Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

DENGE EGZERSİZİYLE KUSURSUZ BİR KARIN1- Yükselin: Yere uzanıp bacaklarınızı gerin. Üstteki ayağınızı, altta kalan ayağınızın önüne getirip zemine yerleştirin. Sağ dirseğinizden destek alın. Bu sırada kolunuzun alt kısmı öne doğru bakmalı. Vücudunuzun üst kısmı, kalçanızı ve bacaklarınızı vücudunuz düz bir çizgi oluşturacak şekilde yukarı kaldırın. Bu egzersiz, kaslarınızın çalışmasını sağlayacak.

2- Gergin kalın: Omuzlarınızı bileklerinizden destek alarak yükseltin. Elleriniz öne doğru bakmalı. Ayaklarınızı kalça genişliğinde açarak, parmak uçlarınızdan yükselin. Dirseklerinizi ve kalçanızı hafifçe eğin. Bu sırada göbek bölgenizdeki kas gerginliğinizi mutlaka korumalısınız. Yerçekimine karşı yapılan bu egzersiz, karın kaslarınızı ve omuzlarınızı güçlendiriyor.

3- Tekme atın: Sırtüstü yere uzanın. Bacaklarınızı bükün, ayaklarınızla zemine tam olarak basın. Ellerinizi iki yana doğru uzatın. Kalçanızı ve sırtınızı sadece omuz başınız zeminde kalacak şekilde yukarı kaldırın. Dönüşümlü olarak sol ve sağ bacağınızı vücudunuzla 90 derecelik açıyla kaldırın. Bu egzersiz, karın özellikle de sırt bölgesine güç veriyor.

4- Karın kaslarını gerin: Yere sırt üsü uzanın. Bacaklarınızı bükün, ayaklarınızı kalça genişliğinde açın. Karın kaslarınızı gerin, baş ve vücudunuzun üst kısmını yükseltin. Bu pozisonda, sırtınızın alt kısmını zemine doğru bastırın. Omuz genişliğinde kavrasığınız iple birlikte kollarınızı öne doğru uzatın. Bu pozisyonda, elinizdeki iple yarım daire çizmeye çalışın.

5- Kıvrılın ve rahatlayın: Egzersizin sonunda küçük bir stretching yapmaya ne dersiniz? Yere sırtüstü uzanın. Bacaklarınızı bükerek kendinize doğru çekin, bu pozisonda 30 saniye kadar kalın. Ardından vücudunuzu serbest bırakın. Birkaç kez tekrarladığınız bu egzersizin sonunda, göbeğinizin ve sırt kaslarınızın gevşediğini göreceksiniz

selam kızlar bütün gün yoktum ama beni kimse farketmemiş :çok üzgünüm:
sabah bir uyandım ceyran yok elektirik arızayı aradım bakım var akşam 6 da
gelicek dedi canım sıkıldı bende annem çocuklarla beraber arkadaşıma
gittim bebiş görmeye 4 aylık oldu ben anca gittim
ne yapıyonuz anlataın bakalım ne var ne yok :1hug:

tinkimi 15 tatil rehaveti olunca çocuklardan giremediğini düşündüm
akşama gireceğini düşündüm şeker

ayteen çok teşekkürler güzel bilgilerin için
yakın zamanda başlicam inşallah az biraz kuvvetlenim

elektirik kesik olduğu için bende gezdim bugün
asiiii hareketler güzel görünüyor denemek lazım :dance::dance:
offfffffff başım ağrıyo benim ya uykumda geldi baş ağrısından heralde :uhm:

varya şeytan beni dürtüyor şu an git dolabı aç sarelle
kavonuzunu kaşıkla diyor töbe töbeeeeeeeeeee
başım ağrıdığı saman çiloata kirizi tuyuyo ya
ama yokkkk
sabırrrrrrrr ay ben beşi biyerde çayı içeyim bari a.s

canım demledim içiyorum
bugünkü menüm
sabah 1 dilim kepekli ekmek peynir
ikindin 1 adet kuru tuzlu pasta 1 adet tatlı kuru pasta
ama en miniklerini seçtim
akşamda yemedim 1 demlik çay bitirdim
şimdide beşi biyerde çayı a.s

slm arkadaşlar afiyet olsun tinkicim
bu gün sabah aktivya öğlen akşam bir yaptım iki dilim ekmek kahvaltılık bir kaç tane sarma şimdi bende çayı mı demlicem keyifli keyifli çay içecem ağladığım ve huzursuz olduğum günlerin acısını çıkartıcam inşallah

sanada afiyet olsun canım

kızlar bugün ne oldu bana bilmiyorum
çok açım mutfağa gidip şöyle piyazlık soğan doğrayıp cokacimcoook
üstüne yumurta kırıp ekmek banıp yemek istiyorum cokacimcoook
offff ya bana bişeyler oluyor ama yemiycem yatıcam uyucam ben iyi geceler
sabaha görüşürüz çıtırlar :bbo::bbo::bbo::bbo:

günaydın arkadaşlar eski kg 74.6 yeni kg 75.5
malesef dediğim gibi sürekli dışarıda yedik hastanelerde ne kadar dikkat etsemde yediklerim hep simit poğça tarzı şeylerdi
ama çokta üzülmüyorum o yoğun sitreten kurtuldumya çok şükür ldığımı veriririm fazlasıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…