- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
kaptanim ve sevgili arkadaşlarım
burada tek olmam sebebiyle hem ev hem kizim butun enerjimi bitiriyor...bi de haftaya sinavlarim başlıyor tekrar ankaraya donup ders calisip sinavlara gidip gelmem gerekecek...onun icin ben iki hafta izin istiyorum eger bir sakıncası yoksa....
menüme yorum yapmayanın kiloları üzerine yapışsın. Memeleri sarksın selülit dolsun göbeğinde bacaklarında çatlaklar olsun inşallahh
tamam canım izinli yazıyorum seniKaptanim ve sevgili arkadaşlarım
burada tek olmam sebebiyle hem ev hem kizim butun enerjimi bitiriyor...bi de haftaya sinavlarim başlıyor tekrar ankaraya donup ders calisip sinavlara gidip gelmem gerekecek...onun icin ben iki hafta izin istiyorum eger bir sakıncası yoksa....
tulumba tatlısı gözümden kaçtı sanma görmeyim dedim ama pisküüüttt yedim diyosunnn
evet ya naptım benhep eşim yüzünden. Tatlıyıda arkadaşım getirdi. Söz sabah yürüyüş yapıcam 2 saat
ne sınavı?:26::26::26::26::26::26:
tamam canım izinli yazıyorum seni
iyi akşamlar kızlar,
bugün artık elimin ağrısına dayanamayacak hale gelince doktora gittim,röntgen çekildi bir şey yok ama elim felaket ağrıyor ve şişti.ilaç merhem verdi,birde sardı şimdi daha iyiyim hamdolsun.tek elle yazmak ne zormuş yahu.
en az yay burcu vardı diye hatırlıyorum
yeyince geçicek sanki depresyonun. iki saniyede 2 tüm çikolatayı yerim, yarım saatte bir cartdore dondurmayı bir kase tüm yerim. ama verirken bir haftamı harcasam spora yakamam. al işte depresyon geçmiyor. yıllardır çikolata dondurma tatlı noldu. hiçbişi. sakız çiğne. oyun oyna internette film izle unut yemekği. hayatta kalmamız için ölmemek için sadece ye.. zırt pırt yapılcak bişi değil atın kafanızdan. bugün neyi farkettim biliyor musunuz. daha az yediğim için yediklerimin lezzetini daha çok alıyorum. kendinizi düşünün aç karnınayken yediğiniz kuru bi ekmek bile ne kadar tatlı geliyor. bir armuta baka baka tatlı sulu Allahım verdiğin nimetlere binlerce şükür diyerek yedim. hem de midem tıkabasa dolu olmadığı için yediklerimden tad aldım, zevk aldım.
iyi akşamlar kızlar,
bugün artık elimin ağrısına dayanamayacak hale gelince doktora gittim,röntgen çekildi bir şey yok ama elim felaket ağrıyor ve şişti.ilaç merhem verdi,birde sardı şimdi daha iyiyim hamdolsun.tek elle yazmak ne zormuş yahu.
Afiyet olsun şekercim. Güzel şeyleri aman sakın kaçırmaaa. Biz de mantı var yaaa ağlıycammm(( 14:
sabah
2dilim peynir
1tane yeşil zeytin
2dilim domates, 4dilim salatalık
bir el kadar omlet
1dilim ekmek
ara
1tane muz
öğlen
süt+çevrek
ara
1elma
akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
1kase cacık
2-3 kaşık patates yemeği
1dilim ekmek
1-2 çatal makarna
ara
mandalina
kızlar çok hastayım koluma kaldıracak hali bırakın gözlerimi zor açıyorum. sınavlarıma 1 hafta kaldı ne yapacağım bilmiyorum zorla kitap okumaya çalışıyorum. bu arada karar verdim cuam gününe kadar tatılmayacağım :26:
4-yememe lazım ama sıkıntıdan yemek yıyorum yemek yemek mutlu edıyormus gıbı geliyor bunalımdayım ders çalışamıyorum dıye :U(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?