• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli sabahlar arkadaşlar..nasilsiniz umarim iyisinizdir...ben bugünden ittibaren inşallah buraya daha sık katilimda bulunacağim...aslinda ben bikac gün önce size mesaj yazmak istedim ama yanliş topiğe yszmişim..ramazan yemek yarişmazina yazmişim yanlişlikla :KK48:
Neyse birde aslinda dün başlaycaktim rejime ama günüm yoğun geçti....artik bugünden ittibarrn burdayim...

Hayirli sabahlar arkadaşlar..nasilsiniz umarim iyisinizdir...ben bugünden ittibaren inşallah buraya daha sık katilimda bulunacağim...aslinda ben bikac gün önce size mesaj yazmak istedim ama yanliş topiğe yszmişim..ramazan yemek yarişmazina yazmişim yanlişlikla :KK48:
Neyse birde aslinda dün başlaycaktim rejime ama günüm yoğun geçti....artik bugünden ittibarrn burdayim...

O zaman tekrar hoşgeldin canım ;)
Hadi artık birlikte verelim şu kiloları ;) Gerci senin çok fazla yok ama bana arkadaş olursun sende ♡♡♡

Gunaydin kizlar

Aksam yemegi gec yedik. Oturmadan sonra kizlari parka goturdum eve saat 8 e yakin geldim terlemislerdi hadi yijayayim oyle degistireyim ustlerini dedim. Esim dun balik tutmustu onlari yapti biz parktayken. Bende hemen bi coban salata yaptim. Nehir baligi oldugu icin cok kilcikliydi biraz yedik biraktik. Esim salata kalsin birazdan yerim simdi psikolojim bozuldu kilcik ayiklamaktan bir daha tutarsam eve getirmem geri birakirim bu baligi dedi ben de baskasina verirsin dedim o da onlarinda kafayi siyirmalarina sebep olamam dedi :KK70: :KK70: :KK70:

Neyse benim adam kalan salatayi yememis baktim saglam duruyor sabah kahvalti yapmaya usendim 2 dlm tam bugday ekmegiyle onu yedim simdide kahve iciyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Yarın benim ve kızım için büyük gün :KK70: Bakalım ne sonuç çıkacak :21: :21: :21: :21:
Gerçi bu sabah dayanamayıp tartildim
:KK71::KK71::KK71::KK71:
Sonuç sabah sabah ağzımı kulaklarima vardirdi :KK70: inşallah hep bu sekilde gider de Bayramı çifte bayram ilan ederim ♡

Hemen suyumla güne başlıyorum :KK66: sonra da güzel bir kahvaltı edip şu ufakligin rapor işini artık inşallah halleder bitiririm :KK66:

Kahve Çandır ♡ Bende saat kaç olursa olsun içer yatarım :KK70: millet 4den sonra içince uyuyamaz ben tam tersine içip anında uyuyabilirim :KK70:

Benimde uykumu hic etkilemez her turlu kahve icebilirim gece yarisi 😁

Kızlar filtre kahve makinası almak istiyorum varmı öneriniz.
Çok seviyorum sürekli içiyorum .. buna rağmen evde ve işyerinde frencpres ile demleyip içiyordum ama almak istiyorum ve sizden isim bekliyorum ..
Ben bunu bimden aldim. Demlikli degil direkt bardaga dokuyor ben gunde 1 bardak filtre kahve ictigim icin bana ideal. Ben o makinenin bardaklarina turk kahvesi yapiyorum makineye kendi buyuk kupami koyuyorum 😊

20190625_115630.jpg

Tayin duzceye istedim cnm yrn belli olacak bekliyoruz bakalim

Gunaydin kizlar

Aksam yemegi gec yedik. Oturmadan sonra kizlari parka goturdum eve saat 8 e yakin geldim terlemislerdi hadi yijayayim oyle degistireyim ustlerini dedim. Esim dun balik tutmustu onlari yapti biz parktayken. Bende hemen bi coban salata yaptim. Nehir baligi oldugu icin cok kilcikliydi biraz yedik biraktik. Esim salata kalsin birazdan yerim simdi psikolojim bozuldu kilcik ayiklamaktan bir daha tutarsam eve getirmem geri birakirim bu baligi dedi ben de baskasina verirsin dedim o da onlarinda kafayi siyirmalarina sebep olamam dedi :KK70: :KK70: :KK70:

Neyse benim adam kalan salatayi yememis baktim saglam duruyor sabah kahvalti yapmaya usendim 2 dlm tam bugday ekmegiyle onu yedim simdide kahve iciyorum

Ben bunu bimden aldim. Demlikli degil direkt bardaga dokuyor ben gunde 1 bardak filtre kahve ictigim icin bana ideal. Ben o makinenin bardaklarina turk kahvesi yapiyorum makineye kendi buyuk kupami koyuyorum 😊

Eki Görüntüle 2282051

Markası ne ?
Ben iki üç kupa içiyorum gunde ..
Çok seviyorum ..

Tayin işi hayırlısı olsun canım. 🙏

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Yarın benim ve kızım için büyük gün :D Bakalım ne sonuç çıkacak :21: :21: :21: :21:
Gerçi bu sabah dayanamayıp tartildim
:KK71::KK71::KK71::KK71:
Sonuç sabah sabah ağzımı kulaklarima vardirdi :D inşallah hep bu sekilde gider de Bayramı çifte bayram ilan ederim ♡

Hemen suyumla güne başlıyorum ;) sonra da güzel bir kahvaltı edip şu ufakligin rapor işini artık inşallah halleder bitiririm ;)

Kahve Çandır ♡ Bende saat kaç olursa olsun içer yatarım :D millet 4den sonra içince uyuyamaz ben tam tersine içip anında uyuyabilirim :D
Ben birkac gundur o sebeple uyuyamiyorum iste. Eskiden anneme kizardim aynisi oldum :D

O zaman tekrar hoşgeldin canım :KK66:
Hadi artık birlikte verelim şu kiloları :KK66: Gerci senin çok fazla yok ama bana arkadaş olursun sende ♡♡♡
Hoşbulduk canim...eskisi gibi yaziyoruz dimi yediklerimizi...

Selamlar 😍😍

Banu,Banu,Banu nasıl seviniyorum bilsen 💕💕🙏🙏🙏

Ay sorma bende heycanlı yaptım ♡♡♡♡ Acaba orada ne çıkacağım diye ;)
Kızım nedense ya veremedisem diye panik yapıyor evdekine guvenmedigi için :D
Kız aynı şeyleri yedik zaten dedim ama pazar o dayanamayıp bir kaç tane sarma yemisti :D
Birde ben yeşil çay ve kiraz sapı mutlaka içiyorum ;) ona da arada zorla da olsa icirdim gerçi :D hatta birazdan da kiraz sapı dayayacagim onada :D

Kızlar filtre kahve makinası almak istiyorum varmı öneriniz.
Çok seviyorum sürekli içiyorum .. buna rağmen evde ve işyerinde frencpres ile demleyip içiyordum ama almak istiyorum ve sizden isim bekliyorum ..

Benimki BRAUN ve kesinlikle çok memnunum ;) Fazla gürültü de yapmıyor üstelik fazla da yapsan sıcak tutuyor ve tadı hiç değişmiyor ;)

Şimdi baktım genelde Braun önerilmiş ..
Haftasonu halledicem bu işi 😊

Biri de benim o zaman :D

Gunaydin kizlar

Eki Görüntüle 2282051

Rabbim gönlüne göre versin inşallah ....Aminnnn

Balık bende severim ama öyle kilcikla uğraşmayı hiç sevmem :( zaten ufakliğa da ayiklayincà öyle olunca ayiklamadan yediğim balığı anlamıyorum :D
BIMde donmuş balık da var ;) normalde hiç almazdim ama geçen sene arkadaslarla yemistik kızlar bayıldı ;) şimdi balık taze bulamazsam yada pahaliysa çok canımız çekince onu alıyoruz ;) İster kizart ister fırına ver ♡

Hoşbulduk canim...eskisi gibi yaziyoruz dimi yediklerimizi...

Aynen canım her gün menu paylaşımını yapiyoruz ;) spor yaparsan onuda belirtisi ;)

Leslie ye buyrun hanimlaaar :D

Kolay gelsin canım ;)

Back