GÜNAYDIN HERKESEEEE. Lütfen SPOR YAPIIINN . MÜZİK AÇIP OYNAYINN... KULAĞINIZDA IPODLA YERİNİZDE HAFİF HAFİF SALLANSANIZ BİLE OLUR. BULAŞIK YIKARKEN TV SESİNİ AÇIN YERİNİZDE ARASIRA DÖNÜN OLMADI ŞU BEBEK GİBİTOMBALAKLAR AŞIN TAM 10 TANE BENİM İÇİN. bUGÜN HERKES 10 TANE TOMBALAK AŞŞIN LÜTFEN HERKESİN BİLDİRİMLERİNDE GÖRÜRSEM ÇOK MEMENUN OLUCAM BEN DE 10 TOMBALAK AŞICAM. ))))))
iyi akşamlar,
bugün tüm gün yatıyordum,dün akşam sol el bileğim sanırım ters bi hareketle damar damar üstünemi geldi anlamadım ağrımaya başlamıştı gece ilaç sürüp yattım ,sabaha karşı uyuyamayıp kalktım acısından, daha kötüleşti biraz şiş ve sol elimi kullanamıyorum
geçen gün düşerken incittimde farkına mı varamadım onu da bilmiyorum.yani şuan resmen gazi gibiyim,elim ayağım alnım fenayım özetle.yarın sabahta ingilizce dersim var giyinip soyunamıyorum bile nasıl gidicem hiç bilmiyorum.olmadı kursun yanında hastane var çıkışta gösteririm.
menüde yazamıcam zaten doğru düzgün bir şeyde yiyemedim,hç bir şey yapamıyorumki
4-tombalak dedıgın ne
3
bende deneyip işte bugun :ddd
Bende deneyecegim artik farkli seyler denemek zorundayim vucut alisti eski yaptiklarima:-(
benimde tek tesellim oğlum. ınsan kardeşinden beklemiyor böyle bir kazığı. Artık kardeşim yok. Oğlum 10 gün yoğun bakımda kaldı ölümden döndü gelmedi. Eşimi görürde yeniden bu işe bulaştırım korkusuyla. çok bencil kendinden başka kimseyi düşünmez benim kardeşim. Kendine faydası olmayana selam bile vermez. Tabi ki önce eşim çocuğum. Annemler değerlerini hak etmediler. Hamileyken bile 1 kere gelip evimi temizlemedi annem. Ya torununa durumu iyi olduğu halde sadece kumbara getirdi dalga geçer gibi. Yabancılar bile çeyrek taktı. Benim ailem 1 milyonluk kumbara allahım ya. Kalp yok annemde. Sadece kendini düşünür. Ailem dibimde oturuyor ve ben kendimi yalnız hissediyorum. Neyse artık bunları düşünmenin faydası yok.
yok bitanem ben hala mutluyum beni mutlu eden acılarım hala acılarımı yaşayabiliyorsam ben varım yaşıyorum demektir. Ve ben yaşıyorsam son kalmış bir sözüm daha var demektr. Ben böyle yaşamaya alıştım sanırım en iyiside bu gülerken bile geçmişi yaşadıklarını unutmayacaksın. Bir kere daha vurulma diye :)
hepimizin hikayelerinde yalnızlık yokmu. O baş edemediğimiz duygular bizi bu hale getirmedimi. Düşünüyorumda belkide herşeyin bir sebebi var benim kilolu oluşumunda. Belki kendimide kandırıyorda olabilirim. 20 yaşındayım ve çok yalnızım ailemden başka sırtımı dayayacak bir kiş bile yok. Benim kaderim bumuydu diye düşünüyorum. Aklıma kilolu olduğumu söyleyen binlerce kişi geliyor. Hep aynı ses 'kilo' devamı aynı zaten. Hayatımda hatırlayıpta gerçekten iğrenerek hatırladığım bir gün varki eski sevgilimle barışmıştım o şehir dışındaydı yazları çalışıyor diğer zamnalar okuyor ama aynı memleketliyiz. Neyse biz tekrar sevgili olduk bu beni zayıf bişi hatırlıyor. Ama ben kilo almışım bile. Onunla buluştuk. O günü hiç unutmam onun bana bakışlarını orda geçen zaman dilimini ne kadar kötü olduğumu size kelimelerle anlatamam. şuan o anları yaşar gibiyim. Zaten ertesi gün ayrıldık ben ayrıldım. Kimse kilolu olmadan karşındakinin ne hissettiğini anlayamaz. Ben çok üzüldüm üzerinden seneler geçti hala o an hafızamda ve asla unutmayacağım