Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Colombre kullandıgın program nedir bende incelemek istiyorum
Günaydın herkese.
Menüleri parça parça yazan arkadaşlar ben takip edip yorumlayamıyorum. Mümkünse akşam yemeğinden sonra toplu yazılsa. Hem günü bitirip kaçamak riskini atlatmış olursunuz.
Colombre aynı fikirdeyim menüleri aynı günün akşamına yazarsa arkadaşlar daha faydalı yorumlar yapılabilir sıcağı sıcağına. İkidir kullandığın programın ismi soruldu mesajları fark etmemiş de olabilirsin ama bende merak ettim denemek isterdim. Özel diyorsan önemli değil bu sorum

Kendimi takip etme adına ben kopmamaya çalışıyorum.
Bir de az yemişsin Esra. Akşam yoğurt falan bari ye bence.
Çok yedim aslında karnm hala şiş bayram çok yoğun geçiyor çalışıyorum ya izin günümde tamamen oğlumla olmak aitedim ama akşamları girerim

Kızlar bu yarışacağımız cuma bir an önce geldin hafta birincisi seçiliyor öyle değil mi unuttum kafa gitti etikelenip tüm foruma bağırıcam 1. Oldum 1.oldum siye
Evet tatlım haftanın 1. si 2. si ve 3. sü seçiliyor.Hatta 1. ler sırlarını paylaşıyor sayfası var o hafta 1 ler neler yaparak 1. oldular oraya yazıyolar.Çok havalı dimi

Slm kizlar
Dun isten gelince evi toparla valiz hazirla derken duzceye geldik firsatim olmadi yazmaya.
Bugunde sabah beri temizlik yapiyorum. Bayramda cok kalabalik olur burasi bu yuzden giremeyebilirim.
Carsamba gecesi donucez nasipse o zaman gorusuruz.
Hepimizin bayrami mubarek olsun. Sevgiyle kalin
Insallah cnm ❤

İyi akşamlar kızlar
Menümü yazayım. 1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 21 kcal
3.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 24 kcal
1.00 x 1 Adet Şeftali̇ 60 kcal
2.00 x 100gr Kavun 68 kcal
4.00 x 1 Adet Cevi̇z 108 kcal
1.00 x 100gr Büyük Eri̇k 110 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
1.00 x 1 Adet Bi̇tter Çi̇kolata 150 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 180 kcal
1.00 x 1 Adet Algi̇da Max Vani̇lyalı Dondurma 150 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Kuru Fasulye (Etsi̇z) 240 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Nohutlu Bulgur Pi̇lavı 228 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran 76 kcal
0.25 x 100gr Ay Çeki̇rdeği̇ (Çeki̇rdek) 145 kcal
Toplam 1608 kcal
1.25 x 1 Saat Yüzmek 562 kcal
1.50 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 300 kcal
Toplam 862 kca
Allah’ım çok yedim. Şükür ki çok ta hareket var yarısından çoğunu yaktım.
Yorgunluktan her yerim ağrıyor. Kaslarının yerini tam bilmek güzel duygu.

Senin de bayramın mübarek olsun Hasibe. Kalabalığın tadını çıkar. Bizim sadece kardeşler var. Büyükler vefat ettiğinden ilk defa bayramı tatilde kutluyoruz.Allah tan geldiğimiz yerde dostlarımız var da yarın hep birlikte olacağız. Gidecek büyük varsa bayram bayram oluyor.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Bayramlar

Dün malum Arife olunca kosturmacalardan bakmaya fırsatım olmadı
Mezarlık ziyaretleri sonrasında eksiklerin alışverişi derken aksam baya yorulmusum
Tabi erkenden uyanacagim diye diyice dinlenmek istedim ( 1 gece Refakatçi kaldım 2 günde ancak kendime geldim )

Umarım hepimiz için kacamaksiz ve sevdiklerimizle güzel geçen bir bayram olur ♡

İyi bayramlar güzel takımım...Sağlık mutluluk huzur dolu sevdiklerinizle gecireceginiz nice bayramlara...
Dün mezarlik ziyaretleri yolculuk derken giremedim bende
Sabah menemen peynir zeytin 2 galeta
Araöğün 3 günkurusu
Akşam yaylaçorbası fasulye yemegi 1 elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…