canım bu saatte kahvaltı mı yapılır inanmıyorum sanaikinizde birbirinizden tatlisiniz yaa... Cok tesekkür ederim kizlar.. iyi ki varsiniz ! evden cikmama son 1 saat 15 dk kaldi . Simdi kalkip güzelce bir spor yapayim.. güzel devam edeyim güne sonrahenüz kahvalti yapamadim.. firsatim olmadi dogrusu. spor sonrasi güzel bir de kahvalti yapip cikayim. umarim günün diger kalaninda fazla kalori almam da.. moralim yerini bulur aksam gelip hepinize hesap verecegim ne yedigim , ne yaptigim hakkinda
amin canım.evet öyleydi şimdiyle arasında çok kadar fark varayşecim çok yakışmışsınız öncelikle Allah bozmasın maşallah
harbiden çıbıkmışsın yaadamın elleri belini tutarken nerdeyse birleşecek:90:
canüım evlendikten sonra ister istemez sende oda kafasına göre takılamıyor. bu kadar özgürlüğe alıştıktan sonra polis eşi olmak zor olacak sana şimdi nerde görev yeri doğu görevini yaptı mı? birbirini sevdikten sonra insan alışıyor herşeye
canım bu saatte kahvaltı mı yapılır inanmıyorum sana
inan metebolizman çok yavaşlar böyle hemde sağlığından olacaksın
amin cnm inş. hep böyle olur sadece tayin durumlarından zor olur sana onu kasdettim ben.malum nereye çıkacağı belli olmuyo her zaman güzel yerler de çalışamıyorsun ama polisler bizden daha az tayin görüyor.yok henüz dogu görevini yapmadi canim. mersinde calisiyor.. herkes zor olacagini söylüyor benim gibi birinin polis esi olmasinaAllah nazardan saklasin kac yil oldu.. cok iyi anlasiyoruz hic tartismadik ,birbirimizi üzmedik.. insallah ilerisi de böyle olur..
benim motivasyonum yerimde her ne kadar net bir şekilde kg verememiş olsamda yediklerime tam gaz dikkat ediyorum maşallah diyeyim ilk defa bu kadar istikrarlıyım sağlıklı beslenme konusundatakımca hepimizde bir motivasyon eksikliği görüyorum bu iş bize pahalıya patlamasın zarzor verdiğimiz kiloları geriye almıyalım daha vereceğimiz çok kilo varken bide
canım profilimden albüme gir yeni saç rengim yazıyo ordan bakabilirisnayşee bende görmek istiyorm çubk krakerinasıl bakıcz bilmiyorm ama:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...-hadi-butun-dualarimiz-boncuk-icin-olsun.html
kızlar dualarınızı eksik etmeyin
canım profilimden albüme gir yeni saç rengim yazıyo ordan bakabilirisn
çok sevindim ne güzel iyi sonuç almışsın tartı da cnm
teşekkür ederim güzel yorumun için cnmcnm gördüm fotolar mükemmel. çok güzlsin maşallaho surat sende varken kilo vermesende olur
İyi akşamlar hanımlar :)
Ne kadar çok şey yazmışsınız, hepsine göz atıyorum şimdi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?