Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cnm şuan uyguladğn bir yöntem varmı?

Hoşbulduk canım

Liste her zamanki gibi çok güzel :81:
Çok güzel ilerliyorsun
Çok çiğneme durumunda benim de çenem ağrıyor, daha fazla yemek istemiyorum

Şu ana kadar güzel görünüyor Gülşencim :)
Akşam yemeğinde ne yiyeceğini merak ediyorum

bu arada uruzum bugün uğramadı hiç yoğun sanırım

Bugün çok yoğundum canım, bir ara gelip neler yaptığınıza baktım ama çok fazla kalamadım çıkmam gerekti

Hala regl olamadın mı
Aklı olan senden uzak dursun, sinir topusundur sen şimdi
Listen güzel görünüyor, umarım yatmadan önce abartmazsın regl olamamanın verdiği stres nedeniyle :)

cnm şuan uyguladğn bir yöntem varmı?

Yok canım, şu an sadece aldığım kalori miktarına dikkat ediyorum :)

Çok zor bir durum, Allah yardımcısı olsun, acil şifalar versin ...

Allah tamamına erdirsin Etracım, bu mutluluk tablosu hiç bozulmasın :)
Darısı benim ve benim gibilerin başına inşallah

benim midem alıştı bu sisteme ve küçüldü sanırım öğlende zorla yedim aslında protein almak için öğün atlamamak için yedim.hiç zorlanmıyorum çok mutluyum bide tartıda iyi rakamlar görürsem benden iyisi olmayacak
kızım uyuyunca 9 gibi 40 dk bisiklete bineceğim 10 dk da twist üstüne de yeşil çay ohhh

Çok güzel ve düzenli bir şekilde spor yapıyorsun, hayranım :)

selam kizlar nabersiniz bakim :))
bende bugün bol bol yürüdüm hava cok güzel artik bol bol gezerim tutabilene ask olsun :))

bugün yediklerimide yazim hemencik

sabah

domates salatalik
1 kepek ekmegi
1 bardak sekersiz cay
kk peynir

ara

yesil elma

öglen

izgara balik
yesil salata

ara

portakal

aksam

4 kasik taze fasulye
2 kasik pilav
salata

spor 1 saat yürüyüs
3 litre su

kızlar bugünkü menüm

Kahvaltı 331 cal.
simit 1 ad. 280 cal.
tulum peyniri 20 gr. 51 cal.
İlk Ara Ogun 33 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Öğle Yemeği 421 cal.
çorbalar 1 kase 200 cal.
brokoli 200 gr. 70 cal.
danone doğal yoğurt 100 gr. 76 cal.
ıspanaklı börek 0.25 por. 75 cal.
İkinci Ara Öğün 100 cal.
kuru kayısı 6 ad. 100 cal.
Akşam Yemeği 525 cal.
kıymalı makarna 1 tabak 450 cal.
sütaş - yoğurt - yağlı homojenize 100 gr. 75 cal.
TOPLAM KALORİ 1410 cal.

kızlar sabah simiti farklı fırından almıştım nasıl dokundu anlatamam mide ağrısından ölüyordum zaten midemde asit yükselmesi var. öğlen yemeğinden sonra dahada arttı ağrı bende maalesef yediklerimin çoğunu lavaboya iade ettim akşam da eşim kıymalı makarna yapmış o da ayrı etkiledi ama şuan iyiyim allaha şükür

Liste gayet güzel görünüyor, üstüne de yürüyüşle daha da güzel olmuş :)

Teşekkürler, bol bol uğrarız :)

Çok geçmiş olsun canım, mide bulantısı insanın tüm gününü berbat etmek için birebir
Şimdi daha iyisindir umarım

uruzcum sağol canım şimdi iyiyim allaha şükür

Yat dedi yattım, aç dedi açtım, aletini çıkarıp soktu. İşini bitirdiğinde kan gelmeye başladı,çok korkmuş ve çok acı çekiyordum.Çünkü ilk kez diş çektiriyordum!!

Elleriyle beyaz vücudumu ellediler.Dudaklarıyla emdiler.Ateşiyle yaktılar.Ne suçum vardı.Gül gibi sigaraydım?

gerbera alemsin canım okumaya başlayınca aman allahım bu kız coşmuş diyecektim ki

sağlıksız değil bence denenebilir sen yaparsın canım ya
beni bile sollayacaksın hadi bakalım ne zaman biter reglin?

cnm yeni gördm...

daha olamadımki bitsin.... sıkıntı yaptı artık.. bu diyeti yapabilceğime ben de inanıyorum.. ama seni sollayabilceğimi sanmıyorum.. kilo vermem durmuş durumda

Tesekkür ederim hayatim amin... senin gibi dünya evine umarim bende girerim bir gün

Listen cok güzel olmus.. dedigin gibi salata yediysen eger daha bir hos olmus olur yarin bende güzel bir menü ile karsina gelecegim insallah

Allah tamamına erdirsin Etracım, bu mutluluk tablosu hiç bozulmasın :)
Darısı benim ve benim gibilerin başına inşallah

Aminn canim.. amin insallah ... Ruh ikizimi ben buldum darisi önce sana sonra tüm isteyenlere

cnm yeni gördm...

daha olamadımki bitsin.... sıkıntı yaptı artık.. bu diyeti yapabilceğime ben de inanıyorum.. ama seni sollayabilceğimi sanmıyorum.. kilo vermem durmuş durumda

Elifcigim... neler oluyor bize üstümüze lanet bulutu cöktü sanki ben 63lü sayilarda sen 62lerde .. ne olacak bizim halimiz cadi kiz

Bugünkü yediklerim..

uyaninca 1 bardak balli ,sirkeli sicak su

1 bardak kahve ( sekersiz ama 1 kasik süttozu ile)
3 kücük sakizli seker ( elegan sekerlerden )
1 kasik kadar kuru üzüm

1 dilim siyah ekmek
3-4 cherry domates
1 kasik sürme peynir
1 bardak visne cayi ( sekersiz )

1 bardak ayran

1 vanillechrossant

20 dk spor ve bol kosturmaca kalori olarak asiri birsey yemedim ama saglikli da beslenemedim malesef

Elifcigim... neler oluyor bize üstümüze lanet bulutu cöktü sanki ben 63lü sayilarda sen 62lerde .. ne olacak bizim halimiz cadi kiz

takıldık kaldık etracm gerçekten... ama salata diyetine başlamayı düşnüyorm bi kaç güne. inşallah işe yarar bakalm.. ikimizde çok uzun süreli aralıklarla ve az miktarlarda yediğimiz için veremiyoruz sanrm. anlamadım gitti ya

benm de şuan hayatım koşturmaca halinde geçiyor.. dışardayken ister istemz düznli beslenemiyosun... hayatımız düzene girince umarım kilolarımız da düzene girecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…