Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar iyi akşamlar

cuma aksam sarosa gittim. simdi geldim. gece gece size bir bakayım dedim. artık sadece aksamları girebilecegim. gunduz işyerinden bu siteye girmek mumkun deil. yasaklı diyor.

haftasonu yedikelrime dikkat ettim. cok fena grip olmusum. burnum akıyor her yanım agrıyor.

slm arkadaşlar uzun süredir bakamadım sizlere ama biliyorsunuz durumumu kardeşimin düğünü oldu geçen hafta da oğlumun sünnetini yaptık bu perşembe küçük kardeşimin nişanı var ondan sonra allahın izni ile aranızdayım inşallah
sizleri çok merak ediyorum ama dediğim gibi hiç bakamadım k.k ya bu arada en vefalı azra sıla arkadaşım çıktı aranızda ama ben yinede hepinizi çok seviyorum bu arada gurupta kimler var onuda bilmiyorum neyse inşallah nişanda bitsin aranızdayım a.e.olun

arkadaşlar şuan çıkıyorum
ama lütfen herkes kendisine bu soruyu sorsun ve yola devam edenler yazsıın
artık bizim de takım olarak kalkınmaya ihtiyacmz var
burası bi takımda öte hayatı paylaştığımz yerr
bn artık birincilkler ve dereceler görmek istyorum
şunu da yazıım soruya bn cevapladım ama tkrar yazayım
SONUNA KADAR DEVAM BU ZAYIFLAMA 1 YILDA SÜRSE 2 YILDA SÜRSE ZAYIFLAYACAĞIM
iltercim ayrıca emeğin için teşekkür ederiim sana
rica ederim azracım ne demek
bu arada bu soruna cevap vermiyecem çünki zayıflamak istediğimiz hepiniz çok ama çok iyi biliyorsunuz bende arakadaşlardan çok rica ediyorum birazdaha fazla paylaşımda bulunalım

kızlar ben çok hastayım yaa daha hiç birşey yemedim o yüzden işten izin aldım eve gidicem şimdi yarına kadar giremem diye yazayım sizlere dedim yarın görürşüz canlarım öptüm sizi

cok gecmıs olsn. yenı gordm dısarı cıkmıstm ıslerım vardı. en kısa zamanda ıyılesırsın umarım.

slmm kızlarrr...

ilterim geçmiş olsun tatlımmmm.....:(:( inş. iyi olur öyle gelirisn canımcığım...

bugün ne yedimmm;

sabah hiç bişi yemedimm miğdem rahatsızlandıı..

öğlen cacık + et sote yedimm...

akşamda karpuzpeynir yiyecemm...

tabi 2-3 litre su içiyoummm...

hepinizi öptümm çıkıyorumm....

kızlar günaydın..iyisinizdir umarım..haftasonu perişan olmuştumki misafirler döndü..çok şükür
ama bu hafta sonu taşınan arkadaşlara yardıma gideceğim yandım demektir..
dün işyerinde net yoktu giremedim..bu şekilşde kesik kesik girmek etkisiz oluyor ve açıklama yapmak yoruyor..o yüzden eylül gibi yada en geç ekim takıma yeniden katılmak isterim..kaptan müsade ederse..
öpüyorum..

Back