Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım hergece burdayım ben öle deme ya geç girebilme fırsatı buluyorm.. o saatlerde siz 3. uykunuza dalmış oluyorsnz tbi..

diyeti bozmadm ama katı bir diyetteym de denemez. sadece kendimi frenliyorm.. HALA REGL OLAMADIM böle dolu dolu hissediyorm kendimi.. olana kadar da tartılmak istemiyorm açkçası ama 2 gün önce 62.6 idim abartarakta yemedm o günden beri.. yine bu civrdaymdr diye düşünüyorm...

bugün sabah 2 dilm kepek ekmeği, koca bir dilm peynir(peyniri çook seviyorum) 5 tane siyh zeytin, ve 1 domates yedim.
öğlen helva arasına karışık dondurma yedim (çok özlemişim) bide şu bardaktaki mısırlardan bir kaşık yedim içinde nar ekşisi vardı sadece.
akşamda bir ayvalık tostuyla ayran.

çok yoğun geçiyor günlerim.. kendime sporuma ayrcak vakt bulamıyorm... vizeler yaklaşıyor.. sürücü kursu sınavları yakında derken inanın yıkanmaya vakt bulamıyorm desem yeridir. bana kızmayın kızlar yakında geçicek bu tempom inşallah.. bende bitkinim.

Herkese günaydınlar hanımlar

Misafir olmasına rağmen cozutmamışsın, tebrik ederim :)
Ben olsam ne kadar dayanabilirdim bilmiyorum
Üstüne eğlenebilmen de harika olmuş, güzel ve ilaç gibi bir hafta sonu geçirdin desene

Elifçim bunu sakın kızgınlık olarak algılama, üzülürüm
Ben sadece neler yaptğınızı, ne durumda olduğunuzu merak ediyorum ...
Sende pko var mıydı, yani her zaman regl olmakta zorlanıyor musun yoksa bu defaya özgü bir sorun mu?
Çünkü çok uzun zaman oldu ve hala kurtulamadın şu şişkinlik durumundan, biliyorum çok rahatsız edici
Şişkinliğini atlatmadan tartılma, reglin bittikten 2 gün sonra tartıya çıkman için ideal zamandır canım
Çok yoğunsun anladığım kadarıyla, bu yoğunda tempoda kendine dikkat et ve arada bizleri de unutma

Son düzenleme:
Papatyacım hızını öyle bir aldın ki duramıyorsun
Hafta sonu olması da iyi bir mazeret :)
Neyse ki hafta içi, hafta sonundan daha uzun, şükürler olsun, yoksa halimiz nice olurdu
Hafta içi hiç kaçamak yok, hakkın kalmadı :)

coştum yine dalgalanıyorum bennnn valla bugün nedense çok canım çekti dayanamadım biraz abur cubura saldırdım ama haftaiçi yasak

ama listeme tekrar baktım da ne güzel şeyler yemişim ya hiç pişman değilim Allah'ım yaratmış bizim için arada yemek lazım ohhh şimdi p.tesiyle birlikte hep diyet modundayım nedense hafta sonları kendime dur diyemiyorum arada kendinizi şımartın kızlar ama benim gibi abartmadan yoksa diyetin tadı olmuyor

sorma ya o kadar eğlendimki ve hayatımın en güzel günlerini geçirdim rüya gibiydi neler yaptığımızı anlatırım şimdi ortalığı toparlamam lazım yarın iş görüşmesine gitcem çok yiyemediğimden ve gezmekten kilo verdim yediğimi hatırladığım tek şey iskenderdi hiç hatırlamıyorum sabahları yarım dilim köy ekmeği yemiştim şokellayla

Son düzenleme:

Ayşecim listelerine artık söyleyecek söz bulamıyorum, gayet yerinde seçimler

herkeze tünaydın yorucu bir haftasonu daha bitti bütün hafta haftasonu gelsinde dinlenirim diyorum ama haftasonları daha yorucu oluyor yorgunum yaaaaaaaaaa

Şenaycım hafta sonu neler yaptın da bu kadar yoruldun? :)

