içtiğim dönemlerde hep aynıyım ya gerçekten artık bu drum beni psikolojik olarak da etkiliyor senin ne kadar sürede oluyor peki bu durumKronik kabız olan biri olarak ben iyi anlarım seni.Zaten ekmek pilav makarna yemiyoruz diye oluyo o.Kefir içmeyi dene çok iyi geliyor
Canım benim yıllardır var bu sorunum olmadığım zaman garipsiyorum hatta.Kabızlıkla ilo verilemediği içinde kökten çözmek istedim son birkaç aydır artık evimde ev yoğurdu mayalıyorum.Kefir mayalıyorum ve sirkesiz probiyotik turşu yapıyorum.Hatta abarttım kombu çayıda mayalıyorum.Probiyotik ne kadar yiyecek içecek var hayatıma soktum biraz ihmal edeyim bunları tüketmeyi hemen kabız oluyorum çünkü.içtiğim dönemlerde hep aynıyım ya gerçekten artık bu drum beni psikolojik olarak da etkiliyor senin ne kadar sürede oluyor peki bu durum
anladım bend eöyleyim ama artık bıkkınlık geldi yemiyorum içmiyorum ama kilo vericeğime tartıda hep + oluyorCanım benim yıllardır var bu sorunum olmadığım zaman garipsiyorum hatta.Kabızlıkla ilo verilemediği içinde kökten çözmek istedim son birkaç aydır artık evimde ev yoğurdu mayalıyorum.Kefir mayalıyorum ve sirkesiz probiyotik turşu yapıyorum.Hatta abarttım kombu çayıda mayalıyorum.Probiyotik ne kadar yiyecek içecek var hayatıma soktum biraz ihmal edeyim bunları tüketmeyi hemen kabız oluyorum çünkü.
Şu yulaflı kurabiyeler dokunuyo olmasın sana yemeyi bırak bakalım nolucak .dünkü menümüde yazayım
sabah yulaflı kurabiye 1 adet gold kahve
öğle 5 yk lorlu sebze salatası 2 yk yoğurt şekersiz çay üstüne
ara 2 ceviz
akşam bir minik patlıcan karnıyarık börülce yemeği 3 yk cacık
2 incir
su 4 litre
hiç ekmek yok
ilk defa dün yedim yulaf yüksek lif içerikli olur diye yaptım onuda ayyy bilmiyorum artık eczaneyee gidip bir ilaç mı alsam acaabaŞu yulaflı kurabiyeler dokunuyo olmasın sana yemeyi bırak bakalım nolucak .
Günlerdir kabızsan durduğun kabahat gidip bitkisel bi ilaç alilk defa dün yedim yulaf yüksek lif içerikli olur diye yaptım onuda ayyy bilmiyorum artık eczaneyee gidip bir ilaç mı alsam acaaba
Ahh ah sen de mi bebişim yaaa,biz kaç kg ile takıma dönebiliyoruz kigünaydın hatunlar..
güzel bildirimler gelmiş hep tebrik ederim. eylülde ben de geliyorum
yine tontişe bağladım çünkü.
başım 10 kilomla dertte 3 ay da verip 9 ayda alıyorumneyse ki vücudum insaflıymış da 3 ayda verdiğini 9 ayda alıyor.
