Teşekkürler yena. Senin de mübarek olsun. Selamlar.Merhabalar
Yarın giremeyebilirim simdiden bayramınız mübarek olsun...
Sevdiklerinizle nice bayramlar görmeniz dileğiyle
Colombre kullandıgın program nedir bende incelemek istiyorum
Colombre aynı fikirdeyim menüleri aynı günün akşamına yazarsa arkadaşlar daha faydalı yorumlar yapılabilir sıcağı sıcağına. İkidir kullandığın programın ismi soruldu mesajları fark etmemiş de olabilirsin ama bende merak ettim denemek isterdim. Özel diyorsan önemli değil bu sorumGünaydın herkese.
Menüleri parça parça yazan arkadaşlar ben takip edip yorumlayamıyorum. Mümkünse akşam yemeğinden sonra toplu yazılsa. Hem günü bitirip kaçamak riskini atlatmış olursunuz.
Kendimi takip etme adına ben kopmamaya çalışıyorum.Birde acaba burda bayram iznimiz var mıdır :)
Çok yedim aslında karnm hala şiş bayram çok yoğun geçiyor çalışıyorum ya izin günümde tamamen oğlumla olmak aitedim ama akşamları girerimKendimi takip etme adına ben kopmamaya çalışıyorum.
Bir de az yemişsin Esra. Akşam yoğurt falan bari ye bence.
Evet tatlım haftanın 1. si 2. si ve 3. sü seçiliyor.Hatta 1. ler sırlarını paylaşıyor sayfası var o hafta 1 ler neler yaparak 1. oldular oraya yazıyolar.Çok havalı dimiKızlar bu yarışacağımız cuma bir an önce geldin hafta birincisi seçiliyor öyle değil mi unuttum kafa gittietikelenip tüm foruma bağırıcam 1. Oldum 1.oldum siye
Insallah cnm ❤Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şuraya yorgun, bitkin ve ayak tabanlari deli gibi acıyan bir kaptan birakayim
İnanılmaz yorucu bir gece oldu benim içinAnnemin teyzesi sağ olsun hastanede kalmak istemediği için ( hastalıktan daha çok ) baya bir zorladı beni ama akşam geç saatlerde eşim gelince sakinledi ve o ana kadar asla odasına sokamadigimiz hatun eşimle paşa paşa odasına girdi ♡
Hatta hemşireler eşim gittikten sonra keşke gitmeseydi bir tek onunla sakin duruyor dediler
Gece yarısı bakım evinden geldiler götürmek için ( doktor acil ibaresini ekleyince sabaha bırakmadılar )
Hastaneden çıkacağını duyunca nasıl sevindi Pamuğum ♡ Eşyalarımı çabuk topla diye tutturdu ( olurda vazgecerlerse diye korktu )
Maltepede bir bakım evi hatta telefonu da aldım bayramda gideceğiminşallah orda çok daha mutlu olur ♡
Harikasın canım ♡♡♡ bomba gibi bir giriş oldu valla
Sende süpersin ♡ devamı da gelecek ve cok yakında 6lari göreceksin
Doğum günlerinde oluyor bazen öyle kazalar diyelimbundan sonrasına odaklan
Harikasın canım ♡ bu hızla çabucak artılar gider ve sende listemize dönersin ♡♡♡♡
Canım maalesef listede olunca bildirimde bulunman lazım
İzne ancak listeye girdikten 2 ay sonra ayrilabiliniyor ve senin sanırım daha 2 ay olmadı
Tartilamam dersen mecbur bildirimyapmadı diye NOT duserim ama sonraki hafta Kilo verirsen 2ye bölünüyor senin yüzden
Bu haftalk böyle olsun bir çaresine bakarız olmadıben bir inceleyeyim de senin durumu
Kesinlikle ben 1. Olacağım her haftaEvet tatlım haftanın 1. si 2. si ve 3. sü seçiliyor.Hatta 1. ler sırlarını paylaşıyor sayfası var o hafta 1 ler neler yaparak 1. oldular oraya yazıyolar.Çok havalı dimi
Senin de bayramın mübarek olsun Hasibe. Kalabalığın tadını çıkar. Bizim sadece kardeşler var. Büyükler vefat ettiğinden ilk defa bayramı tatilde kutluyoruz.Allah tan geldiğimiz yerde dostlarımız var da yarın hep birlikte olacağız. Gidecek büyük varsa bayram bayram oluyor.Slm kizlar
Dun isten gelince evi toparla valiz hazirla derken duzceye geldik firsatim olmadi yazmaya.
Bugunde sabah beri temizlik yapiyorum. Bayramda cok kalabalik olur burasi bu yuzden giremeyebilirim.
Carsamba gecesi donucez nasipse o zaman gorusuruz.
Hepimizin bayrami mubarek olsun. Sevgiyle kalin
Insallah cnm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?