canım yaz turşusu ne turşusu ki şimdi merak ettim ben :26: yaz türlüsü olabilir mi ki
ayrıca akşam çok az olmamış mı yani sebze yemeği yeseydin(turşu türlü değilse bu yorum geçerli) bir çorba içseydin daha sağlıklı olurdu birde genelde akşam saatlerinde yenen meyveler kilo aldırıyor onun yerine ögleden sonraki arada yiyebilirsin ayrıca meyvenin yanında mutlaka ne yapıyoruz içindeki gi (kısaca şeker oranını) düşürmek için yogurt yada ayran emin ol daha tok tutacak
ohh ohh maşallah canım hoşgeldin taım kuralları konusunda monicim yardımcı olur takım kaptanınız o
bende karatay yapıyorum 3. takım kaptanıyım kardeş takımız ve buraya uğradığında görürsün sweetdimple hee onu görürsen kaçırma çünkü o karatayla 80lerden 60lara indi ve unutma iliğine kadar sömür al bütün bilgileri
ayrıca profilimdende bakarsan görürsün sitedede bulabilirsin karatayla sağlıklı zayıflıyoruz topiği var hem orda hem burada devam edersen çok süper olur buradaki yarışma ortamı inan karataydada kaçamak olmaması acayip motive eder seni