Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım bu saatte kahvaltı mı yapılır inanmıyorum sana
inan metebolizman çok yavaşlar böyle hemde sağlığından olacaksın

yok henüz dogu görevini yapmadi canim. mersinde calisiyor.. herkes zor olacagini söylüyor benim gibi birinin polis esi olmasina Allah nazardan saklasin kac yil oldu.. cok iyi anlasiyoruz hic tartismadik ,birbirimizi üzmedik.. insallah ilerisi de böyle olur..

canım bu saatte kahvaltı mı yapılır inanmıyorum sana
inan metebolizman çok yavaşlar böyle hemde sağlığından olacaksın

Firsatim olmadi canim yaa.. kahve ve bitki cayi ictim ama dur hemen gidip birseyler yiyeyim.. 20 dk spor yaptim ayrica . fitnes lastigi ile egzersiz ve ip atlama seklindeydi sporum evden cikmama son 30 dk

amin cnm inş. hep böyle olur sadece tayin durumlarından zor olur sana onu kasdettim ben.malum nereye çıkacağı belli olmuyo her zaman güzel yerler de çalışamıyorsun ama polisler bizden daha az tayin görüyor.
bizimde bitseydi şu 1.5 sene çok sıkıldım batı da en azında 4 sene rahat ederdik

takımca hepimizde bir motivasyon eksikliği görüyorum bu iş bize pahalıya patlamasın zarzor verdiğimiz kiloları geriye almıyalım daha vereceğimiz çok kilo varken bide
benim motivasyonum yerimde her ne kadar net bir şekilde kg verememiş olsamda yediklerime tam gaz dikkat ediyorum maşallah diyeyim ilk defa bu kadar istikrarlıyım sağlıklı beslenme konusunda
siz de bir an önce toparlanacaksınız eminim takım olarak süperiz biz

kızlar merhabaaa. hala beklemedeym bi türlü regl olamadm ama bu sabah dedim bi tartılıyım. kendimi 64 e bile hazırlamıştım. moralimi bozmucam diye kendime söz verdim ve tartıldım. bir de ne göreyim adet üstü kilom 62.2 bi sevndirik oldum sormayın.

bugün saat 1 de kalktım hemen dışarı çıkmam gerekiyordu.. aldm elmamı yedim.4 te geldim 4 bçkta et sote pilav ve piyaz yedim yanında da 2 dilim normal ekmek.
akşamki hakkımıda tatlıyla doldurmak istiyorm bakalım

aaa bugün neler öğrendim xetrax 'cım sözlüymüş :) ömür boyu mutlu ve aşık kalırsınız umarım okulunda az kalmış evlilik yakın gibi hadi hayırlısı...
bende yediklerimi yazayım bari :)
sabah 2 dilim beyaz ekmek
şekersiz çay
bir kaç çatal yağda yumurta
2 zeytin
1 çay kaşığı tereyağı - bal

2 dilim peynirli börek
1 dilim kek
şekersiz çay

akşamı henüz yemedim ama salata yemeyi planlıyorum

BUGÜNKÜ LİSTEM
1 tane simit = 300
1 tane 2 şekerli çay = 50
1 büyük bardak limonata = 150 (bana çok şekerli geldi o yüzden kalorisi baya fazla tuttum)
1 tane simit = 300
1 tane 2 şekerli kahve = 50
100 gr fırında tavuk bonfile = 150
Fırında patlıcan, biber, domates = 150
2 bardak doğal şeftali nektarı = 350

TOPLAM: 1500 kalori

teşekkür ederim gülşencim
ben bugün
sabah
1 küçük karışık tost
1 dilim kızarmış t.bugday ekmeği
1 yumurta
10 gr tere yağı,biraz böğürtlen reçeli
öğlen
1 yumurta 2 dilim kızarmış t.bugday ekmeği,beyaz peynir 30 gr
akşam
yemek yemedim cnm istemiyo
60 gr kaju,2 bardak ayran içeceğim
toplam 1380 kl
bu arada ben uzun uzun çiğniyorum yediklerimi artık insan yemek yerken yoruluyo doyduğunu çok çabuk hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…