Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünki Bayramlaşma faslı bitti
Keyifli ve tabiki yorucu geçti
Yalan yok az da olsa tatlı yedim dayanamayıp

Yarın da köye kurban kesimine gidilecek o daha yorucu geçer çünkü kesim sonrası birde etler dağılacak köyde

Biz henüz aile ziyaretlerine başlamadık bizde bugün kurban kesimi vardı o yüzden tatlı kaçamağım henüz yok güzelini görünce affetmeyecegim bunuda buraya yazayım sonradan olay olmasın kaptanım

Biz henüz aile ziyaretlerine başlamadık bizde bugün kurban kesimi vardı o yüzden tatlı kaçamağım henüz yok güzelini görünce affetmeyecegim bunuda buraya yazayım sonradan olay olmasın kaptanım

Yakasında nasılsa
Bizim Allahtan bir kaç senedir 2.ci gün kesiliyor Annemler kurban da ilk gün yoğunluğu bizi bulmuyor kesim yerinde

Mide ağrısından ölüyoeum şuanda napçağımı bilemedim akiam et yedim o dokundu heralde

Çok geçmiş olsun canım
Umarim şu anda daha iyisindir ♡
Eşim de dün bir niyeti bozdu ama dinlendirmeden sağlıklı olmaz diye engel oldum yoksa bende af etmez yerdim
Ailecek etobur olunca

Bu arada herkese hayırlı sabahlar
İkinci Gün kosturmacasi başlıyor bizde birazdan eşimin hazırlanması beklerken sizlere bir bakayım dedim ♡

Umarim bugün en az hasarla atlatiriz bu günü de Yarın itibaren de sıkı yönetim ilan edeceğim evde
Ekimin 15inde kuzenim nişanı var bari artık ona odaklanın Kilo vermeye basliyayim ki sonra oturup ne giyeceğim kıyafetim yok diye aglamayayim

1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Bi̇ber 19 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 180 kcal
5.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 40 kcal
0.75 x 1 Adet Şeftali̇ 45 kcal
2.00 x 100gr Kavun 68 kcal
3.00 x 1 Adet Cevi̇z 81 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Soğuk Çay 50 kcal
0.50 x 1 Avuç Fıstık 75 kcal
0.50 x 1 Avuç (40gr) Beyaz Leblebi̇ 73 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
1.00 x 1 Adet Bi̇tter Çi̇kolata 150 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Zeyti̇nyağlı Bamya 139 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Yaz Türlüsü 221 kcal
1.50 x 100gr Büyük Eri̇k 165 kcal
4.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 12 kcal
1.00 x 100gr Yeşi̇l Üzüm 57 kcal
Toplam 1423 kcal
1.00 x 1 Saat Yüzmek 450 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 200 kcal
Toplam 650 kcal

Haydi inşallah kaptan. Bize örnek olma misyonun da var ama. Menü ve sporlarının bekliyorum.

Gecmis olsun... Maalesef dogru olmadigini bilerek bizde dün yedik benide biraz sarstı soda filan idare ettim
Dün gece aabaha kadar ağzımdan burnumdan geld yediğim herşey safra sularım çıktı en sonunda sabah 5 e kadar kıvrandım durdum öldüm öldüm dirildim hala bir çok hassas

Kızlar merhaba dün gece sabaha kadar mide ağrım vurdu mahvetti beni sabah uyudum ve bugün midem çok hassastı doğru düzgün birşey yemedim akşam anneme gittim zoraki ağzıma soktubişeyler o da çok sağlıklı olmayan şeyler yani ama inanın artıkyarın sıkı yöbetim başlıyor çokfazla aştım alışkanlık yapıcaket yemedim ve bundan sonrayemem ağzımdan vurnumdangeldi. Bu aradakaçırdığı herşeyi gece sonuna kadarçıkardım affedersiniz

Çok geçmiş olsun canım
Umarim şu anda daha iyisindir ♡
Eşim de dün bir niyeti bozdu ama dinlendirmeden sağlıklı olmaz diye engel oldum yoksa bende af etmez yerdim
Ailecek etobur olunca
Ben ağzımın payını aldım bundan sonra asla öyle bir hata yapmam

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün sabahtan akşama kadar Koydeydik çoğu yerde telefon cekmedigi için hiç yazamadım buraya

Tabi o yoğunlukta farkında olmadan yine kollarimi zorlamisim yeğenim de devamli kucak isteyince daha beter oldu ve en Son eve dönerken kollarım fena ağrıdı hatta ilk dönem tuttuğu gibi çığlık attırdı
Çok şükür bu sabah biraz daha iyi ama hala kollarimi zor kullanıyorum

Şu bayram geçsin tekrar doktora gidecegim mecbur tekrar MR çekilecek

Bugün Son bir iki ziyaretimiz kaldı ( eşimin amcası ve ablasına gideceğiz ) birde Annemin Teyzesini ziyaret edeceğiz bakım evinde ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…