Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Çok şükür kızın odasını bitirebildim eşim gelmeden
Beyimiz işten geldi ne yapıyorsun diye sorunca o yorgunlukla şimdi birşey derdim ama dedim
nasıl gülüyor gel aşkım gel bir öpeyim seni ellerine sağlık çok güzel olmuş diye
tabi ben anında eridim
Yemeğimi hesapta 5de yiyecektim ama dalmışım işlere eşim kapıyı çalınca jeton düştü
neyse artık yarından itirbaren daha erken yerim inşallah
Yarın yeğenlerimin 23 Nİsan kutlaması olucakmış okulda ( bir gün önce yapıyorlar nedense )
Anaokulundalar ve ilk kez bir gösteride yer alacakları için herkes pek bir heycanlı
dün kardeşim ne olur sen kayda alsana dedi tamam dedim ama sabah 9da okulda olmamız gerekiyormuş
Neyse artık yeğenler için katlanacağız
bu arada benim cimcimede LCWden aldığım uğurböcekli elbisesini giymek istiyordu onu giydiririm tabi yağmur yağmazsa
Bol bol resim çekeyimde hatıra kalsın
Bu arada eşime gelir gelmez bugün tatil ilan ediyorum kendime artık bu saatten sonra
benden birşey isteyeni öldürürüm dedim
tamam tamam hak ettim ne yaparsan yap dedi bende kendimi buraya attım
yan yan bakana kadar buralardayım
Canım kesinlikle hepimiz dediğin gibi benzer şeyler yaşadık
Ben senelerce KVye gittiğimizda açken bile acıktım diyemezdim aksine kırk yılın başı eşim hadi yemeğe annemlere inelim dediğinde ( yan apartmanda oturuyorlardı ) hep derdim aşkım bak haberlide gitsek ben aç kalırım
Kadın sırf bana gıcıklık olsun diye nekadar nefret ettiğim şey varsa onları yapardı haber verdiğimiz zamanlar hatta o dönem ağzıma dereotu sürmediğimi üzerine basa basa söylerdim oda gider aaa o zaman yemezsin olur biter derdi ve gözümün içine baka baka dereotunu eklerdi yemeğe ( şayet benim yiyebileceğim birşeyse ) Bir kaç kerede eşimin yanında bile amannn yemese ölmezya sevmediği şeylerse içindeki yağlardan beslensin derdi
Eşimde böyle lafların üzerine bile anne sen ne diyorsun demezdi diyemezdi daha doğrusu çünkü en ufak şeyde sütümü helal etmem hakkımı helal etmem yok efendim bir daha anne deme bana derdi sıkıştırdıkça
Dediğin gibi en sonunda bende sinirlerimi aldırdım o konuda
tabi önce bir güzel fikrimi söyledikten sonra
tabi saygı çercevesinde
Şimdi eşim arada hadi gidelim der ( ki şu anda KV kendi annesinde kalıyor ) gider misafir gibi 1 saat oturur döneriz
hem eşimle huzurum bozulmuyor hemde onların gönüllerini yapmış oluyoruz ( eşimin anannesi çok sever sağ olsun beni ve hep der bizim huysuzla anlaşmak mümkün değil diye
)
Aramıza tekrar hoşgeldin canım
İnşallah çok güzel kilolar verirsin bundan sonra
Rabbim herşeyi gönlüne göre verir inşallah ...Aminnnnn