Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum :)
{Sabahtan beri yediklerim}
Mantı - 400 cal
Az şekerli 1 bardak çay - 20 cal
2 parça patlıcan - 15 cal
toplam: 435 cal
1 fincan kahve - 40 cal
1 adet portakal - 50 cal
toplam: 525 cal
resmen kış uykusuna yattım tabiri caizse
kafamı kaldıramıyorum
Azracım sesim kısık diyordun.
Hastalandın mı yoksa? :26:
sesimde yok halimde :94:
Geçmiş olsun canım
bugünden itibaren az karbonhidrat bol yeşil çay ve spor mantığıyla ilerlemeye karar verdim. Malum protein diyeti dengemi alt üst etti ama okul başladığında yine başlayabilirim benim işim hiç belli olmaz :)
bir de bu gün fil gibi su içip bir kaç tane kuru kayısı yedim bağırsaklarım için
sesimde yok halimde :94:
bağırsak sorunu bende de var... kayısı yesemde fayda etmiyor bana.. sinemki içsem karın ağrısından çırpınıyorum tüm gün... bi çözüm bulamadm hala...
bugün 65.7 kalktım. artık 100 gram gidicek herlde o 1 kilolarda gözüm yok zatensabah bir elma 3 e doğru ızgara köfte yanına biraz pilav akşamda bulgur pilavıyla cacık yedim. kaç kalori bilmiyorum. hesaplamayıda bilmiyorum. ama bugün çok yedim biraz artık haftada bir tartılmaya karar verdim. haftaya cuma mesela!
günaydın kızlar
ses gitti bnde sanırım hasta olcam
Elifçim bağırsak problemi için buğday kepeğini dene.
Protein diyeti yaparken ister istemez bende de bağırsak problemi oluyordu, normalde olmasa da.
Buğday kepeği, sadece 1 kaşık bile, düzenli kullanıldığında fayda ediyor :)
nerden bulabilirm buğday kepeğini canım? marketlerde satılırmı? aktarmı yoksa?:97:
Bak aktardan aldım, yarım kilosu 3.5 lira idi.
Lif oranı yüksek olduğu için çok faydalı :)
Günde 1 yemek kaşığı yeterli oluyor.
metabolizmanı şaşırtmış oldun canım. sıkma canını. vücuduna ben diyet yapmıyorum sinyali vermişsin. emn ol bu hafta sını tutarsan iyi verceksin.Bugün yediklerimi ne ben yazayim ne siz okuyun arkadaslar...haftasonu protein diyeti yapmayacagim demistim zaten ama bu kadar abartacagimi da sanmiyordum..aksam yemege davetli oldugum yerde resmen mideme ziyafet cektim
herseye ragmen yine de moralimi ve diyetimi bozmuyorum ! Yarin sebze ,meyve yiyebilecegim bir gün gecirip kisa zamanda tekrar protein diyetime dönecegim insallah !
Bugün yediklerimi ne ben yazayim ne siz okuyun arkadaslar...haftasonu protein diyeti yapmayacagim demistim zaten ama bu kadar abartacagimi da sanmiyordum..aksam yemege davetli oldugum yerde resmen mideme ziyafet cektim
herseye ragmen yine de moralimi ve diyetimi bozmuyorum ! Yarin sebze ,meyve yiyebilecegim bir gün gecirip kisa zamanda tekrar protein diyetime dönecegim insallah !
Bu sabah 500 gr az çıktım o yüzden çok mutluyum :119:
{Yediklerim}
2 dilim köy ekmeği - 120 cal
Sahanda 1 adet yumurta - 120 cal
50 gr peynir - 125 cal
1 bardak çay - 40 cal
2 adet İkram bisküvi - 100 cal
toplam: 505 cal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?