- 23 Şubat 2014
- 435
- 62
- 43
Baya az yemissin canim gerci bugun yediklerim midemde durmadi suan bombos bi midem var su bile. Icemiyorum: ((Cok sevindim canm kilolar bi guzel gider insallah
teşekkürler canım hepimizin gider inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya az yemissin canim gerci bugun yediklerim midemde durmadi suan bombos bi midem var su bile. Icemiyorum: ((Cok sevindim canm kilolar bi guzel gider insallah
Hayırlı olsun hayatım. Güle güle kullan. Diyetin de hayırlı olsun .
hamarat senı emınım hepsı cok lezzetlı olmuştur, benımde tatlı krızım var ya halam 2 gun gecıktı halada gelmıyor
çok sağol canım kullanmaya başladım bile yakında bozulacak çok hoşuma gitti ama hep koşu bandındaym 2 gündür
hadı hayırlısı canm benım , benımkıde gelmedı hıc bole sasmazdı stresten herhalde deyıp kendımı yatıstırıyorum hıc boyle yapmazdı hıc bı belrtısı de yok tatlı krızı dısında
kesinlikle lezzetli oldular. hele şekerlemeler bildiğin şeker kaplı jelibon şekerleri gibi oldu. yarın etiketlerini bastırmak için reklamcımıza gidicem. basılsınlar, ambalajladıktan sonra resmini koyup size danışıcam. inşaallah dükkanda iyi giderler. eğer bu yaptıklarım tutarsa ev hanımlarıyla anlaşıp, onları yapımlarıyla ilgili eğitip düzenli yaptırıcam. hem onlar kazanır, hem ben hem de millet doğal bişeyler yemiş olur. ama şu an ölüyorum.... bittim yorgunluktan.
benim halam sağolsun gitmek bilemedi. sanırım içim dışım temizlendi. şu beslenme şeklinden olabilir gibi geliyo. fakat bişey farkettim halamın o kötü kokusu bu sefer hiç olmadı. bu dönemde ter kokum da ayıptır söylemesi ağır olurdu. bu sefer terimde gram koku yoktu. alkali diyet kitabında bununla ilgili bilgi vardı. gerçi regl dönemi için demiyodu ama, ter, idrar vs kötü kokuyosa vücudun asit düzeyi yüksektir. alkali beslenirseniz dengelenmeye başladığında bu kokular kaybolur diye yazıyodu. gerçekten doğru galiba... şaşırdım...
Merhabalar, ben de artık aranıza katılıyoruum!! .
70.7 kilodaydım 2 hafta önce.... bir haafta sonunda 69,5 oldum ancak regl dönemine girdim bu hafta ne yürüyüş ne egzersiz yaptım . Bide çikolata kaçırdım bu sebepten dolayı saabah tartıldım hala 69,5'm aslında almadıgım için şükrediyorum.
Ancak Week Six-Pack Abs Workout izliyorum oradaki hareketleri yapmaya calısıyorum yeni öğrendim regl döneminde oldgum için hemen halsiz düşüyorum. Açıkçası zorda yinede yarın yürüyüş ve egzersize ciddi anlamda devam etmem gerek.
Kahvaltıdan önce limonlu suyu denemek istiyorum . Gerçi forumda birçok formül buldum ancak hemen yapableciğim birşey oldugu için bi deniyim diyorum. Bu konu hakkında fikirlerinizi söylerseniz seviirim. Kahvaltı olarak yarın 1 ya da 1.5 yumurta yemeyi düşünüyorum çünkü tok tuttugundan kaynaklı birçok diyetistyende yemem gerektiğini görüyorum. 2 fındık 2 ceviz yiyeceğim . Şimdi şöyle bir duurum var,okuyorum,çalışıyorum,hafta sonu evdeyım ,dışarıdaym vs..
ben evde ne yemek varsa yiyyorum anckk önce çorba daha sonra yemek ve 1 dilim tam buğday yada çavdar yoksa kepekli ekmek yiyorum. Bazen onu bile yemiyorum. Pilav ve makarna hayatımda yok. Salata mutlaka öğle ve akşam yiyorum. Dışarıda ve işte oldugun günlerde ise ızgara köfte,ızgara tavuk gibi seçenekleri kullanıyorum. Tuz,şeker yokç Çayı da kuru üzüm ile içiyorum. Çikolata vs yemiyorum işte sadece bu dönemimde yedim.
Bana biraz yardımcı olur musunuz yine abartıyor muyum yani neler yapmalıyım ??
hos geldın canm benımMerhabalar, ben de artık aranıza katılıyoruum!! .
70.7 kilodaydım 2 hafta önce.... bir haafta sonunda 69,5 oldum ancak regl dönemine girdim bu hafta ne yürüyüş ne egzersiz yaptım . Bide çikolata kaçırdım bu sebepten dolayı saabah tartıldım hala 69,5'm aslında almadıgım için şükrediyorum.
Ancak Week Six-Pack Abs Workout izliyorum oradaki hareketleri yapmaya calısıyorum yeni öğrendim regl döneminde oldgum için hemen halsiz düşüyorum. Açıkçası zorda yinede yarın yürüyüş ve egzersize ciddi anlamda devam etmem gerek.