Ayşecim listelerine artık söyleyecek söz bulamıyorum, gayet yerinde seçimler
teşekkür ederim cnm bakalım 1300 kl aşmamaya çalışacağım.otomatik hesaplayıcı 58 kg ya bile 30 hazirana kadar 1300 kl aşmazsam ulaşacağımı söylüyo.bu içinde spor olmadan hazırlanmış herhalde 1300 kl liste ile + spor daha kısa süre de sonuç alınır diye düşünüyorum ben sence cnm

selam kizlar nasilsiniz bakim ????

dün giremedim gece girdim gerci ama tabiki kimse yoktu :)))
dün arkadasima mangala davetliydik oraya gittim
sabah kahvalti yapmadan ciktim malesef
ama 4 tane kanat 2 de but yedim :)))))))))))
ama ekmeksiz yedim ve malesef 1 bardak kola ictim
neyse bugün yine düzenime döndüm hadi bana kolay gelsin :))
öpüyorum hepiunizi

merhaba kizlar pcim bozuktu giremedim pek fazla bu gunlerde bugun protein diyetine basladim aslinda daha once basliycaktim ama evde olmadigim icin baslayamadim 15 gun uyguluycam ins listem hergun ayni olcak:

1 HAFTALIK PROTEİN DİYETİ

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği 60-80 gr.yarım yağlı Mavi-Yeşil Lıght peynir çay,kahve,ıhlamur istenilen kadar şekersiz.

Öğlen : 100 gr.yağsız et(tavuk,hindi derisiz veya köfte 5-6 adet) soya fasülyesi (pişmiş 1 kase).

Akşam : 2 adet yumurta 1.sarılı diğeri sarısız,rafadan veya katı ,çılbır veya yağsız teflon tavada menemen omlet şeklinde.

Notlar : Hiç meyve yenmeyecek en az 2.5-3 lt.su + 1 bardak maden suyu içilecek.

ara öğün yok, kahvaltı çok hafif, diğer öğünler de öyle kalori olarak çok düşük bir liste değil mi cnm en fazla 700 kl yapar bu liste

ara öğün yok, kahvaltı çok hafif, diğer öğünler de öyle kalori olarak çok düşük bir liste değil mi cnm en fazla 700 kl yapar bu liste

yok cnm 1100kaloriye yakin hesapladim ben soya fasulyesi mesela 400kalori 1 kasesi hesapladim simdi:

Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[2] Beyaz Peynir 80 GRAM 200
[3] Soya Fasulyesi 100 GRAM 403
[4] Menemen 1 PORSİYON 179
[5] Yağsız Izgara Et 100 GRAM 167
[6] yumurta 2 adet 160

Toplam : 1164 kal.

hepsinin protein degerleri cok yuksek cnm bakiyim 1 hafta uygulayim memnun kalirsam 15 gun uyguluycam sonra normal duzenime 6 ogunle devam edicem

canım ben hergün uğrayıp okuyorum ama yazacak yüzüm yok ( çok kötüyüm bu sabah tartıldım ve + 400 çıktım

tatlim benimde pcimde sorun vardi yazamadim ama geldimmmm burdayimm

Offf bende bu yogunluktan biktim vallahi Saglikli beslenemiyorum malesef cok sükür gectigimiz persembe gününden bu yana kilo almis görünmüyorum... cumartesi günü ögleden sonra bos vaktim vardi.. gittim spor aletleri aldim. pilates lastigi , ip atlamak icin ip , pilates topu filan da aldim.. cok hevese geldim tekrar spor yapacagim diye.. 3 gün oldu hala bir türlü vakit bulamadim. Eve geldigimde temizlik yapmaya bir de uyumaya ancak vakit yetiyor vallahi.. vee.. son 13 dk. disari cikmam gerek... yarin ögleden öncem bos olacak insallah.. en azindan öglen 12 ye kadar kesin hepinizi cok özledim arkadaslar...

gülsencigim yarin ögleden önce foruma sende girmeye calissan ?? güzelce bir dertleselim .. olur mu.. ´? Beraber birseyler düsünelim.. birbirimize faydamiz olur belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…