Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Ay şükür kavuşturana
Kaç gündür aklım hep burada ama ya evde olmuyorum yada koşturuyorum
Alt tarafı amcaoğlu evleniyor ( eşimin ) ama hepimizde bir paniktir gidiyor
birde yoğunluğum bana yetmiyormuş gibi dayanamadım bu akşam için dün eşimin bütün kuzenlerini aradım bize davet ettim
İkisi zaten bu akşam bize gelmeyi düşünüyorlarmış hazır üniversiteden fırsat bulupta gelmişken ki onların için canımı veririm okadar çok seviyorum eşimin yeğenlerini
Yenge hazır gelmişken diğerlerinide çağırıp sizde toplansakmı çaya dedikleri an hadi olsun dedim
Eşimin halası hatta kız bir sürü işin var, anana git gel yapıyorsun, temizlikle uğraşıyorsun, düğün evine yardım etmeye çalışıyorsun daha ne iş çıkartıyorsun başına dedi
Dedim Yengemin ( eşimin amca hanımı ) tahtında gözüm var
Oda sağ olsun senelerdir oğlunun arkadaşlarını olsun akraba gençleri olsun sık sık evinde ağırlar ve hiç bir kere bile ay yoruldum bıktım şunlardan demez
aksine zevk alır evinin dolup taşmasından
Bende bayılırım akrabalar bir arada olsun
hem evlatlarımda kuzenleriyle samimi olsun sıkı bağ oluştursun ki Allah geçinden versin yarın öbür gün bizlere birşey olursa onlara manevi destek olucak, başları sıkıştığında ( yine Allah göstermesin ) onların danışabileceği birileri olsun hayatlarında
Sağ olsun eşim ben çayın yanına hazır birşeyler alırım gelirken dedi ama ben yine dayanamayıp en azından salata tarzı birşey yaparımd iye düşünüyorum
Aslında bugün birde saçımı boyatmaya kuaföre gideceğim öğlende
Dün bir sürü işim vardı ama kandil münasebetiyle sabahtan bir çıktık ( annemlere kahvaltıya ) akşam eşimin anannesine geçtik ( hazır gitmişken ananne istededi diye onun yattığı odanın eşyalarının yerini değiştirdik
) ordanda eşimin amcasına geçtik yemeğe ve geç saate kadar oturduk
Gece eve geldikten sonrada bir yarım saat dinlenip direk işe giriştim ve gece 2ye kadar evle uğraştım ki bugün kuaförde rahat olayım
Bir tek yerleri süpürüp silme ve banyoyu bir ovma kaldı
Eeee bu fırsatı kaçırırmıyım hemen damladım
Bu arada babam bugünlerde bizi iyice gaza getirmek için ulen kilo verene ne istiyorsa alacağım deme gafletinde bulundu
Kızkardeşim beğendiği 200 liralik bir küpe varmış onu isterim o zaman diye atladı
bende tabi dalga geçiyorum kız 200 lira için totomu bile kaldırmam ben diye
Benim büyük cadıya 1000 liralık Laptob sözü vermişlerdi zaten daha evvelden tabi baktılar benim kız tınlamıyor onada başladılar hadi bak fiyatı arttıralım hangi laptobu istiyorsan onu alacağız falan diye
bizim cadıda fırsat o fırsat 2000 liralık bir laptob beğeniyorum onu alacağınıza söz verirseniz hemen başlıyorum dikkat etmeye dedi
Çakal sülalede bir değilki teyze yeğen anında adını koydular
Babamda canım bana soruyor kızım sen ne istiyorsun söyle valla alacağım yeterki kilo ver diye
bende dur bir iki gün düşüneyim ama değecek birşey olması lazım dedim
Kardeşimde nasıl takılıyor bana ulen asıl çakal sensin biz anında söyledik sen düşünüp en iyisini mi seçeceksin diye
Uzun lafın kısası pazartesi itbaren ( pazar nikah olduğu için
) spor ve sağlıklı beslenmeyle bu sefer en ufak bir kaçamak yapmadan ve yeterli su içerek kilo vereceğime kesin inanıyorum
RAbbim bana ve bu yola baş koymuş herkese güç kuvvet versin ....Aminnnnnnnnnn
Ne olur benim için dua edin.... ucunda hediye olmasından dolayı değil sadece artık çok daha dinç ve sağlıklı olabilmem için
Anam bir kaç gün uğramadım ama gelir gelmez geldiğimide belli ettim
SEviyorum sizleri yüreği güzel insanlar
Kesinlikle haklısın gerçekten böylelerine benim bile ( ki kavga etmeyi bile beçeremem
) neler geçiyor içimden
İnan aklım çıkıyor büyük kız 5 dakika bile geç kalsa ama tabi bunaltmamak için ona belli etmiyorum
İkinci bir emre kadar bütün faliyetlerini bile kontrollü yapma kararı aldık
yani sinemaya diyorsa arkadaşlarıylada olsa ben götüreceğim, salonun önünde oturup bekleyeceğim sonra herkesi evine bırakıp döneceğiz
Baştan hık mık yaptı ama sonra tamam nasılsa seni arkadaşlarımda seviyor dedi
birde iyiliği için olduğunu bildiğinden ses etmedi
Vallla bu ay regl olmadım
ayın başında olmam gerekiyordu hesapta ama yukkkk
Eşimde tam sülümanı izlerken onun muhabbeti olunca lenn şehzademi geliyor yoksa diye dalga geçiyor
spiral var sonuçta biliyor
tabi benim büyük kız anında tepki verdi bir tane yetmiyormuş gibi ikinci kardeşi çıkarmayın başıma istemiyorum diye
heee olsa eminim hepimizden fazla sever ama açıkcası RAbbim özlemini çekene versin ilk önce
benim daha çoooooooooook kilo vermem lazım
o yüzden biraz zor o iş
Noktasından virgülüne kadar katılıyorum ve altına imzamıda atarım
Gerçekten çok çok güzel özetlemişsin
İnşallah Burukçayda doğru kararı verir ve ömrünün sonuna kadar hep mutlu ve huzurlu olur ....Aminnnnnnnnnnnn
Resimlere anında baktım
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gerçekten çok hoş çıkmışsın
zaten yaşın fazla değil ama inan daha da ufak gösteriyorsun
Bende şu kilolardan kurtulayımda daha çıtır göstereyim
şimdi kendim aynaya bakınca pek yaşımı göstermiyormuşum gibi gelsede sonuçta kilo insanı daha yaşlı gösteriyor ister istemez