GÜNAYDIN HATUNLAR, İYİ PAZARLAR!!!
Dünkü Mönüm
Sabah : Aç karna önce su ardından 1 fincan yeşil çay
bir kase yoğurda; 5-6 kaşık yulaf bar, 3 ceviz, 1 çay kaşığı toz tarçın, 4 kuru erik koyup afiyetle yedim.
Ara: 40'ar dk arayla 2 bardak biberiye çayı
Öğlen: 1 tabak zeytinyağlı fasulye-1 tatlı kaşığı zerdeçal ekledim- 1 tabak zeytinyağlı havuç salatası
Ara: 1,5 portakal
Akşam: Saat 5'te 1 tabak zeytinyağlı fasulye
İlerleyen zamanda maaalesef sabahtan beri gözümün içine bakan 2 dilim baklavayı lüplettim.
Spor: 25 dk yüksek tempolu yürüyüş
Su: 2,5 lt
Kitap: Ölümcül'ü okuyorum. Enteresan bi öyküsü var. Tam benlik. İnsanların eli yüzü yumrularla dolup, paranoyaklaşıp ölüyolar. Ve bi madenin yakınlarında yaşayanlarda bu haller görülmeye başlanıyor. Şahsen merak içindeyim.
hayırlı pazarlar herkeşlere nasılsınız
Bu arada kendimce doğal bi saç boyası icadına kalkıştım. Şu anda o boya kafamda. Sanırım 1-1,5 saat kadar sonra yıkayacağım. Adana'ya gittiğimde kara havuç diye bi havuç çeşidi gördüm. Onlar turşularına filan koyuyolar. Acayip güzel bi renk veriyo. Hatta keserken elleri bile boyuyo. Yani pigmentleri çok yoğun. Bi tane aldım geldim. Dünden adaçayıyla karanfili kaynar suyla demlemeye bıraktım. Sabah süzdüm. O suyun içine kara havucunda suyunu sıkıp koydum. Ocakta biraz ısıttım. Sonra kınayla karıştırdım. Hiç öyle tortulu olmadı. Çok rahat uyguladım. Yani boyadan farkı yoktu sürüm açısından. Bakalım sonuç ne olucak. Beyazlarım sırıtmazsa sonuç başarılı demektir. Ama ışıl ışıl parlarsa -yani beyazlar- o zaman formül değiştirip bi daha yapıcam. Ne edeyim. Ama havuçta yoğun keratin var. Hiç bi işe yaramasa saçımı besleyecektir. Bu arada bu karışıma 10 damla kadar hindistan cevizi yağı da ekledim. Fazlası boyanın tutmamasına neden olur. Yani yağlı saçta boya çabuk akar. Boyaya yağı fazla kaçırırsan yine aynı şey olabilir... Sonucunu gerçekten merak ediyorum. Hatta artanını benim ergen kızın saçlarının uçlarından yarıya kadar sürdüm. Saç uçlarını çaktırmadan açıyo hanımefendi. Haliyle zarar görmüş. Biraz toparlar belki.
2 tanecik baklavadan nolucak ya hatice abla hicbisey yememissin ben cuma gunu hem adana durum hem de kucuk boy whooper menu yedim :2:
İyiyiz tatlim sen nasilsiiin tae bo nasi gidiyo
vallahi sana imreniyorum
karişimlar denemeler ne hoş
Kalk kızzz, oturdukça oturuyo insan. Ben de accık daha yazayım mesajları kalkıp en az 45 dk yürümeyi düşünüyom. Trambolinim bi gelsede 45 dakka yerine 10 dk zıplasam... hoppp şipşak gidiverse kaloricikler ne güselll olur.Yine sacma sapan bi yabanci diziye takildim kizlar onu izliyorum iki gunde 1 sezon bitirdim resmen :2: sporu da asiyorum ooof of :2:
herkeşlere iyi akşamlar
size bi sorum olcak
tüm ÇABANIZA TÜN GAYRETİNİZE RAGMEN KİLO VERMEDİĞİNİZİ GÖRÜNCE NE YAPARSINIZ????:44::44::44::44:
kaç kilo fazlan var canım. Hazirana daha epey var, üzülme gayrete devam.Ben biraz önce gaza geldim trambolin siparişi verdim. ne selülit bırakıyomuş, ne göbek... diyetle birlikte süper kilo verdiriyomuş. Zıplamak vücuttaki bütün hücreleri harekete geçiriyomuş. İp atlamak sert zeminde yapıldığı için aynı etkiyi göstermiyomuş falan filan... velhasıl kelam almaya karar verdim. Gerçi ben trambolinde atlamayı çok severim. Bu belle daha hafif egzersizler yapabilirim ama olsun. Bi kere çok eğlenceli. çoluk çocuk artık tepesinde kavga ederiz.
İyi akşamlar canım,
Ben öyle bir durumda muhtemelen değişik bir kür yaparım heralde. Tabii sağlıklı olan birşey. Vücudu şaşırtmak için. Doğru mu bilmiyorum ama.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlısı olsun eminim çok faydasını göreceksin. Bende trambolin kullanıyorum, bir hayli yoruyor insanı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hımmmm mantıklı
herkeşlere iyi akşamlar
size bi sorum olcak
tüm ÇABANIZA TÜN GAYRETİNİZE RAGMEN KİLO VERMEDİĞİNİZİ GÖRÜNCE NE YAPARSINIZ????:44::44::44::44:
Tam üstüne bastın güzelim yaaa. Bende bi direnç gelişti. Bu hafta böyle giderse bi numara olmayacak. O yüzden yaklaşık 3 saattir kendime 1 haftalık beslenme çizelgesi çıkardım. Yani yöntemi kökünden değiştiriyorum. Döndüm kalori hesabına. Anam hesapla hesapla bitmiyo melet. Ama şükür 7 günlük menümü hazırlamayı başardım. Ortalama 800 kalorilik bi diyet çıktı ortaya. Beni kesinlikle doyurucağını düşündüğüm şekilde hazırladım. İsterseniz bi atayım burayada inceleyin. Yanlışlarım olabilir. İlk defa kalori hesabı yaparak diyet yapıcam.(yani ilk diyetimde diyetisyenim yapmıştı, o yüzden o ne dediyse onu yaptıydım. gözü körolmasın o listeyi bulamadım bi türlü)
Gunluk 1000 kaloriden az almamalisin abla ya bence biraz arttir da ayran detoksunu denesene hem full protein hem de yagdan gidiyo 2 gunluk bi kur ben yaptigimda amabaya onceden yapmistim 50li kilolardaykrn 2 gude 1.600 vermistim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?