Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kronik kabız olan biri olarak ben iyi anlarım seni.Zaten ekmek pilav makarna yemiyoruz diye oluyo o.Kefir içmeyi dene çok iyi geliyor
içtiğim dönemlerde hep aynıyım ya gerçekten artık bu drum beni psikolojik olarak da etkiliyor senin ne kadar sürede oluyor peki bu durum

içtiğim dönemlerde hep aynıyım ya gerçekten artık bu drum beni psikolojik olarak da etkiliyor senin ne kadar sürede oluyor peki bu durum
Canım benim yıllardır var bu sorunum olmadığım zaman garipsiyorum hatta.Kabızlıkla ilo verilemediği içinde kökten çözmek istedim son birkaç aydır artık evimde ev yoğurdu mayalıyorum.Kefir mayalıyorum ve sirkesiz probiyotik turşu yapıyorum.Hatta abarttım kombu çayıda mayalıyorum.Probiyotik ne kadar yiyecek içecek var hayatıma soktum biraz ihmal edeyim bunları tüketmeyi hemen kabız oluyorum çünkü.

anladım bend eöyleyim ama artık bıkkınlık geldi yemiyorum içmiyorum ama kilo vericeğime tartıda hep + oluyor

Kilo bildirimim:
Pazar:83.3
Cuma:81.4
Fark:1.9

Saolun kızlar hepinize aylardır çabalayıp duruyorum kilo vereceğime bi baktım gitgide kilo alıp duruyorum.Farkında olmadan bi parçada şundan bi parçada bundan bişi olmaz diip ufak ufak şişiveriomuş meğerse insan.Takımda olmak çok iyi geldi

Şu yulaflı kurabiyeler dokunuyo olmasın sana yemeyi bırak bakalım nolucak .

Ahh ah sen de mi bebişim yaaa,biz kaç kg ile takıma dönebiliyoruz ki

Kaptancim geçmiş olsun. En mantiklisini yapmışsın kavganın içine dalmayarak Allah korusun kötü şeyler olabilirdi.
Şeker olayını ciddiye almak lazım... internetten araştırma yapalım alternatif tıp bir şeyler biliyordur. Yine de doktora görün ilacını değiştirsin ...

Ahh ah sen de mi bebişim yaaa,biz kaç kg ile takıma dönebiliyoruz ki
Canım nasılsın uzun zamandır seni göremedim özledim
Kilo mu aldın yoksa bakalım tekrar liste düşünüyorsun
Mezun olalı 6 ayı gectiyse hemen listeye dahil olabiliyorsun canım kilonun önemi yok :))

Mezun olalı 6 ayı gectiyse hemen listeye dahil olabiliyorsun canım kilonun önemi yok :))
Zipzipim ben de aynıyım canım. Dört kilo fazlam var Eylül'de yarışa baslayacam inşallah. O zamana kadar artırır miyim eksiltir miyim bilmiyorum. Kızdığım her şeyi kendim yapar oldum... yüzüm yok ...takimsiz olmuyor...kendimize söz geçirmek anca bu şekilde oluyor.

Zıpzıpım kuzuuum dün sırf seni görebilmek için sizin takıma uzaktan girip baktım
İyiyim canım ,ramazan taşınma tatil derken fena halde geri aldım malesef hatta arada düğün vardı ozaman güzel verdim ama devamı hiç iyi gelmedi, buralardan gideyim tekrar takıma gircem inşallah yoksa olmuyor.
Sen nasılsın tatlım yemek bölümüne de arada bakıyorum sana denk gelemiyorum

Benımde sızden farkım yok abla mezun oldum 4 kiloya yakında ben aldım bu ara spor yapmaya calısıyorum
Ama yeni kural geldi abla 4 kilo için listeye giremiyorsun
Kilonun yüzde 10 unu kadar hedef belirleyebiliyorsun

Benımde sızden farkım yok abla mezun oldum 4 kiloya yakında ben aldım bu ara spor yapmaya calısıyorum
Canım mezun olduğum kilodan dört kilo fazlayim. Ama hedefim 55-56 bu durumda giremez miyim takıma...

Aaa gelmişken bir selam verseydin canım
Tasınıyordun di mi canım hayırlı olsun yeni eviniz ♥
Yemek bölümüne cok vaktim kalmıyor canım takımda daha cok vakit geciriyorum birde yazın babama daha cok yardıma gidiyorum derken oraya gidemiyorum
Bakalım yine tarif aldım bu sefer yine katılacagım yarısmaya

Neyse ki ben bu kuralın dışında kalıyorum

Sabahları bir dilim tambugday ekmek çözüm olabilir..
Bir de lif oranı yüksek gıdalar,yesilcay,kefir,ev yapımı yoğurt ,zeytinyağlı sebze ve sabah ac karnına hurma&süt tüketip faydasını gören arkadaşlar var..
Ben de hep dikkat ederim yoksa kabız olmam kaçınılmaz..

Tebrikler

Ooo şahanesin zevkle tarifini bekliyor olacağım
Yok yok ben anladım buralardan uzak kalmamak gerekmiş , anladım ama geç anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…