Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bana bir fikir verin biliyorsunuz 65 kilo ile başladım şimdi 58 59 gidip geliyorum iyi kilo verdim sayılır yani ayakta iken gayet iiyi duruyorum ama oturunca karnım kat kat oluyor buda beni deli ediyor mekik felan çektim işe yaramadı daha kötüsü hamilelikte bebek mideme çok yakındı oda midemi çıkarttı o yüzden iki kat oluyorum bıngıl bıngıl derler yaaa ayyyy yazarken bile sinir oldum işte bana bir fikir verin hazirana kadar düzeltiiim kendimi

canım sadece mekik yeterli olmaz cnm.mekikle birlikte sırt üstü yere yatıp karnını içeri çekip bacaklarını yere indirip kaldırman lazım,yine yarım mekik,yan mekik,vs plates hareketleri bunlar cnm netten araştır hareketleri karnını içeri çekip yapman lazım inanılmaz ağrıyo ama çok etliki

saol canım

Hanımlar eve daha yeni geldim, popom daha yeni yer yüzü gördü, çok yorgunum
Özel ders veriyorum, önümüzdeki günlerde verdiğim özel derslerin saati artacak, daha da yoğun olucam.
Bu yüzden kaptanlık görevlerimi yerine getirmekte zorlanabilirim ...
Burada belli bir sorumluluğum var ve inanın işimi aksatacağım diye telaş yapıyorum, özellikle de perşembe ve cuma günleri
Kaptan olmak isteyen, ben hemen hemen her gün düzenli olarak takıma gelir, takımla ilgilenir ve cuma günleri kilo bildirim listesini hazırlayabilirim diyenler bir adım beri gelsin :)
Merak etmeyin ben önümüzdeki 1-2 hafta boyunca, en azından çok yoğun olana kadar kaptan olacak arkadaşa elimden geldiğince yardımcı olur, yol gösteririm, tıpkı Azracım'ın bana yardımcı olduğu gibi

Bugünkü menüm arzuladığım gibi değil ama elimdeki imkanlar dahilinde en uygun şeyleri yemeye çalıştım ayak üstü :)

1 simit = 300
1 kahve = 50
1 şişe kefir = 130
1 kahve = 100
1simit = 300
200 gr light yoğurt = 120
10 tane fındık = 120
1 porsiyon fırında pişmiş sebze (patlıcan, biber, domates) = 150
100 gr fırında pişmiş parça tavuk bonfiler = 150

toplam: 1420 kalori

Son düzenleme:
lallamma ve uruzcum çok teşekkür ederim
uruzcum ya çok güzel yapıyorsun kaptanlık görevini oluru yok mu hiç
bende menümü yazayım
sabah
2.5 dilim kızarmış k.ekmeği
2 salam
30 gr beyaz peynir
10 gr tereyağ
1.5 kaşık b.reçeli
öğlen
tavuk sote 2 tane aktivia sade
akşam
3 bardak ayran 60 gr kaju
toplam 1380 kl

ayşeceylin, nuvanda
doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllara
teşekkür edrim
Aaaa bugün Ayşe ve Nuvanda'nın doğum günü, pişti oldunuz
Doğum gününüz kutlu olsun hanımlar, sağlıklı bir şekilde nice yaşlar görmenizi dilerim
teşekkür ederim canım benim doğum günüm dündü ama yinede saol
yaww noluyor kaptan dayanmıyo bize yapma etme uruzcum iiiydik böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…