Kahvaltıdan önce limonlu suyu denemek istiyorum . Gerçi forumda birçok formül buldum ancak hemen yapableciğim birşey oldugu için bi deniyim diyorum. Bu konu hakkında fikirlerinizi söylerseniz seviirim. Kahvaltı olarak yarın 1 ya da 1.5 yumurta yemeyi düşünüyorum çünkü tok tuttugundan kaynaklı birçok diyetistyende yemem gerektiğini görüyorum. 2 fındık 2 ceviz yiyeceğim . Şimdi şöyle bir duurum var,okuyorum,çalışıyorum,hafta sonu evdeyım ,dışarıdaym vs..
ben evde ne yemek varsa yiyyorum anckk önce çorba daha sonra yemek ve 1 dilim tam buğday yada çavdar yoksa kepekli ekmek yiyorum. Bazen onu bile yemiyorum. Pilav ve makarna hayatımda yok. Salata mutlaka öğle ve akşam yiyorum. Dışarıda ve işte oldugun günlerde ise ızgara köfte,ızgara tavuk gibi seçenekleri kullanıyorum. Tuz,şeker yokç Çayı da kuru üzüm ile içiyorum. Çikolata vs yemiyorum işte sadece bu dönemimde yedim.
Kizlar ya hastalandim bi de 2 ay gecikmisti bi geldi tam geldi evde iki buklum yatiyorum bi de bogazim filan cok kotu
Okulda bu hafta bahar aenligi var ve cidden baya guzel bi kadro olusturmuslar 3 gece konserdeyim yani pek giremicem kusura bakmayin teoman mfö kenan dogulu veee tarkan baya guzel hazirlailar yani okulun reklamini yapiyorum bu arada
Banu abla hatice abla bakarsiniz seneye siz de buyuk kizlari yollarsiniz ben onlara goz kulqk olurum
Ben ilk fibromiyalji tutulmamda almıştım koşu bandını. o zaman en düşük düzeyde (0.6 km ) yürüyebiliyodum. onda da en fazla 5 dk... Allah'ım diyodum, bi tutulmam geçsede şunda saatlerce yürüsem, koşsam. Tutulmam geçti, ama gel gör ki işten güçten fırsat bulup tepesine çıkamadım doğru dürüst... İnşallah hevesin çabuk geçmez canım. ben sıkıldığım için yürürken kitabımı da alıyorum. bi yandan kitap okuyup, bi yandan yürüyorum :26:. çözümü böyle buldum. gerçi son zamanlarda yine o bana ben ona bakar olduk ama...
Hoş geldin tatlım. Yediklerin gayet iyi görünüyo. Bu şekilde devam edersen kilo da verirsin. Sabahları aç karna limonlu suyu kesinlikle tavsiye ederim. Ama içtikten hemen sonra kahvaltıya başlama. Aradan 20 dk geçsin. Buna dikkat et. Bi de gün içinde içtiğin her suya 3-4 damla limon damlatarak içmeye çalış. Çok yararını göreceğini düşünüyorum. Kesinlikle abartmıyosun. Ya da hepimiz abartıyoruz .
hos geldın canm benım
Merhabalar, ben de artık aranıza katılıyoruum!! .
Ben ilk fibromiyalji tutulmamda almıştım koşu bandını. o zaman en düşük düzeyde (0.6 km ) yürüyebiliyodum. onda da en fazla 5 dk... Allah'ım diyodum, bi tutulmam geçsede şunda saatlerce yürüsem, koşsam. Tutulmam geçti, ama gel gör ki işten güçten fırsat bulup tepesine çıkamadım doğru dürüst... İnşallah hevesin çabuk geçmez canım. ben sıkıldığım için yürürken kitabımı da alıyorum. bi yandan kitap okuyup, bi yandan yürüyorum :26:. çözümü böyle buldum. gerçi son zamanlarda yine o bana ben ona bakar olduk ama...
bu dugun yorgunluğu çok beterrrr bızde kuzenı evlendırdıkk... ne yedıgımm ne yattııgımm bellı tansıyonumn duşmesilee bu gunu noktaladım çıldırmam an meselesı stress bombası gınıyım kendı dugunum daha rahat gecmıştıSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hazır biraz vakit bulmuşken ( annemler birazdan çaya gelecek ) sizlere yazayım dedim Aslında sabah uğrayacaktım ama işlerimi bitirmeye uğraşırken telefonumda susmayınca ancak yetiştirdim
Çok şükür nikahı atlattık ama tabi şu son 5 gündür okadar yoruldum ki anlatamam sizlere
Nikah ve kınada olan olayları ilk fırsatta sizlere uzun uzun anlatırım maşallah baya bir olaylı oldu herşey
Yeni gelin şimdiden herkesi gıcık etmeyi başardı
Bu arada buraları çok özledim sağ olsun annem bugünde diyetimi baltalamak üzere çayın yanına pide gibi birşeyler yapmış patlıycanlı falan eee yememek olmaz ama akşam sırf çorba yoğurt salatayla kurtarırım diye düşünüyorum
Yarın inşallah son miladım olucak çünkü artık ciddi ciddi bacaklarımın arkasında tam dizkapağımın arkasında yara oldu artık koşturmaktan mı terleyipte cildi tahriş ettim yoksa kilodanmı kestiremiyorum ama acıkcası kilo olmasaydı böyle birşey olmazdı diye düşünüyorum :44: o yüzden kesinlikle yarın sabahtan itibaren kendimle ilgileneceğim artık nasılsa evim düzenli dikkat edersem gündüz pek fazla oyalanmam ve spor yapmak için kendimi zorlayabilirim yoksa bu iş yaş artık gerçekten çok korkuyorum daha beter olmaktan ve o yaralar felaket yanıyor yürürken ( tabi koştururken nikah için hiç anlamadım yorgunluktan )
Benim kesinlikle silkelenip kendime gelmem lazım
Neyse şimdilik bana müsaade
Birazdan gelirler namazı kılıp geliceğiz demişlerdi