bir anım. Ben zayıfladıktan sonra annem bile dediki kızım korkuyordum daha fazla kilolu olmandan dedi. Bazı insanlar hele yakınlar ne yazıkki söyleyemiyorlar. Ben şuan normal kilolarıma dönmek üzereyim ve her gördüğüm inssan için allahım sen yardım et diyorum. Allahım her kuluna yardım etsin . Ben eski halime dönmek istemiyorum. Allahım bir kere daha çıkarsın canımı acıtanları karşıma ve o canımı acıtanların canı acısın. Hepinizi seviyorum aklınıza kötü şeyler getirmeyin her insan istedikten sonra yapar ben yapıyorum. Inş. Bu yalnızlığımda geçip yanıma bir sevgili yaptımmı tamamdır
hEM DEĞİŞİK ŞEYLER DENEMEK MOTİVE EDİYOR İNSANI DİYET YULAFTAN, ELMA, TARÇINDAN KURABİYE DENEYECEĞİM AKALIM OLACAK MI GÜZEL OLURSA HABER VERİRİM SİZLERE DE..
ailenle aranı bozma konuşmaya devam et. Küsme söylenme şunu yaptınız bunu yaptınız deme. Ama sen de onlar için fedakarlık yapma, taviz verme. örneğin alıp yemeğe ziyafetler çekme. Gerçekten bencil olmalısın. Ben 32 yaşında olmama rağmen resmen bir bebek masumiyetine sahibim. Bunu da meziyet sanırdım. Insanın sevdiklerine vermesi güzel bişi verdikçe alırsın sanırdım öyle olmuyormuş. 2013 senesi bana tokat gibi geldi. Paran bitti mi sevdiğnde olmaz, dostun ailende. şuan bakıyorum da sevdiklerimle yiyip içtiğim paraları altın takı falan yapsaymışım keşke. şimdi herkes altın sayısını arttımanın derdinde annem, teyzem, kardeşim, ve yakınımızdaki kadınlar... Ben salak ne yaptım sevdiklerimle tatile gideyim ayağında ayakkabı yok alayım kardeşim çalışmıyor harçlık vereyim. şimdi benim ihtiyacım var kimse yok. Buna tek dostum da dahil . Bencil olmak zorundasın. Kaldı ki güvenilir bi ailen yoksa. Ya öleceksin ya güçleneceksin bunun başka yolu yok. Saf masum olmak da bu dünyadaki en dezavantajlı özellikmiş. Nasıl olacak bilemiyorum ama bihter gibi oynayacaksın. Ne derseniz diyin yakışıklısı da zengini de kariyerlisi de cahili de dindarı da moderni de hepsi dış görünüşe bakıyor. Meziyetiniz olmasın becerikli olmayın ama güzel olun bak nasıl el üstünde tutuluyorsunuz. Ama kabiliyetli olun, yemekten anlayın, temiz olun, kültürlü olun çocuk nasıl yetiştirilir bilin, bilimsel bi işte çalışıp para kazanın yine de o 90-102 kilo nasıl göze batıyor. Bilmiyorum. Idealist düşündüğüm herşeyden artık vazgeçtim. Iyi olmanın, düşünceli ,duyarlı olmanın , paraya değil sevdiklerinize değer vermenin tam bir salaklık olduğunu biliyorum artık. Hayat arkadaşım can yoldaşım, çocucuğum canımdan biri gibi diye sevdiğim adama bile değer vermek aptallıkmış . O sadece yarışta senin takım arkadaşınmış. Ve takım arkadaşın güçlü bi erkek olmalıymış. Bu bir yarış bu bir savaş kalan ömrünü ya güzel yaşayacaksın. Yada boşa doldurup gideceksin. Tek bırakabileceğin insanoğluna dört dörtlük bi çocuk yetiştirebilmek. Başka yapabilceğin hiç bişi yok.hayat çok güzel ama hayat zor. Kimseyi değil kendini ve çocuğunu düşün. Ama herkesle geçin herkesi sev ama asla fedakarlık yapıp taviz verme. Başarılı gözlemlediğim kadınlar böyle. Politik. Bilmiş olmak zorundasın. Bunlar da benim birikimim malesef. Inanır mısınız şuan bunları sizlerle paylaşabilmek bile sizi ne kadar değerli kılıyor. Kimseyle paylaşmıyorum. Uzun zamandır ağlayamıyordum dün ilk kez ağladım. Iyi ki varsınız.
