Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

moralim çok bozuk dayamadım tartıya çıktım büyük bir ümitle sonuç hayal kırıklığı veremediğim gibi +200 deyim inanamıyorum neye çabalıyorum ben o kadar spor yapıyorum yediğime dikkat ediyorum tatlıyı neredeyse çıkardım hayatım cipsi unuttum poğacaya dayamayan ben yemiyorum aylardır ama sonuç yok.ne için uğraşıyorum ki yediğim zamanlar da aynıydım önüme geleni yiyordum ama kg aynıydı şimdi yemiyorum yine aynı
beni en iyi azracım bilir dayanamadığımı sürekli kaçamak yapıp diyet bozduğumu ama kg hep aynı ayarda kalırdı buna rağmen.bilmiyorum şimdi takip ediyorsa listelerimi ne kadar istikrarlıyım en az 3 haftadır çok dikkatliyim diyet+spor ama değişen bişey yok reglim de bitmek üzere üstelik
offf moralim sıfır

Bak Ayşecim sen de söylüyorsun, daha reglin bitmemiş.
Reglin tamamen bittikten 2 gün sonra en doğru kiloyu görebilirsin tartıda, o yüzden hemen endişeye gerek yok diyorum :)

Bir de bazen tartıda kilo kaybı görünmeyebilir, özellikle senin gibi fazla kilosu olmayanlarda oluyor, vücut sıkılaşsa bile rakamsal bir farklılık göremiyorsun.
En iyi sonucu ayna karşısında ya da elbiseleri giyerken anlarsın canım
Hiç mi bir farklılık yok?

Son düzenleme:
KAHVALTI
4 dilim tam buğday ekmeği = 220
50 gr taze kaşar = 200
2 bardak tek şekerli çay = 40
1 salatalık = 10

TOPLAM: 470 kalori

sıkılaşma var tabiki oda bisiklet sayasin de ama kg da fark olmaması çok canımı sıkıyo cnm
tartı mı bozuldu acaba sabitlenip kaldı herhalde

50 gr taze kaşar = 200
2 bardak tek şekerli çay = 40
1 salatalık = 10
2 bardak 2 şekerli kahve = 100
10 tane fındık = 110
50 gr taze kaşar = 200
1/2 muz = 50
1 tane fırında pişmiş tavuk but (yanında biraz patates ve kabakla) = 300

TOPLAM: 1450 kalori

Son düzenleme:
sıkılaşma var tabiki oda bisiklet sayasin de ama kg da fark olmaması çok canımı sıkıyo cnm
tartı mı bozuldu acaba sabitlenip kaldı herhalde

Sıkılaşma varsa tartıyı o kadar da dert etme, demek ki emeklerin sonuç veriyor :)

bende bugün
sabah
2 dilim t.bugday ekmeğinden karışık 2 tost
öğlen
peynirli omlet 100 gr garnitürlü yogurt
arada
1 tanecik benim o
akşamda
1 kase çorba ve garnitürlü yogurt
arada da
20 gr fındık 1 bardak ayran içeceğim

Liste yine ve yine harikulade
Afiyet olsun, yarasın

Ayşecim elinden geleni yapıyorsun, çabalıyorsun, artık gerisi er ya da geç gelecek merak etme

Ben de 30 dk hızlı tempo yürüyüş yapıp geldim

canım sağolasın ben elimden geleni yapıyorum içim rahat daha ne yapayım açta gezemem ki değil mi ama

bende birazdan bisiklete bineceğim kayyu başlasın kızımın büyük aşkıo izlerken bende sporumu yapacağım

Gerbera, Lamamma, Elif, Etra, Gülşen, Sevgilim Benim, Batuhanım ...

Nerelerdesinz ???
Hadi Hatice iş gezisinde, Papatya ve Nuvanda her fırsatta geliyor, Handerya'nın net bağlantısı problemi var ...

Diyetleri boşlamadığınız umut ediyorum

[1] Ekmek 8 DİLİM 520
[2] Patates Kızartması, Büyük 1 ADET 395
[3] Salam 2 DİLİM 58
[4] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5
[5] Nutella 50 GRAM 270
[6] Sahanda Yumurta 0.25 PORSİYON 40
[7] Bal 0.50 YEMEK KAŞIĞI 35
[8] kıymalı yumurta 0.50 porsiyon 162
[9] gofredo 0.50 100 259
[10] dankek poti kakaolu 1 paket 206

Toplam : 1982.5 kal.

coştum yine dalgalanıyorum bennnn valla bugün nedense çok canım çekti dayanamadım biraz abur cubura saldırdım ama haftaiçi yasak

slm misafirlerimiz vardı evde 11 kişi oluyorduk çok eğlendim hemde hiç olmadığı kadar tabi giremedimde nete zaten bağlantıda yoktu diyete de katkısı oluyor 82 ile 81.2 arasında gidip geliyorumbu beni çok mutlu etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…