evet canım flaş flaş yapacaz biraz bekleyin süpriz olsun demi ama hep biz merak ederdik bu hafta siz merak edin dermişim :) 1 kişi kaldı canım kendisi şehir dışında olduğu için haber bekliyorum gelsin bildirimi yapacam canımcım merak etmeKızlar herzaman erkenden listenizi gönderirdiniz bizim takıma . Bu sefer geç kaldınız..... Yoksa flaş flaş haberler vardırya en son verirler öylemi olacak bugün.
evet canım flaş flaş yapacaz biraz bekleyin süpriz olsun demi ama hep biz merak ederdik bu hafta siz merak edin dermişim :) 1 kişi kaldı canım kendisi şehir dışında olduğu için haber bekliyorum gelsin bildirimi yapacam canımcım merak etme
Kızlar herzaman erkenden listenizi gönderirdiniz bizim takıma . Bu sefer geç kaldınız..... Yoksa flaş flaş haberler vardırya en son verirler öylemi olacak bugün.
korku kıyıları sarmış gibi hımm:)kaptanımızın pc si çöktü bir arkadaşa da ulaşamadık ondan bu gecikme canım..sen ne kadar verdin nazcım bu hafta??
BEN 1,1 KG VERDİM CANIM. KORKU FALAN SARMADI CANIM . BİLİYORUZ Kİ BİZ 1. OLACAĞIZnaniknanik
slm kızlar yapıldı pc m
sırf sizin için çağırdııım tamirci attrdım format
ilterim şuan msn açılmıoo cnm birazdan halolur o da
hoşgeldin kaptanım...kaydirigubbakcemile2
hoş geldin kaptanım şükür kavuşturana diyelim ozaman :) kaptanım naz bildirim bekliyor bizden lülülülülülüslm kızlar yapıldı pc m
sırf sizin için çağırdııım tamirci attrdım format
ilterim şuan msn açılmıoo cnm birazdan halolur o da
hoş geldin kaptanım şükür kavuşturana diyelim ozaman :) kaptanım naz bildirim bekliyor bizden lülülülülülü
kızlar 9 takım 6 takıma siz bizi geçmişsiniz dedi :) yani ortada birtane rakibimiz kaldı demektir
kızlar 9 takım 6 takıma siz bizi geçmişsiniz dedi :) yani ortada birtane rakibimiz kaldı demektir
ulaşabildim canım süper onda sonuç yaa beklediğimdende iyi hihoyyythihoyyytneslihana ulaşbildinmi cnmm
hahahahahaha görecez daha sonuçlarımız açıklamadık :roflol::roflol::roflol:bizi fazla dikkate almıyorsunuz sanırım :roflol::roflol:BİZ 1. OLDUĞUMUZ İÇİN SORUN YOK SİZDE 2. OLUN BARİ lülülülülülü:jeyyar:
kesinlikle biz birinciyizbu hafta birinci bizizyerimseniben
kaptanım bir kilonun üzerinde kilo verenlere rep dağıtacaktın replerimizi bekliyoruz ona göre unuttuk sanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?