işte şuan beni tek teselli eden zayıflayıp yeni bir sayfa açmak kendime. bu sene sevgilim terketti, işimi bıraktım, sigortamı kendim ödüyorum, kredim war, en yakın aradaşım da boşanıyor kendi derdine düştü aramıyor sormuyor artıkk, ailemle yaşmak para almak zor geliyr bu yaşta. kardeşim ewlendi 1 ay önce bana ewliik nie yok die üstüme geliyorlar bide vurdukları yer orası. zayıflarsam planlarım var hepsi ona endeksli şuan. dediğin gibi kafamdaki o kötü düşünceyi attıran tek şey UMUT, HAYALLERİN. UMUT EDİLMEDEN YAŞANMIYOR... GELECEK GÜZEL GÜNLERİ BEKLEDİĞİMDEN YAŞIYORUM ZATEN..
hepimizin hikayelerinde yalnızlık yokmu. o baş edemediğimiz duygular bizi bu hale getirmedimi. düşünüyorumda belkide herşeyin bir sebebi var benim kilolu oluşumunda. belki kendimide kandırıyorda olabilirim. 20 yaşındayım ve çok yalnızım ailemden başka sırtımı dayayacak bir kiş bile yok. benim kaderim bumuydu diye düşünüyorum. aklıma kilolu olduğumu söyleyen binlerce kişi geliyor. hep aynı ses 'KİLO' devamı aynı zaten. hayatımda hatırlayıpta gerçekten iğrenerek hatırladığım bir gün varki eski sevgilimle barışmıştım o şehir dışındaydı yazları çalışıyor diğer zamnalar okuyor ama aynı memleketliyiz. neyse biz tekrar sevgili olduk bu beni zayıf bişi hatırlıyor. ama ben kilo almışım bile. onunla buluştuk. o günü hiç unutmam onun bana bakışlarını orda geçen zaman dilimini ne kadar kötü olduğumu size kelimelerle anlatamam. şuan o anları yaşar gibiyim. zaten ertesi gün ayrıldık ben ayrıldım. kimse kilolu olmadan karşındakinin ne hissettiğini anlayamaz. ben çok üzüldüm üzerinden seneler geçti hala o an hafızamda ve asla unutmayacağım bir anım. ben zayıfladıktan sonra annem bile dediki kızım korkuyordum daha fazla kilolu olmandan dedi. bazı insanlar hele yakınlar ne yazıkki söyleyemiyorlar. ben şuan normal kilolarıma dönmek üzereyim ve her gördüğüm inssan için allahım sen yardım et diyorum. allahım her kuluna yardım etsin . ben eski halime dönmek istemiyorum. Allahım bir kere daha çıkarsın canımı acıtanları karşıma ve o canımı acıtanların canı acısın. hepinizi seviyorum aklınıza kötü şeyler getirmeyin her insan istedikten sonra yapar ben yapıyorum. inş. bu yalnızlığımda geçip yanıma bir sevgili yaptımmı tamamdır
tamam canımcım,cuma kilo bildirmeyi lütfen unutmakaptanımve değerli takım arkadaşlarım;
telefonum bozuldu...bi kaç gün ugrayamayacağım... cumaya mutlaka bildirimimi yaparım.. haberiniz olsun...
