BU GÜN NELER YEDİM
Aç karna 1 bardak sirkeli su içip, peşinden 40 dk yürüyüş, sonrasında 1 fincan yeşil çay , sonrasında kahvaltı
KAHVALTI: 2 dilim kızarmış ekmek , 30 gr keçi peyniri 30 gr zeytin , domates 100 gr, yeşil soğan 100 gr , 25 gr reçel peşinden 1 fincan sinameki.
ARA: 40ar dakika ara ile 3 fincan biberiye çayı
ÖĞLE: 3 dilim kızarmış ekmek , 1 kase (200 gr)sarmısaklı yoğurt , yağsız salata peşinden 1 fincan sinameki
ARA: 1 büyük portakal , 1 dilim ananas
AKŞAM: bol yeşil salata -1 tatlı kaşığı zeytin yağı ve 1 yemek k. öğütülmüş keten tohumu eklenmiş, bi de 3 tane ceviz vardı içinde- 1 minik eti hoşbeş gofret.
Buna göre bu gün aldığım kalori miktarı: 906 kalori
SPOR : 120 dakika tempolu yürüyüş, 30 dk ısıtmalı zayıflama kemeri
Buna göre bu gün harcadığım kalori miktarı: 450 kalori
İçtiğim su miktarı: 2 litre
Okuduğum kitap: Michael Palmer'in ÖLÜMCÜL isimli romanını okuyorum. Çok sürükleyici. Romantik, aksiyonu bol.... kesinlikle tavsiye ederim. Şu anda -Beren'in hasta olması, içtiğim şu ilacın ha bire vücut elektriğimi artırarak sinirlerimi bozmuş olmasına ve 2 saatlik uykuyla böylesine tempolu bi gün geçirmiş olmama rağmen şu an 320. sayfadayım. Sevdim ben bu kitabı.
Yaz abla ya yaz nolucak bu yasta ben forumdayim dusunursen erkek arkadasim kiskanc guvensiz manyagin teki olsugu icin asosyale bagladim bu ara iyice ama coook seviyorum aslinda naapmam gerekiyo tam bilmiyorum bile bigun kafami toplasam suraya yazicam hepinize napiyim diye sorucam ama oof of icim cok sikiliyo boyle dusununce dile kolay 3 sene ama son 1 senede delirdii.
Menune gelince valla bak ekmek yerine haslanmis yavuk filan ye bosuna acikican full ( beren nasil