağım henüz yokBugünki Bayramlaşma faslı bitti
Keyifli ve tabiki yorucu geçti
Yalan yok az da olsa tatlı yedim dayanamayıp
Yarın da köye kurban kesimine gidileceko daha yorucu geçer çünkü kesim sonrası birde etler dağılacak köyde
Biz henüz aile ziyaretlerine başlamadık bizde bugün kurban kesimi vardı o yüzden tatlı kaçamağım henüz yokgüzelini görünce affetmeyecegim bunuda buraya yazayım sonradan olay olmasın kaptanım
Mide ağrısından ölüyoeum şuanda napçağımı bilemedim akiam et yedim o dokundu heralde
Gecmis olsun... Maalesef dogru olmadigini bilerek bizde dün yedik benide biraz sarstı soda filan idare ettimMide ağrısından ölüyoeum şuanda napçağımı bilemedim akiam et yedim o dokundu heralde
Haydi inşallah kaptan. Bize örnek olma misyonun da var ama. Menü ve sporlarının bekliyorum.Bu arada herkese hayırlı sabahlar
İkinci Gün kosturmacasi başlıyor bizde birazdaneşimin hazırlanması beklerken sizlere bir bakayım dedim ♡
Umarim bugün en az hasarla atlatiriz bu günü deYarın itibaren de sıkı yönetim ilan edeceğim evde
Ekimin 15inde kuzenim nişanı var bari artık ona odaklanın Kilo vermeye basliyayim ki sonra oturup ne giyeceğim kıyafetim yok diye aglamayayim
Dün gece aabaha kadar ağzımdan burnumdan geld yediğim herşey safra sularım çıktı en sonunda sabah 5 e kadar kıvrandım durdum öldüm öldüm dirildim hala bir çok hassasGecmis olsun... Maalesef dogru olmadigini bilerek bizde dün yedik benide biraz sarstı soda filan idare ettim
Ben ağzımın payını aldım bundan sonra asla öyle bir hata yapmamÇok geçmiş olsun canım
Umarim şu anda daha iyisindir ♡
Eşim de dün bir niyeti bozdu ama dinlendirmeden sağlıklı olmaz diye engel oldumyoksa bende af etmez yerdim
Ailecek etobur olunca
Bayram hepimizi şaşırttıİyi akşamlar kızlar.
Esra geçmiş olsun.
Eve dönmeden yemek olayım normale dönmeyecek benim. Cıslardan kaçayım derken meyveye yükleniyorum.bol fruktoz kilo yapar oysa. Neyse son iki gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?