Papatyacım zaten 58 kiloda bile beden kitle endeksin 21 civarı oluyor.
Daha aşağılara inmene ne gerek var, hem hedef küçük olunca daha kolay görünür, daha çok çaba sarfedersin
iyi cnm benim de ilk hedefim 58 daha sonra 55 hatta 52 de olabilir çubuk kraker olmak istiyorumbencede 58 bana yeter gibime geliyor sen nasıl düşünüyorsun canım? boyum 1.66 cm..
offf şu 4 kilo yapıştı bana
iyi cnm benim de ilk hedefim 58 daha sonra 55 hatta 52 de olabilir çubuk kraker olmak istiyorum
selam kizlar valla bana ne deseniz haklisiniz
pek syk syk ugrayamiyorum ama iki cocukla cok zor bunu anladim
beni isterseniz listeden cikarin benden daha azimli bir arkadasimin yerini mesgul etmiyim bari((
sabah nekadarda güzel baslamisti hersey ama kizim birden ateslendi ve ancak uyudu resmen süzük bakiyor icim eziliyor onun o haline
diyete gelince hersey yolunda ama gercekten pek fazla girememek size haksizlik oluyor
arkadaşlar bir arkadaşla knştum demin 1 bçk hftada 5 kilo vermiş... dedim ne yaptın tabii hemen. aynen şöyle anlattı:
istediğim kadar yoğurt, roka marul göbek soğan vs sevdiğim yeşillkler, çeri domates ve 1 bçk kibrit kutusu büyklüğünde peyniri de içine ufalayarak nar ekşisi ve az bir tuzla ve bir yemek kaşığı kdar zeytin yağıyla yedim. öğlen ve sabah yanına birer dilim kepek ekmeği de yemiş.
bazı akşamlar yoğurt katmadım salatanın içine et yada tavuk parçaları attım(kızamış olmucak tabii) dedi. içecek olarak soda, az tuzlu ayran terch etmiş yine. asitli yada şekerli bişy içmedm de yemedimde dedi. ve hiç zorlanmadığını ekledi. uzun zaman geçmiş üzernden almamşta geri.
yani kızlar şu regl oluym bi bitsn. ilk planmda bu diyet var
169-170 arası cnmbende çok istiyorum çubuk kraker olmayı ama nerdeeeesenin boyun kaç canım?
169-170 arası cnm
evet zayıf oluyorum o zaman herkes kg al diyordu biraz.hatta nişanlıyken bir ara 49-50 lere düşmüştüm strestenhey maşallah o zaman 52 de çok çok zayıf olursun bence 55 gayet iyi hatta o bile zayıf gösterirsin seni ama amacımız da o değil mi :103:
selam kizlar valla bana ne deseniz haklisiniz
pek syk syk ugrayamiyorum ama iki cocukla cok zor bunu anladim
beni isterseniz listeden cikarin benden daha azimli bir arkadasimin yerini mesgul etmiyim bari((
sabah nekadarda güzel baslamisti hersey ama kizim birden ateslendi ve ancak uyudu resmen süzük bakiyor icim eziliyor onun o haline
diyete gelince hersey yolunda ama gercekten pek fazla girememek size haksizlik oluyor
biz iyiyiz sen nasılsın cnm ne zaman hafifleyecek tempon :26:Günaydin kizlar.... herkes burada bir ben eksikmisim galibanasilsiniz ?? cizelgelere bakinca bir cogunuz iyi görünüyor masallah
evet zayıf oluyorum o zaman herkes kg al diyordu biraz.hatta nişanlıyken bir ara 49-50 lere düşmüştüm strestenama o zaman hakikaten çok zayıftım hoş değildi.
belim 58 cm digelinliğimde incecik çıkmıştı belim offf ne güzeldi ya
biz iyiyiz sen nasılsın cnm ne zaman hafifleyecek tempon :26:
ailen yanın da değil mi etracım
Batuhanim bunu senden önce benim söylemem gerek..hem de kaptan yardimcisiyim... hic bir faydam yok buraya nedense ben hala kendimden ümidi kesemedim.. yine de buradan ayrilmayi düsünemiyorum. Cok yalniz hissederim kendimi uruzcugum sende sormustun benim yogunlugumun daha ne kadar devam edecegini.. max. 1 ay daha malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?