Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sesimde yok halimde :94:

Geçmiş olsun canım

bugünden itibaren az karbonhidrat bol yeşil çay ve spor mantığıyla ilerlemeye karar verdim. Malum protein diyeti dengemi alt üst etti ama okul başladığında yine başlayabilirim benim işim hiç belli olmaz :)

bir de bu gün fil gibi su içip bir kaç tane kuru kayısı yedim bağırsaklarım için

bağırsak sorunu bende de var... kayısı yesemde fayda etmiyor bana.. sinemki içsem karın ağrısından çırpınıyorum tüm gün... bi çözüm bulamadm hala...

bugün 65.7 kalktım. artık 100 gram gidicek herlde o 1 kilolarda gözüm yok zaten sabah bir elma 3 e doğru ızgara köfte yanına biraz pilav akşamda bulgur pilavıyla cacık yedim. kaç kalori bilmiyorum. hesaplamayıda bilmiyorum. ama bugün çok yedim biraz artık haftada bir tartılmaya karar verdim. haftaya cuma mesela!

Elifçim bağırsak problemi için buğday kepeğini dene.
Protein diyeti yaparken ister istemez bende de bağırsak problemi oluyordu, normalde olmasa da.
Buğday kepeği, sadece 1 kaşık bile, düzenli kullanıldığında fayda ediyor :)

günaydın kızlar
ses gitti bnde sanırım hasta olcam

geçmiş olsun. ben de senin durumundayım bugün bide kulaklarımdan soğuğu yiyince hepten baş ağrısı da eklendi.. nane limon kaynattım içtim sonra da bir tatlı kaşığı bal yedim içine karanfil atıp. sesime, boğazlarıma çok iyi geldi. tavsiye ederim:80:

nerden bulabilirm buğday kepeğini canım? marketlerde satılırmı? aktarmı yoksa?:97:

Bugün yediklerimi ne ben yazayim ne siz okuyun arkadaslar... haftasonu protein diyeti yapmayacagim demistim zaten ama bu kadar abartacagimi da sanmiyordum..aksam yemege davetli oldugum yerde resmen mideme ziyafet cektim

herseye ragmen yine de moralimi ve diyetimi bozmuyorum ! Yarin sebze ,meyve yiyebilecegim bir gün gecirip kisa zamanda tekrar protein diyetime dönecegim insallah !

metabolizmanı şaşırtmış oldun canım. sıkma canını. vücuduna ben diyet yapmıyorum sinyali vermişsin. emn ol bu hafta sını tutarsan iyi verceksin.

Bu sabah 500 gr az çıktım o yüzden çok mutluyum :119:

{Yediklerim}

2 dilim köy ekmeği - 120 cal

Sahanda 1 adet yumurta - 120 cal

50 gr peynir - 125 cal

1 bardak çay - 40 cal

2 adet İkram bisküvi - 100 cal

toplam: 505 cal

Arada kendini şımartman gerekiyor, sen bunu yapmamıştın, böylelikle yapmış oldun :)

Pişmanlık duymana gerek yok, kaldığın yerden aynen devam.

Ama ne olursa olsun, çok yemiş bile olsan, mutlaka listeni yaz.

Bak ben kol böreklerini yediğim zaman bile yazıyorum, siz de beni sopalıyorsunuz

Araya yediklerimi sıkıştırayım :)

İkram bisküvi - 190 cal

toplam: 695 cal

Son düzenleme:
kızlar dün menümü yazamadım bugün yazıyım sabah: 1 bardak süt peynir yarımdanda az kepek ekmek öğle bir bardak çay ve 1 taabak barbunya yemeği arada 1 elma akşam yarım tabak fasulye yemeği 3 kaşık pilav bir kase mercimek çorbası arada 1 portakal 1 mandalin ve 2 tane bisküvi 12de uyuduğum için biraz fazla oldu birde dün ateşim vardi nezle olmuşum geçti hemen evdekilerden hapımı felan içtim uyudum biraz birde dün gece kulağıma su kaçtı öldüm uyuyana kadar iki gündür sabah 6da uyandım allahtan geçti bugün çok rahatladım allah kimseyi hasta etmesin çok zor valla nesem bugünki menümde sabah: 1 bardak çay 3 siyah zeytin bir kibrit kutusu kadar peynir 1 dilim kepek ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…