BU GÜN NELER YEDİM
Aç karna 1 bardak sirkeli su içip, peşinden 40 dk yürüyüş, sonrasında 1 fincan yeşil çay , sonrasında kahvaltı
KAHVALTI: 2 dilim kızarmış ekmek , 30 gr keçi peyniri 30 gr zeytin , domates 100 gr, yeşil soğan 100 gr , 25 gr reçel peşinden 1 fincan sinameki.
ARA: 40ar dakika ara ile 3 fincan biberiye çayı
ÖĞLE: 3 dilim kızarmış ekmek , 1 kase (200 gr)sarmısaklı yoğurt , yağsız salata peşinden 1 fincan sinameki
ARA: 1 büyük portakal , 1 dilim ananas
AKŞAM: bol yeşil salata -1 tatlı kaşığı zeytin yağı ve 1 yemek k. öğütülmüş keten tohumu eklenmiş, bi de 3 tane ceviz vardı içinde- 1 minik eti hoşbeş gofret.
Buna göre bu gün aldığım kalori miktarı: 906 kalori
SPOR : 120 dakika tempolu yürüyüş, 30 dk ısıtmalı zayıflama kemeri
Buna göre bu gün harcadığım kalori miktarı: 450 kalori
İçtiğim su miktarı: 2 litre
Okuduğum kitap: Michael Palmer'in ÖLÜMCÜL isimli romanını okuyorum. Çok sürükleyici. Romantik, aksiyonu bol.... kesinlikle tavsiye ederim. Şu anda -Beren'in hasta olması, içtiğim şu ilacın ha bire vücut elektriğimi artırarak sinirlerimi bozmuş olmasına ve 2 saatlik uykuyla böylesine tempolu bi gün geçirmiş olmama rağmen şu an 320. sayfadayım. Sevdim ben bu kitabı.
Haziran basi 8li rakamlara inicen inaniyorum ben sanaaa aama sakin 98 olmasinda
teşekkür ederim canımminanmaya inanılmaya çok ihtiyacım var çünkü giderek bu iş canımı sıkmaya başladı inancım sık sık kırılmaya başladı bu forum ayakta tutuyo beni biraZ girmesem kaçamak yapıyorummm
Su ugurbocekli elbiseye ozellikle simdi girip baktiim senin ufakligin ustunde cok tatli gorunur o ya buraya da fotograf koy ki bizde gorelim ama bizi unutmaa
Hosgeldin caniiim valla seni cok ozledim anne sorunu arkadas sorunu aramadim desem yalan olur bi de bana acayip gaz veriyodun simdiki kilon kacc
Canim bizim kurallar cok siki digil ama tabiki duruyoya mesaj sayisi tabiki butun hafta hicbisey yazmayip haftasonu kilo bildirimi yapmak digil maksat birbirimizi morive edelim yani sen bi mesaj yazarsin herkesten alinti yaparsin bi de motive edersin mukemmel amasadece bi mesaj
Bi de hersabah gunaydin yazar her aksam menu paylasir baska hicbisey yapmazsin en az 20 mesaj tamamen verimle alakali ama tabiki bu benim gorusum asil akreple efsaxa danismaliyiz :))
İnsulin direnci varmi hic olcturdunmu yani cidden az yiyip cok spor yapiyosun ya(
Teşekkürler Esra. İyileşmek için kendini kes dik deseler onu bile yapıcam. yani o derece gayretliyim. İnşallah Allah ta gayretlerimi boşa çıkarmaz. Tatlım hangi bölümü okuyosun. Sanırım ilk sınav denemende kazanmışsın. 18 yaşında üniversitede... süper.... darısı benim ergen kızın başına. gerçi böyle giderse ondan ne köy olur ne kasaba ama... sabrediyoz bakalım belki bizi utandırır. sen zaten buranın gediklilerindenmişsin. seni almayıpta kimi alıcaklar. tekrar hoş geldin canım.
Cok konustum ya menumu yazip cikiyim:
Sabah:
1 bardak sekersiz sutlu kahve
Oglen: bi kepce mercimek corbasi bi kepce etli turlu 4-5 catal makarna
Ara: 1 bardak sekersiz cay
Ara: bi yarim cigkoffte durum :2:
Aksam: bol yesil salata bi tabak patates yemegi bi bardak ayran
Ara: elma armut portakal muz tam miktarlarini bilmiyorum annem kendine hazirlamisti survivor izlerken heycandan aldim onume
Su: 1.5 litre
Spor: 20 dakka yuruyus o da okula gitme gelme :2:
Yaz abla ya yaz nolucak bu yasta ben forumdayim dusunursen erkek arkadasim kiskanc guvensiz manyagin teki olsugu icin asosyale bagladim bu ara iyice ama coook seviyorum aslinda naapmam gerekiyo tam bilmiyorum bile bigun kafami toplasam suraya yazicam hepinize napiyim diye sorucam ama oof of icim cok sikiliyo boyle dusununce dile kolay 3 sene ama son 1 senede delirdii.
Menune gelince valla bak ekmek yerine haslanmis yavuk filan ye bosuna acikican full( beren nasil
günaydın hanımlar naıslsınız
gunaydiin caniim spor yaptiik havaa guzeel buralarda keyifler fena degil sen nasilsin :)
bende çalışyoorum valla çok şükür iyiyimmmm:126:
Çok teşekkür ederim cevabın için, sonunda anladım gerçekten. Yönteminde çok güzelmiş, bende öyle yapayım en iyisi :) paylaşımlarınıda beğenerek takip ediyorum. (Ailecek izliyoruz :) )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaz abla ya yaz nolucak bu yasta ben forumdayim dusunursen erkek arkadasim kiskanc guvensiz manyagin teki olsugu icin asosyale bagladim bu ara iyice ama coook seviyorum aslinda naapmam gerekiyo tam bilmiyorum bile bigun kafami toplasam suraya yazicam hepinize napiyim diye sorucam ama oof of icim cok sikiliyo boyle dusununce dile kolay 3 sene ama son 1 senede delirdii.
Menune gelince valla bak ekmek yerine haslanmis yavuk filan ye bosuna acikican full( beren nasil
İnsallah bi an once bu gayretlerinin karsiligini alirsin bol bol dua edicem senin icin..:) evet canim ilk sinavimdi tip okuyorum ben simdii:) oyle deme ya valla hic belli olmuyo bu ergenlerin ne yapacagi benim basimda da var bi tane 8.sinifa gidiyo sinavi var haftaya ama gorsen sene basindan beri akli bi karis havada bi tripler filan son zamanlarda ben bunu adam ettim sıkı yonetime filan aldim dedim sen misin calismayan gor gununu hesabi
ebeyimm canım
teşekkür ederim canımminanmaya inanılmaya çok ihtiyacım var çünkü giderek bu iş canımı sıkmaya başladı inancım sık sık kırılmaya başladı bu forum ayakta tutuyo beni biraZ girmesem kaçamak yapıyorummm
Tatlım. hepimizde ufak tefek kaçamaklar oluyo. ama eninde sonunda dur diyoruz. sıkma canını. bu kadar gayret boşa gitmez. o direnç bi kırılsa kilolar 2'er 3'er gitmeye başlayacak, sen bile şaşırıcaksın. en azından ben kendime böyle diyorum. dayan güzelim, diyetini bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?