napam ya koruyamıyorum olmiyyyyy
Canım nasılsın uzun zamandır seni göremedim özledimAhh ah sen de mi bebişim yaaa,biz kaç kg ile takıma dönebiliyoruz ki
Zipzipim ben de aynıyım canım. Dört kilo fazlam var Eylül'de yarışa baslayacam inşallah. O zamana kadar artırır miyim eksiltir miyim bilmiyorum. Kızdığım her şeyi kendim yapar oldum... yüzüm yok ...takimsiz olmuyor...kendimize söz geçirmek anca bu şekilde oluyor.Canım nasılsın uzun zamandır seni göremedim özledim
Kilo mu aldın yoksa bakalım tekrar liste düşünüyorsun
Mezun olalı 6 ayı gectiyse hemen listeye dahil olabiliyorsun canım kilonun önemi yok :))
Zıpzıpım kuzuuum dün sırf seni görebilmek için sizin takıma uzaktan girip baktımCanım nasılsın uzun zamandır seni göremedim özledim
Kilo mu aldın yoksa bakalım tekrar liste düşünüyorsun
Mezun olalı 6 ayı gectiyse hemen listeye dahil olabiliyorsun canım kilonun önemi yok :))
Benımde sızden farkım yok abla mezun oldum 4 kiloya yakında ben aldım bu ara spor yapmaya calısıyorumZipzipim ben de aynıyım canım. Dört kilo fazlam var Eylül'de yarışa baslayacam inşallah. O zamana kadar artırır miyim eksiltir miyim bilmiyorum. Kızdığım her şeyi kendim yapar oldum... yüzüm yok ...takimsiz olmuyor...kendimize söz geçirmek anca bu şekilde oluyor.
Canım mezun olduğum kilodan dört kilo fazlayim. Ama hedefim 55-56 bu durumda giremez miyim takıma...Benımde sızden farkım yok abla mezun oldum 4 kiloya yakında ben aldım bu ara spor yapmaya calısıyorum
Ama yeni kural geldi abla 4 kilo için listeye giremiyorsun
Kilonun yüzde 10 unu kadar hedef belirleyebiliyorsun
Aaa gelmişken bir selam verseydin canımZıpzıpım kuzuuum dün sırf seni görebilmek için sizin takıma uzaktan girip baktım ☺
İyiyim canım ,ramazan taşınma tatil derken fena halde geri aldım malesef hatta arada düğün vardı ozaman güzel verdim ama devamı hiç iyi gelmedi, buralardan gideyim tekrar takıma gircem inşallahyoksa olmuyor.
Sen nasılsın tatlım yemek bölümüne de arada bakıyorum sana denk gelemiyorum
O zaman girebilirsin abla yüzde 10 u geciyorCanım mezun olduğum kilodan dört kilo fazlayim. Ama hedefim 55-56 bu durumda giremez miyim takıma...
Neyse ki ben bu kuralın dışında kalıyorumBenımde sızden farkım yok abla mezun oldum 4 kiloya yakında ben aldım bu ara spor yapmaya calısıyorum
Ama yeni kural geldi abla 4 kilo için listeye giremiyorsun
Kilonun yüzde 10 unu kadar hedef belirleyebiliyorsun
Günaydın arkadaşlar benim tahminim oldu bir haftadır kabızım ilk salı günü bildirmiştim size ben 56,4düm o zamn
şuan 57yim 12 gündür ne makrna ne pilav ne ekmek yiyiyorum bir dilim bile ekmek yok tartıya çıktım ve 57yi gördüm ağlıcaaaaammmm bana herkes senin kilon iyi neden zayıflamak istiyorsun diyor işte bundan kabızlık sorunum var tuvaletimi yapamadığım için yediklerim gitmiyor ve kilo alıyorum şimdi ben ağlamıyım da kim ağlasın bıktım bu kabızlıktannnnn
Kilo bildirimim:
Pazar:83.3
Cuma:81.4
Fark:1.9
Saolun kızlar hepinize aylardır çabalayıp duruyorum kilo vereceğime bi baktım gitgide kilo alıp duruyorum.Farkında olmadan bi parçada şundan bi parçada bundan bişi olmaz diip ufak ufak şişiveriomuş meğerse insan.Takımda olmak çok iyi geldi
Ooo şahanesin zevkle tarifini bekliyor olacağımAaa gelmişken bir selam verseydin canım
Tasınıyordun di mi canım hayırlı olsun yeni eviniz ♥
Yemek bölümüne cok vaktim kalmıyor canım takımda daha cok vakit geciriyorum birde yazın babama daha cok yardıma gidiyorum derken oraya gidemiyorum
Bakalım yine tarif aldım bu sefer yine katılacagım yarısmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?