Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kizlar valla bana ne deseniz haklisiniz
pek syk syk ugrayamiyorum ama iki cocukla cok zor bunu anladim
beni isterseniz listeden cikarin benden daha azimli bir arkadasimin yerini mesgul etmiyim bari ((
sabah nekadarda güzel baslamisti hersey ama kizim birden ateslendi ve ancak uyudu resmen süzük bakiyor icim eziliyor onun o haline
diyete gelince hersey yolunda ama gercekten pek fazla girememek size haksizlik oluyor

arkadaşlar bir arkadaşla knştum demin 1 bçk hftada 5 kilo vermiş... dedim ne yaptın tabii hemen. aynen şöyle anlattı:

istediğim kadar yoğurt, roka marul göbek soğan vs sevdiğim yeşillkler, çeri domates ve 1 bçk kibrit kutusu büyklüğünde peyniri de içine ufalayarak nar ekşisi ve az bir tuzla ve bir yemek kaşığı kdar zeytin yağıyla yedim. öğlen ve sabah yanına birer dilim kepek ekmeği de yemiş.
bazı akşamlar yoğurt katmadım salatanın içine et yada tavuk parçaları attım(kızamış olmucak tabii) dedi. içecek olarak soda, az tuzlu ayran terch etmiş yine. asitli yada şekerli bişy içmedm de yemedimde dedi. ve hiç zorlanmadığını ekledi. uzun zaman geçmiş üzernden almamşta geri.

yani kızlar şu regl oluym bi bitsn. ilk planmda bu diyet var

Papatyacım zaten 58 kiloda bile beden kitle endeksin 21 civarı oluyor.
Daha aşağılara inmene ne gerek var, hem hedef küçük olunca daha kolay görünür, daha çok çaba sarfedersin

bencede 58 bana yeter gibime geliyor sen nasıl düşünüyorsun canım? boyum 1.66 cm..
offf şu 4 kilo yapıştı bana

ayy canım geçmiş olsun umarım iyileşmiş olarak uyanır da seninde için rahat eder
ya nedenmiş gruptan ayrılmak falan yok oldu o zaman gelemeyenler listeden çıksın herkes tombiş lopipop olarak gezsin böyle mutlu olacaksan sen bilirsin ama ben bir daha batuhanımı nerden bulucam

sağlıksız değil bence denenebilir sen yaparsın canım ya
beni bile sollayacaksın hadi bakalım ne zaman biter reglin?

Son düzenleme:
hey maşallah o zaman 52 de çok çok zayıf olursun bence 55 gayet iyi hatta o bile zayıf gösterirsin seni ama amacımız da o değil mi :103:
evet zayıf oluyorum o zaman herkes kg al diyordu biraz.hatta nişanlıyken bir ara 49-50 lere düşmüştüm stresten ama o zaman hakikaten çok zayıftım hoş değildi.
belim 58 cm di gelinliğimde incecik çıkmıştı belim offf ne güzeldi ya

Batuhanim bunu senden önce benim söylemem gerek.. hem de kaptan yardimcisiyim... hic bir faydam yok buraya nedense ben hala kendimden ümidi kesemedim.. yine de buradan ayrilmayi düsünemiyorum. Cok yalniz hissederim kendimi uruzcugum sende sormustun benim yogunlugumun daha ne kadar devam edecegini.. max. 1 ay daha malesef

gelinlikli halini ekler misin canım çok merak ettim Allah'ım mankenlerden bilem zayıfmışsın

biz iyiyiz sen nasılsın cnm ne zaman hafifleyecek tempon :26:
ailen yanın da değil mi etracım

malesef yanimda degiller canim.. onlar türkiyede , yalniz yasiyorum burada güzel bir yaz tatili gecirmek ,kafama göre gezip eglenmek istiyorum Kendi parami daha rahat harciyorum. Bir iki ay böyle yogun tempoda yasamis olacagim ama insallah sonrasi güzel olacak :44:

Son düzenleme:

zaman zaman hepimiz ümitsizliğe kapılıyoruz bende zaman zaman çıksammı takımdan acaba diyorum ama sonra sizden vazgeçemiyorum :)
ee anlat bakalım canım sen nasılsın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…