Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

buralardayım canım
kızlar ben çıkıcam birazdan yarın yokum biliyorsunuz pazar günleri çalışmadığım için giremiyorum nete haberiniz olsun şimdiden
bugün yediğimi yazayım yarın kendime bonus verecem istediğim herşeyi yiyecem haberiniz ola
bu gün sabah kahvaltı yapmadım
öğlende 2 yemek kaşığı makarna 1 yemek kaşığı yoğurt + 2 yemek kaşığı salata +1 küçük tavuk şinitsel 20 gr anca gelirdi snaırım

çok bişey yazılmadığı için okuması kolay oldu açıkcası
bilmiyoum arakdaşlar ama bnden dolayımı yani bnm olayışuından dolayımı yazılmıoo bişy
yksa bi problmmiz var
varsa sölyin
çıkmak isteyn yada bn olmadı pes ettim diyen
bn adıma yazayıım pes etmiceem yola devam diyorum
düşsemde kalksam da tökezlesemde devam

arkadaşlar şuan çıkıyorum
ama lütfen herkes kendisine bu soruyu sorsun ve yola devam edenler yazsıın
artık bizim de takım olarak kalkınmaya ihtiyacmz var
burası bi takımda öte hayatı paylaştığımz yerr
bn artık birincilkler ve dereceler görmek istyorum
şunu da yazıım soruya bn cevapladım ama tkrar yazayım
SONUNA KADAR DEVAM BU ZAYIFLAMA 1 YILDA SÜRSE 2 YILDA SÜRSE ZAYIFLAYACAĞIM
iltercim ayrıca emeğin için teşekkür ederiim sana

azracım cok haklısın canım bende tamamen konsantrasyon felan gitti bir türlü toparlayamıyorum ne oldu bana bilemiyorum sonucta burası bir yarışma farkındayım ama bende zayıflamak istiyorum ve başaracagım diye umut ediyorum yaz oldugu için kimse giremiyor aslında ben evdeyim ama cocuklardan bana sıra gelmiyor yalvar yakar alıyorum ellerinden ancak girebiliyorum ne yapayım ama başaracagım söz verdim kendi kendime

slm kızlarrr...

BugÜn pazar yıne boŞ sanırım burasıı...

Azracım haklısın canımm ben kararlıyım devam edıcemm ve dÜŞe kalkada olsa kılo vermek zorunda olduĞum ıÇın devam edıcemmm...bu ara gÜndÜzlerı yoĞundum pek gıremedım...akŞamlarıda evde ınternette bır problem oluyor gıremıyorummm...

Ama hergÜn gırıp paylaŞımda bulunmaya ÇalıŞıyorum..

Şımdıden bende sÖylÜyorum devam edıcem ama bu hafta yoĞun olurum; ızıne Çıkıcam 1 haftalıĞına ayın 20 sınde, ama yınede kopmuycamm bıeŞekılde baĞlanırımmm...bu haftada ızıne Çıkana kadar akŞamları veya ÖĞlenlerı gırıcemm....sonra daha sıkı gırmeye devam ederım....

Hepınızı ÖpÜyorummm....

Kılo vermek zorundayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................

Back