Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynn bnde aç olunca çook sinirli olurumkötükedihüsogünaydın evet bende hiç uyumadım aclıktan acayip siinrliydim evde terör estiiirdiiim:jeyyar:
aclıktan saat kaca kadar ps başındaydım ama şimdi gecmiş açlıgım iyiiyiim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
güle güle cnm:gitme:ben kactım gorusmek uzere. dısarı cıkıyorm
verceksiiiin:lepi:azra ilter nasılsınız gercekten bende vermemiş olursam üzülecegiim ama kendim yi hssediiiyorum iinşallah vermişiimdiir
durun kızlar rakipleriiiiiimze biiiiir dondurma ikram edeyim magnum bademli kaloriiiiiiiiiiiiiiiiis bol olanından hemen geliyorum bekleyiin
kızlar ben halen adet olmadım sabah test yaptım tabi herzamanki gibi negatif çıktı mafoldumbenmafoldumben bıktım artık tek çizgi görmekten adetimi beklemekten çok kötüyüm yaa
verceksiiiin:lepi:
selma yapma cnm
dün biri yaptı kızdılar
haklılar
saol canım inşallah dediğin gibi olur ama bu adet olamamak beni öldürecek stresi yetiyor zatenlütfen moralini bozma cnm
umutsuzluk moralsizlk en kötü şey
eminm birgün oçift çizgiyii görceksiin
ve bize burdan ayzcakksın
kızlar aranızdan ayrılıyoruum çünkü artık hamileyim diee
eminim buna sende inan
bilememmii ilkkez yaşadıım çook zor gerçektendesaol canım inşallah dediğin gibi olur ama bu adet olamamak beni öldürecek stresi yetiyor zaten
düne kadar bnde öleydiimkafamçokkarıştıadetlerin bi düzene girse zaten ozaman bende daha çok umutlanacam ama 1 yıldır ilaçlarla adetimi getirmeye çalışıyorum bu ay ilaç kullanmadım yine gelmedi adet olacakmışım gibi geliyor ama yok yok yok çatlıyacvam şişlik beni öldürecek karnım davul gibi resmen yaa
kızlar ben çıkıyorum işlerimi haledeyim öğleden sonra gelirim tekrar
neyse bende cıkıyorum şlerim var ordanda carşı işlerim var halledeyim
tamam kaptanım sürmem şöyle biir camdan bakarım olmazmı :roflol::roflol::roflol: yemiiyecegm korkmayın dedign gbi bende paramı güzel şeylere harcıyacagım eve biiiiiiiiiiiiişeyler alırım ev eşyası olarak artık carşıda yemek yasakklava: