• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

15212e.jpg

beyaz mavili elbisesi olan benim yanımdaki eşim beyaz takımlı olan
abim ve hanımı
ortadaki cadıda benim küçük prensesim yiğenim

Son düzenleme:
canım profilimede koysum prensesimin çok güzel resimleri var canım
tşk ederim iltifatın için ayrıca bu nisan ayında halamın oğlunun düğününde çekilmiştik şimdi birazdaha zayıfım

slm arkadaşlar.. ben aranıza yeni giriyorum.. zayıflamak tek istediğim şey.. umarım hep beraber zayıflarız..
bu takımdayken yapmam gerekenleri biri bana söyleyebilirmi?:uhm: yeniyim de

slm arkadaşlar.. ben aranıza yeni giriyorum.. zayıflamak tek istediğim şey.. umarım hep beraber zayıflarız..
merhaba hoş geldin aramıza takıma alınman için bazı şartlarımız var canım
1 kural devamlı olarak takımda paylaşımda bulunmak yediklerini içtiklerini felan yazıyoruz hergün
2 kural düzenli spor yapmak
3 kural hergün en az 2 bardak yeşil çay veya benzeri birşey içmek bağırsakları çalıştırmka için
4 kural tabi en önemli kural kilo vermek :)
şimdilik aklıma gelenler bunlar ekstra birşey olursa takım kaptanımız azra_sıla sana yardımcı olacaktır benim unuttuğum birşey varsa oda bilgi verir sana
ilk hafta deneme süren oluyor eger bu hafta düzenli olarak paylaşımda bulunursan ve kilo verirsen haftaya yapılacak olan cuma zayıflama yarısında listede sneinde ismin olur

hoşgeldin asuuuum
bn takım kaptanıyıım yardımcım ise ilter çakir
senden çook bişey istediğimz yoook
burda yapacakların emin ol yine senn içindr
tabii gerçekten zayıflamk istiyorsaan
öncelkle bol paylaşıım gün çinde ne yiyor içiyor ne spor yapıyorsuuuun
kısacası hereşeyii
sonra her cuma saat 12 ye kaadar sabah aç karnına tartıldığın kilonu buraya yazmak
sonra tabii dietine sporuna uymak bol su içmek
çok basit yanii
durumuna göre bir yada 2 hafta deneme süren olcak bu süre içersinde
paylaşımına ve yediklerine bakarak seni takıma alıp almıyacağımıza karar verceem
kolay gelsiiin
bn yapabiliriim bu kilolardan kurtulmak istiyorum diyorsan hoşgeldiina.s.

merhaba hoş geldin aramıza takıma alınman için bazı şartlarımız var canım
1 kural devamlı olarak takımda paylaşımda bulunmak yediklerini içtiklerini felan yazıyoruz hergün
2 kural düzenli spor yapmak
3 kural hergün en az 2 bardak yeşil çay veya benzeri birşey içmek bağırsakları çalıştırmka için
4 kural tabi en önemli kural kilo vermek :)
şimdilik aklıma gelenler bunlar ekstra birşey olursa takım kaptanımız azra_sıla sana yardımcı olacaktır benim unuttuğum birşey varsa oda bilgi verir sana
ilk hafta deneme süren oluyor eger bu hafta düzenli olarak paylaşımda bulunursan ve kilo verirsen haftaya yapılacak olan cuma zayıflama yarısında listede sneinde ismin olur

teşekkür ederim canım..

hoşgeldin asuuuum
bn takım kaptanıyıım yardımcım ise ilter çakir
senden çook bişey istediğimz yoook
burda yapacakların emin ol yine senn içindr
tabii gerçekten zayıflamk istiyorsaan
öncelkle bol paylaşıım gün çinde ne yiyor içiyor ne spor yapıyorsuuuun
kısacası hereşeyii
sonra her cuma saat 12 ye kaadar sabah aç karnına tartıldığın kilonu buraya yazmak
sonra tabii dietine sporuna uymak bol su içmek
çok basit yanii
durumuna göre bir yada 2 hafta deneme süren olcak bu süre içersinde
paylaşımına ve yediklerine bakarak seni takıma alıp almıyacağımıza karar verceem
kolay gelsiiin
bn yapabiliriim bu kilolardan kurtulmak istiyorum diyorsan hoşgeldiina.s.

teşekkür ederim canım.. ewet yapabilirim kendime güveniyorum..artık bu kilolardan kurtulmak istiyorum.. takımda baktığım kadarıyla enerji veriyor.. söz elimden geleni yapacağım.. cuma günü ismim listede olacak.. bu sefer çok kararlıyım:jeyyar: geçmişi okudum biraz bu takımda gerçekten olmayı istşyorum:lepi:

sabah yediklerimi yazmakla başlayayım işe..
domates, salatalık, çok az beyaz peynir, bir parça sosis, bi kaç bardak çay..
bikaç gündür maydonoz suyu içiyorum.. bugünde devam.. geçen hafta 2,1 vermiştim.. şimdide sabahtan beri aklıma geldikçe maydonoz suyu içiyorum..
herkese kolay gelsin..

canım ben 78,8 le başladım bikaç ay öçnce lahana diyetiyle 70 e indim.. sonrada 71,5 ta sabitlendi kilom.. 1 hafta önce tekrar diyete başladım ve 2,1 kilo verdim.. geçen hafta 70-80 ler birlikte zayıflıyoruza katıldım.. baktım herkes zayıflıyoo.. bende başladım işte..

Back