VAlla canım ameliyatı ücretsiz yapan devlet hastanesinde bir doktor varmış iyi dedikleri hatta komşu ablam adını verecekti bana ama hatun evin içinde kağıdı nereye koyduğunu unutmuş bir iki güne bulurda inşallah görüşmeye giderim
Artık sanırım beni ancak ameliyat paklar çünkü gerçekten eksi göreceğime git gide artı görmeye başladım Bu sabah uzun zaman aradan sonra tartılayım dedimde 123 çıktım
Hafiften regl olmaya başlamışım ( ki normalde geçen ay olmadım ) belki onun artısıdır diye kendimi kandırmaya çalışıyorum bakalım regl sonunda ne göreceğim çok merak ediyorum :44:
Bu kadar koşturmaya kilo almış olmam imkansız ama bilemiyorum tabiki yinede :26:
Sorma canım benim 15 sene oldu yinede hala birşey söylerken çok düşünürüm aman karşımdaki kırılmasın diye
Kvmle okadar şey yaşadım, yeri geldi bana ağzına geleni saydı hatta oğlumu bile boşa dedi yinede ağzımı açıpta sen kim oluyorsun benimle böyle konuşuyorsun demedim Ne olursa olsun eşimin annesi ben ona senelerdir Anne demesemde hiç bir zaman surat asıpta terbiyesizlik yapmadım çünkü ailemden öyle gördüm
İnan okadar olay yaşandığı halde annem hala tembihler beni eşin ne derse onu yap işte sakın eşinle aranı bozacak birşeye sebep olma diye
Bu maşallah sanki hani daha baştan yüz vermimde benden uzak dursunlar havasında ama aptal eşimin halalarıyla aynı apartmanda oturuyor ve ne olursa olsun onlarla iyi geçinmek zorunda Kvsi desen inan hiç karışan bir tip değil aksine kadın yoksa bile var eder yine gelinlerinin gönlünü yapar. Düşünsene kendi evine temizlik kovası alırken büyük gelinine almış hadi demiş ufak gelinede alayım evlendikten sonra kullanır demiş bu haspamda onu görünce hmmm bende zaten vardı daha iyisi demiş
Hani dün eşimede dedim iyiki eltim yok eğer öyle bir eltim olsaydı valla kaynımı falan bile unutur o yellozu bir güzel yolardım
Allah geçinden versin bugün amcasıyla yengesine birşey olsa eminim öylesi kardeşleride birbirine düşürür sırf maddi yada manevi bir beklenti oluşmasın diye
İnan bende netten tanıştıklarını ve özellikle kızın çocuğu tanımadığı halde ekleyip konuştuğunu duyunca kesinlikle art niyetle olduğunu düşündüm
Böyle bir zamanda süt parası yok ben kızımı bu yaşa getirdim bu benim hakkım demesi annesinin kesinlikle yanlış
Yarın öbür gün çocukları olursada ( tabi evlilik bu şekilde başlayınca ne kadar sağlıklı olur Allah bilir ) eminim anası o zamanda yine araya girip bir pürüz çıkartır ama bu saatten sonra gelinin yada ailesinin en ufak hatası yengemizden önce halaların çileden çıkmasına sebep olur haksızlığa karşı tahammülleri yok ve eminim o an onlardan biri gelin odasında olsaydı daha o an kıyamet kopardı :26:
Dediğin gibi Rabbim iyilerle karşılaştırsın Aminnnnnnnnnn
Banuşummm, gecenin 3nde ancak fırsat bulup girebildim. şu benim uyguladığım diyeti bi denesene. al şu kadının kitabını, sen zeki hatunsun... 2 günde yalar yutarsın. Her şeyi denemişsin, bi de bunu dene bakalım sonuç ne olucak. geçen hafta bende regldim. davul gibiydim. ama alkali beslenmeye başlayınca kilolarım resmen tuvalete gitti ömrü hayatımda hiç bu kadar rahat kilo verdiğimi hatırlamıyorum. sabah adam akıllı yiyebiliyosun, öğle ha keza... ama belli kuralları var, sadece onlara uymak lazım. sen başarırsın canım yaa.. kestirme kendini
Bu arada şu gelin hanımı benim yolasım geldi yeminle. Bence siz oğlanı eleştirip kendinizden uzaklaştırmayın. direk onun kucağına düşer, iyice bu kız onu parmağında oynatır. İnadına çocuğun üstüne düşün. kudursun haspaaa... ayıp hakkatten yaa. hani çocuğun maddi durumu iyi olsa neyse diyecem ama yazık işi gücü yokmuş. 71 yaşında adam çalışıpta bunlara bakıcak... olucak şey değil. kızın anasıda bayaa bi yüzsüzmüş. inşallah bu kızın gerçek yüzünü damat bey anlayana kadar çocuk filan yapmazlar da işin sonu daha kötüye gitmez. ne bileyim Allah kötülere çattırmasın.