yok cnm ne yemesi yemem:umursamaz:kolay gelsiin azra miiiiiiiisafiiiiiirle fazla yeme sakın bak rakiiiiiplerimiiiiiz biı beklıyor dört gözle kaybetmemiizi
afiyet olsuuncokacimcoookyeşil çayımı yaptım şimdi onu içecem sonra karpuz
GÜnaydın kızlar nasılsınız
osmanİye canım tbrİk ederİm Çok mutlu oldum bİtanem senİn adına tbkler
darısı sana neslihana ve tüm isteyenlere:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:GÜnaydın kızlar nasılsınız
osmanİye canım tbrİk ederİm Çok mutlu oldum bİtanem senİn adına tbkler
saol cnaım allah razı olsun inşallah canım inşallahiiiiiiiiiiyiyiiiiiiz sen nasılsın darısı sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv:
amin saol canım sendende allah razı olsundarısı sana neslihana ve tüm isteyenlere:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
ooo süper süperyarın kilo verenlere rep dağıtacaam(işi promosyona döken takım kaptanıkaydirigubbakcemile3)
yarın kilo verenlere rep dağıtacaam(işi promosyona döken takım kaptanıkaydirigubbakcemile3)
100 gr bile versek mi:))
:roflol:100 gr bile versek mi:))
YOK CANIM BU GÜN YAPMIYORUM DÜN AKŞAMDAN İTİBARAN NORMALE DÖNDÜM ARTIK AMA AZ YİYORUM DÜN GÜNDÜZ DE HİÇ BİRŞEY YEMEDİM ZATEN NE KARPUZ NEDE BAŞKA BİRŞEY YEMEDİM AKŞAM ÜZERİ EVE GİTİM BEYAZ LEBLEBİ YEDİM SONRADA PATLICANI HAŞLADIM PÜRE HALİNE GETİRDİM SARIMSAKLI YOĞURT DÖKTÜM ÜZERİNE 1 DİLİM KARPUZLA ONU YEDİM BU SABAHTA 1 TANE POĞAÇA YEDİM ÖĞLEN YEMEM AKŞAMDA HAŞLAMA SEBZE YİYECEM YİNEilter bu günde yapıyormusun karpuz diyetiiiini
Kızlar bu gÜn benİmde Çok İŞİm var malÜm yarın cuma İŞ bırakmamam lazım İŞlerİmİ bİtİreyİm de yarın rahat rahat bİrİncİlİĞİmİzİ kutluyalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?