Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kolay gelsiin azra miiiiiiiisafiiiiiirle fazla yeme sakın bak rakiiiiiplerimiiiiiz biı beklıyor dört gözle kaybetmemiizi

yarın kilo verenlere rep dağıtacaam(işi promosyona döken takım kaptanıkaydirigubbakcemile3)

iiiiiiiiiiyiyiiiiiiz sen nasılsın darısı sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:cüvcüv::cüvcüv::cüvcüv:
saol cnaım allah razı olsun inşallah canım inşallah

darısı sana neslihana ve tüm isteyenlere:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
amin saol canım sendende allah razı olsun
yarın kilo verenlere rep dağıtacaam(işi promosyona döken takım kaptanıkaydirigubbakcemile3)
ooo süper süper

bu gün cokkkkkkkkkkkkkk işim var temiiiiizlk yapacagım ama hala buradan ayrılamadım yeşil çayımı iiçyorum ondan sonra karpuzumu yiyecegi sonra iş başı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

100 gr bile versek mi:))
:roflol:
ilter bu günde yapıyormusun karpuz diyetiiiini
YOK CANIM BU GÜN YAPMIYORUM DÜN AKŞAMDAN İTİBARAN NORMALE DÖNDÜM ARTIK AMA AZ YİYORUM DÜN GÜNDÜZ DE HİÇ BİRŞEY YEMEDİM ZATEN NE KARPUZ NEDE BAŞKA BİRŞEY YEMEDİM AKŞAM ÜZERİ EVE GİTİM BEYAZ LEBLEBİ YEDİM SONRADA PATLICANI HAŞLADIM PÜRE HALİNE GETİRDİM SARIMSAKLI YOĞURT DÖKTÜM ÜZERİNE 1 DİLİM KARPUZLA ONU YEDİM BU SABAHTA 1 TANE POĞAÇA YEDİM ÖĞLEN YEMEM AKŞAMDA HAŞLAMA SEBZE YİYECEM YİNE

Kızlar bu gÜn benımde Çok ıŞım var malÜm yarın cuma ıŞ bırakmamam lazım ıŞlerımı bıtıreyım de yarın rahat rahat bırıncılıĞımızı kutluyalım :)

Kızlar bu gÜn benİmde Çok İŞİm var malÜm yarın cuma İŞ bırakmamam lazım İŞlerİmİ bİtİreyİm de yarın rahat rahat bİrİncİlİĞİmİzİ kutluyalım :)

evet ilter bende bu gün temiizlik yapayım yarın evim temiiiiiz ve biiz biiiirnci olmuş oluruz :lepi::lepi::lepi:

kızlar musadeniiizle ben cıkıyorum cünki gercekten cok işlerim var öptüm hepiiiiiiiiiiiiinz ancak ögleden sonra giiiiiiiiiiiiirebilrm kacamak yok kızlar sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…