geçmiş olsun canım1-günaydın hanımlar dun gıremedıom kusura bakmayn sabah sıte açılmadı aksamda arkadasın yanından gec dondum .annesinin beynınde tumor vardı buyumus ısına gıdecektı annesı bende yanında olayım destek olayım dıye yanına gıttım salmadı kusura bakmayın
teşekkür ederim tatlım5cok gecmıs olsun abla.bılek agrısıda kotudur ıhmal etme doktora gıt.ve o elını kullanma ablaa
sende iyiki varsın melekcimailenle aranı bozma konuşmaya devam et. Küsme söylenme şunu yaptınız bunu yaptınız deme. Ama sen de onlar için fedakarlık yapma, taviz verme. örneğin alıp yemeğe ziyafetler çekme. Gerçekten bencil olmalısın. Ben 32 yaşında olmama rağmen resmen bir bebek masumiyetine sahibim. Bunu da meziyet sanırdım. Insanın sevdiklerine vermesi güzel bişi verdikçe alırsın sanırdım öyle olmuyormuş. 2013 senesi bana tokat gibi geldi. Paran bitti mi sevdiğnde olmaz, dostun ailende. şuan bakıyorum da sevdiklerimle yiyip içtiğim paraları altın takı falan yapsaymışım keşke. şimdi herkes altın sayısını arttımanın derdinde annem, teyzem, kardeşim, ve yakınımızdaki kadınlar... Ben salak ne yaptım sevdiklerimle tatile gideyim ayağında ayakkabı yok alayım kardeşim çalışmıyor harçlık vereyim. şimdi benim ihtiyacım var kimse yok. Buna tek dostum da dahil . Bencil olmak zorundasın. Kaldı ki güvenilir bi ailen yoksa. Ya öleceksin ya güçleneceksin bunun başka yolu yok. Saf masum olmak da bu dünyadaki en dezavantajlı özellikmiş. Nasıl olacak bilemiyorum ama bihter gibi oynayacaksın. Ne derseniz diyin yakışıklısı da zengini de kariyerlisi de cahili de dindarı da moderni de hepsi dış görünüşe bakıyor. Meziyetiniz olmasın becerikli olmayın ama güzel olun bak nasıl el üstünde tutuluyorsunuz. Ama kabiliyetli olun, yemekten anlayın, temiz olun, kültürlü olun çocuk nasıl yetiştirilir bilin, bilimsel bi işte çalışıp para kazanın yine de o 90-102 kilo nasıl göze batıyor. Bilmiyorum. Idealist düşündüğüm herşeyden artık vazgeçtim. Iyi olmanın, düşünceli ,duyarlı olmanın , paraya değil sevdiklerinize değer vermenin tam bir salaklık olduğunu biliyorum artık. Hayat arkadaşım can yoldaşım, çocucuğum canımdan biri gibi diye sevdiğim adama bile değer vermek aptallıkmış . O sadece yarışta senin takım arkadaşınmış. Ve takım arkadaşın güçlü bi erkek olmalıymış. Bu bir yarış bu bir savaş kalan ömrünü ya güzel yaşayacaksın. Yada boşa doldurup gideceksin. Tek bırakabileceğin insanoğluna dört dörtlük bi çocuk yetiştirebilmek. Başka yapabilceğin hiç bişi yok.hayat çok güzel ama hayat zor. Kimseyi değil kendini ve çocuğunu düşün. Ama herkesle geçin herkesi sev ama asla fedakarlık yapıp taviz verme. Başarılı gözlemlediğim kadınlar böyle. Politik. Bilmiş olmak zorundasın. Bunlar da benim birikimim malesef. Inanır mısınız şuan bunları sizlerle paylaşabilmek bile sizi ne kadar değerli kılıyor. Kimseyle paylaşmıyorum. Uzun zamandır ağlayamıyordum dün ilk kez ağladım. Iyi ki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?