moralim çok bozuk dayamadım tartıya çıktım büyük bir ümitle sonuç hayal kırıklığı veremediğim gibi +200 deyim inanamıyorum neye çabalıyorum ben o kadar spor yapıyorum yediğime dikkat ediyorum tatlıyı neredeyse çıkardım hayatım cipsi unuttum poğacaya dayamayan ben yemiyorum aylardır ama sonuç yok.ne için uğraşıyorum ki yediğim zamanlar da aynıydım önüme geleni yiyordum ama kg aynıydı şimdi yemiyorum yine aynı
beni en iyi azracım bilir dayanamadığımı sürekli kaçamak yapıp diyet bozduğumu ama kg hep aynı ayarda kalırdı buna rağmen.bilmiyorum şimdi takip ediyorsa listelerimi ne kadar istikrarlıyım en az 3 haftadır çok dikkatliyim diyet+spor ama değişen bişey yok reglim de bitmek üzere üstelik
offf moralim sıfır
sıkılaşma var tabiki oda bisiklet sayasin de ama kg da fark olmaması çok canımı sıkıyo cnmBak Ayşecim sen de söylüyorsun, daha reglin bitmemiş.
Reglin tamamen bittikten 2 gün sonra en doğru kiloyu görebilirsin tartıda, o yüzden hemen endişeye gerek yok diyorum :)
Bir de bazen tartıda kilo kaybı görünmeyebilir, özellikle senin gibi fazla kilosu olmayanlarda oluyor, vücut sıkılaşsa bile rakamsal bir farklılık göremiyorsun.
En iyi sonucu ayna karşısında ya da elbiseleri giyerken anlarsın canım
Hiç mi bir farklılık yok?
sıkılaşma var tabiki oda bisiklet sayasin de ama kg da fark olmaması çok canımı sıkıyo cnm
tartı mı bozuldu acaba sabitlenip kaldı herhalde
bende bugün
sabah
2 dilim t.bugday ekmeğinden karışık 2 tost
öğlen
peynirli omlet 100 gr garnitürlü yogurt
arada
1 tanecik benim o
akşamda
1 kase çorba ve garnitürlü yogurt
arada da
20 gr fındık 1 bardak ayran içeceğim
canım sağolasın ben elimden geleni yapıyorum içim rahat daha ne yapayım açta gezemem ki değil mi amaListe yine ve yine harikulade
Afiyet olsun, yarasın
canım sağolasın ben elimden geleni yapıyorum içim rahat daha ne yapayım açta gezemem ki değil mi ama
40 dk bisiklet 8 dk twist yaptım
bugün ikimizden başka kimse yok uruzcum
haftanın 5 günü cnm yapıyorum 2 gün tatilSporunu hiç aksatmıyorsun, tebrikler canım
Hafta sonu olduğu içi sanırım, hafta içi canlanır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?